|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:19 am
eek .... aaaaaa !!! one wziely jakieś samochodziki i jeshdza mi po bioorku gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:20 am
Cirilla Eurina Vam 4laugh *wielki kickassek dla fffffszystkich* Mua!!!! witaj, my sie chyba jescze nie poznałysmy 8wyciaga reke na przywitanie* 3nodding WITAJ! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:23 am
Setsuna Dragonclaw zabarykaduj sie w pokoju... i przygotuj jakas bron wink Tj. topór? A moze nozyczki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam Cirilla Eurina Vam 4laugh *wielki kickassek dla fffffszystkich* Mua!!!! witaj, my sie chyba jescze nie poznałysmy 8wyciaga reke na przywitanie* 3nodding WITAJ! biggrin pytanie z czyjej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
znalazlam źroodlo zła.... rodzice to na mnie napuszczaja stare ... bo im sie nie chce znajdować dzieciakom zajecia....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:24 am
Lethiel eek .... aaaaaa !!! one wziely jakieś samochodziki i jeshdza mi po bioorku gonk crying moowię ci... pacyfikuj pooki masz jeszcze szanse na element zaskoczenia... conajmnie dwa uda ci się wyrzucić przez okno zanim zaczną krzyczeć alarmując reszte stada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:25 am
Eurina Vam Setsuna Dragonclaw zabarykaduj sie w pokoju... i przygotuj jakas bron wink Tj. topór? A moze nozyczki? przywale im różowym pluszakiem O.o .... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:27 am
Tez fakt... nie mam kieszeni.... surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:27 am
Lethiel Antoni_Piczywlos przez okno z tym patałajstwem... a jak się ktoś zapyta co się stało to powiedz, że nie mogłaś ich powstrzymać hm.... calkiem niezly pomysl xd razz nie znam cie O.o ... witaj *wyciaga lapke* witaj... jestem Antoni... Antoni Piczywlos... miło mi cie poznać, laska *chwyta jej dłoń i potrząsa energicznie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:29 am
Antoni_Piczywlos Lethiel Antoni_Piczywlos przez okno z tym patałajstwem... a jak się ktoś zapyta co się stało to powiedz, że nie mogłaś ich powstrzymać hm.... calkiem niezly pomysl xd razz nie znam cie O.o ... witaj *wyciaga lapke* witaj... jestem Antoni... Antoni Piczywlos... miło mi cie poznać, laska *chwyta jej dłoń i potrząsa energicznie* xd ... tia... *przytulas* witaj xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:30 am
Eurina Vam Tez fakt... nie mam kieszeni.... surprised redface chciałem ci powiedzieć, że ta kieszeń była dziurawa redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:31 am
Kukus Lethiel eek .... aaaaaa !!! one wziely jakieś samochodziki i jeshdza mi po bioorku gonk crying moowię ci... pacyfikuj pooki masz jeszcze szanse na element zaskoczenia... conajmnie dwa uda ci się wyrzucić przez okno zanim zaczną krzyczeć alarmując reszte stada O.o ........ xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:32 am
Antoni_Piczywlos Eurina Vam Tez fakt... nie mam kieszeni.... surprised redface chciałem ci powiedzieć, że ta kieszeń była dziurawa redface i może jeszcze powiesz, że cię to peszy? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:33 am
Antoni_Piczywlos Lethiel Antoni_Piczywlos przez okno z tym patałajstwem... a jak się ktoś zapyta co się stało to powiedz, że nie mogłaś ich powstrzymać hm.... calkiem niezly pomysl xd razz nie znam cie O.o ... witaj *wyciaga lapke* witaj... jestem Antoni... Antoni Piczywlos... miło mi cie poznać, laska *chwyta jej dłoń i potrząsa energicznie* hieh, jakie inne... przywitanie 3nodding mi takze milo poznac, Ciri jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|