|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:09 am
Setsuna Dragonclaw Antoni_Piczywlos witam, laseczki... co porabiacie w ten piękny sobotni wieczór? w "ten piekny wieczor" siedzimy przy kompie jak widac stare cze lethii ^^ 4laugh *przytulas* Setsu ratooj crying ... przyjechala do mnie rodzinka z tlumem dzieciakoow... chca mi sie do kompootera dobrac crying .. ledwo sie bronie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:12 am
Lethiel Setsuna Dragonclaw Antoni_Piczywlos witam, laseczki... co porabiacie w ten piękny sobotni wieczór? w "ten piekny wieczor" siedzimy przy kompie jak widac stare cze lethii ^^ 4laugh *przytulas* Setsu ratooj crying ... przyjechala do mnie rodzinka z tlumem dzieciakoow... chca mi sie do kompootera dobrac crying .. ledwo sie bronie sad witaj Leyhiel, beidactwo whee wyrzuc dzieciaki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:12 am
Lethiel Setsuna Dragonclaw Antoni_Piczywlos witam, laseczki... co porabiacie w ten piękny sobotni wieczór? w "ten piekny wieczor" siedzimy przy kompie jak widac stare cze lethii ^^ 4laugh *przytulas* Setsu ratooj crying ... przyjechala do mnie rodzinka z tlumem dzieciakoow... chca mi sie do kompootera dobrac crying .. ledwo sie bronie sad rozwal drewniane krzesło... podpal jego nogę i odganiaj płomieniem... na wilki to działa... ewentualnie złap jedno i rzuć nim w resztę eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:13 am
4laugh *wielki kickassek dla fffffszystkich* Mua!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Lethiel Setsuna Dragonclaw Antoni_Piczywlos witam, laseczki... co porabiacie w ten piękny sobotni wieczór? w "ten piekny wieczor" siedzimy przy kompie jak widac stare cze lethii ^^ 4laugh *przytulas* Setsu ratooj crying ... przyjechala do mnie rodzinka z tlumem dzieciakoow... chca mi sie do kompootera dobrac crying .. ledwo sie bronie sad witaj Leyhiel, beidactwo whee wyrzuc dzieciaki. *przytuuuula* sad .. ech zeby to bylo takie latwe.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Setsuna Dragonclaw Antoni_Piczywlos witam, laseczki... co porabiacie w ten piękny sobotni wieczór? w "ten piekny wieczor" siedzimy przy kompie jak widac stare cze lethii ^^ 4laugh *przytulas* Setsu ratooj crying ... przyjechala do mnie rodzinka z tlumem dzieciakoow... chca mi sie do kompootera dobrac crying .. ledwo sie bronie sad biedactwo... nie opuszczaj nas gonk wmow im ze jush nie masz zadnych gier dla dzieciaczkoof bo costam zrobilas i szystko przepadlo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:14 am
Lethiel Setsuna Dragonclaw Antoni_Piczywlos witam, laseczki... co porabiacie w ten piękny sobotni wieczór? w "ten piekny wieczor" siedzimy przy kompie jak widac stare cze lethii ^^ 4laugh *przytulas* Setsu ratooj crying ... przyjechala do mnie rodzinka z tlumem dzieciakoow... chca mi sie do kompootera dobrac crying .. ledwo sie bronie sad przez okno z tym patałajstwem... a jak się ktoś zapyta co się stało to powiedz, że nie mogłaś ich powstrzymać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:14 am
Kukus rozwal drewniane krzesło... podpal jego nogę i odganiaj płomieniem... na wilki to działa... ewentualnie złap jedno i rzuć nim w resztę eek xd .. hieh... nie moge.. to w końcu "tylko" dzieci gonk xd witaj *przytuuuuuuula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:15 am
Eurina Vam 4laugh *wielki kickassek dla fffffszystkich* Mua!!!! a tobie sie coś na moozg rzuciło? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:16 am
Setsuna Dragonclaw Lethiel Setsuna Dragonclaw Antoni_Piczywlos witam, laseczki... co porabiacie w ten piękny sobotni wieczór? w "ten piekny wieczor" siedzimy przy kompie jak widac stare cze lethii ^^ 4laugh *przytulas* Setsu ratooj crying ... przyjechala do mnie rodzinka z tlumem dzieciakoow... chca mi sie do kompootera dobrac crying .. ledwo sie bronie sad biedactwo... nie opuszczaj nas gonk wmow im ze jush nie masz zadnych gier dla dzieciaczkoof bo costam zrobilas i szystko przepadlo whee wmawiem im od 15 minoot xd ... chwilowo siem uspokoily... moze szykooja atak eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:17 am
Eurina Vam 4laugh *wielki kickassek dla fffffszystkich* Mua!!!! witaj, my sie chyba jescze nie poznałysmy 8wyciaga reke na przywitanie* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Setsuna Dragonclaw Lethiel Setsuna Dragonclaw Antoni_Piczywlos witam, laseczki... co porabiacie w ten piękny sobotni wieczór? w "ten piekny wieczor" siedzimy przy kompie jak widac stare cze lethii ^^ 4laugh *przytulas* Setsu ratooj crying ... przyjechala do mnie rodzinka z tlumem dzieciakoow... chca mi sie do kompootera dobrac crying .. ledwo sie bronie sad biedactwo... nie opuszczaj nas gonk wmow im ze jush nie masz zadnych gier dla dzieciaczkoof bo costam zrobilas i szystko przepadlo whee wmawiem im od 15 minoot xd ... chwilowo siem uspokoily... moze szykooja atak eek zabarykaduj sie w pokoju... i przygotuj jakas bron wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Antoni_Piczywlos Lethiel Setsuna Dragonclaw Antoni_Piczywlos witam, laseczki... co porabiacie w ten piękny sobotni wieczór? w "ten piekny wieczor" siedzimy przy kompie jak widac stare cze lethii ^^ 4laugh *przytulas* Setsu ratooj crying ... przyjechala do mnie rodzinka z tlumem dzieciakoow... chca mi sie do kompootera dobrac crying .. ledwo sie bronie sad przez okno z tym patałajstwem... a jak się ktoś zapyta co się stało to powiedz, że nie mogłaś ich powstrzymać nie wiem kto cie uczył techniki walki w terenie zurbanizowanym... ale już cie lubie, normalnie wink prawidłowa linia obrony... z minimalnymi stratami po twojej stronie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:18 am
Antoni_Piczywlos przez okno z tym patałajstwem... a jak się ktoś zapyta co się stało to powiedz, że nie mogłaś ich powstrzymać hm.... calkiem niezly pomysl xd razz nie znam cie O.o ... witaj *wyciaga lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 9:18 am
Lethiel Kukus rozwal drewniane krzesło... podpal jego nogę i odganiaj płomieniem... na wilki to działa... ewentualnie złap jedno i rzuć nim w resztę eek xd .. hieh... nie moge.. to w końcu "tylko" dzieci gonk xd witaj *przytuuuuuuula* no właśnie... łatwiej będzie takim rzucić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|