|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:33 am
uf........ chwilowo gdzieś polazly.. O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:34 am
Cirilla Antoni_Piczywlos witaj... jestem Antoni... Antoni Piczywlos... miło mi cie poznać, laska *chwyta jej dłoń i potrząsa energicznie* hieh, jakie inne... przywitanie 3nodding mi takze milo poznac, Ciri jestem no cześć... fajniutka bluzeczka wink nie zauważyłem cie wcześniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:36 am
Kukus Cirilla Antoni_Piczywlos witaj... jestem Antoni... Antoni Piczywlos... miło mi cie poznać, laska *chwyta jej dłoń i potrząsa energicznie* hieh, jakie inne... przywitanie 3nodding mi takze milo poznac, Ciri jestem no cześć... fajniutka bluzeczka wink nie zauważyłem cie wcześniej no czesc, az tak malo jestem widoczna? blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:36 am
Kukus Cirilla Antoni_Piczywlos witaj... jestem Antoni... Antoni Piczywlos... miło mi cie poznać, laska *chwyta jej dłoń i potrząsa energicznie* hieh, jakie inne... przywitanie 3nodding mi takze milo poznac, Ciri jestem no cześć... fajniutka bluzeczka wink nie zauważyłem cie wcześniej ano, fakt fajny ciuszek... ciekawe co się pod nim kreyje *zapuszcza żurawia za dekolt* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:37 am
Kukus Antoni_Piczywlos Eurina Vam Tez fakt... nie mam kieszeni.... surprised redface chciałem ci powiedzieć, że ta kieszeń była dziurawa redface i może jeszcze powiesz, że cię to peszy? blaugh Kukus! Master! Ja ci wszystko wytlumacze! eek * * * * PS: Nie macie po co isc do meliny... stare Mam nadzieje, ze byliscie ubezpieczeni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:37 am
Antoni_Piczywlos Kukus Cirilla Antoni_Piczywlos witaj... jestem Antoni... Antoni Piczywlos... miło mi cie poznać, laska *chwyta jej dłoń i potrząsa energicznie* hieh, jakie inne... przywitanie 3nodding mi takze milo poznac, Ciri jestem no cześć... fajniutka bluzeczka wink nie zauważyłem cie wcześniej ano, fakt fajny ciuszek... ciekawe co się pod nim kreyje *zapuszcza żurawia za dekolt* wink ekhem *zasłania dłonia dekolt* nie ma mowy blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:38 am
dorwali mojego kota.. O.o ... ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:39 am
Lethiel dorwali mojego kota.. O.o ... ech... o bozio, kota! gonk crying zabic dzieciaki!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:40 am
Cirilla Lethiel dorwali mojego kota.. O.o ... ech... o bozio, kota! gonk crying zabic dzieciaki!! scream moja kochana kicia crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:40 am
Eurina Vam Kukus Antoni_Piczywlos Eurina Vam Tez fakt... nie mam kieszeni.... surprised redface chciałem ci powiedzieć, że ta kieszeń była dziurawa redface i może jeszcze powiesz, że cię to peszy? blaugh Kukus! Master! Ja ci wszystko wytlumacze! eek * * * * PS: Nie macie po co isc do meliny... stare Mam nadzieje, ze byliscie ubezpieczeni... nie musisz nic tłumaczyć... młodość, szaleństwo... nowe znajomości... nie tak dawno też chadzałem z dziurami w kieszeniach blaugh a co do ubezpieczenia... czy ja wyglądam na kogoś komu by zaufała jakakolwiek firma ubezpieczeniowa gdy moowię, ze te sześć pożarów to przypadek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wrocem za pol godzinki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Antoni_Piczywlos Kukus Cirilla Antoni_Piczywlos witaj... jestem Antoni... Antoni Piczywlos... miło mi cie poznać, laska *chwyta jej dłoń i potrząsa energicznie* hieh, jakie inne... przywitanie 3nodding mi takze milo poznac, Ciri jestem no cześć... fajniutka bluzeczka wink nie zauważyłem cie wcześniej ano, fakt fajny ciuszek... ciekawe co się pod nim kreyje *zapuszcza żurawia za dekolt* wink ekhem *zasłania dłonia dekolt* nie ma mowy blaugh wink a miało bbyć tak pięknie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|