|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2012 2:31 am
Boldog Új Évet Kívánok minden kedves Guild tagnak! cat_blaugh emotion_yatta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2012 4:13 am
Gabessz Boldog Új Évet Kívánok minden kedves Guild tagnak! cat_blaugh emotion_yatta Neked és mindenkinek másnak is wink Rég nem keltem késő délelőtt (nem egészen hajnalig voltam fent) eek Megy a bécsi hangverseny, szép smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2012 6:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2012 6:55 am
B.U.É.K. Mindenkinek! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2012 7:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 01, 2012 9:51 am
B.Ú.É.K. mindenkinek! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2012 12:16 pm
Boldog új évet kívánok mindenkinek! Másodika, kedd, este kilenc óra, eddig tartott a józanodás...
edit: Hétfő, nem kedd... kicsit elveszett az időérzékem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2012 1:37 pm
BUÉK A TAGOKNAK ÉS SIKEREKBEN KAGDAG ÚJ ÉVET!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 02, 2012 8:40 pm
Éjjel, a sötétben elkezdtem hallgatni az Alien 4 OST-jét... körülbelül fél percig jutottam, aztán inkább másra váltottam, mert a szar keresztbe állt bennem tőle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2012 8:26 am
Nincs kedve valakinek neurológia tételek kidolgozásában segíteni? Vagy nincs valaki olyan aki jobban ért hozzá? (mondjuk egy orvostan hallgató?) Nekem már a hajam égnek áll.... Pedig csak sima gyógypedagógusnak készülök T___T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2012 8:33 am
napsugar Nincs kedve valakinek neurológia tételek kidolgozásában segíteni? Vagy nincs valaki olyan aki jobban ért hozzá? (mondjuk egy orvostan hallgató?) Nekem már a hajam égnek áll.... Pedig csak sima gyógypedagógusnak készülök T___T Mi kéne és mikorra?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2012 8:40 am
Még ezek hiányoznak:
Agytörzsi magvak anatómiája, funkciói Keresztcsonti 1-2. gerincvelői szelvény károsodásának tünetei Látóközpontok Mérgek és az idegrendszer II. (szervezetbe jutott mérgek) Koponyatörés újszülött- és csecsemőkorban Ágyéki 3. gerincvelői szelvény fölötti gerincvelő károsodások tünetei
39.) Meningitisek tünetei Alsó végtagi élettani reflexek Anencephalia Agyi pályarendszerek
40.) Motorium egyes működési zavarainak központjai I. (spasticitas, hypotonia) Keresztcsonti 3. gerincvelői szelvény alatti károsodások vezető tünetei Alzheimer-kór Egyensúlyérzés
41.) Agytörzsi daganatra utaló fokális tünetek Analis reflex Epizodikus jellegű tudatzavarok Baroreceptorok
42.) B1, B2, B3, B6, B12 vitamin hiány hatása az idegrendszerre Transiens itracerebralis attak (TIA) Agydaganatok endokrin következményei Chemoreceptorok
43.) Agomelatin jelentősége Székelési reflex és központja Hipnoid tudatzavar szintjei Chvostek-tünet
44.) Mérgek és az idegrendszer I. (szervezet anyagcsere-, méregtelenítési és kiválasztási zavarai matt bekövetkezett mérgezések) Nem epilepsias jelenségek II. (alvási és pszichogén események) Felső végtagi élettani reflexek Agykérgi elsődleges, másodlagos, harmadlagos központok
45.) Extracerebralis koponyaűri vérzések és következményeik Újszülöttek primitiv reflexei Affekt apnoe Gerincvelői perifériás idegek felépítése
46.) Hyopoxiás ischaemiás encephalopathia (HIE) Motorium egyes működési zavarainak központjai (athetosis, ataxia) Kisagy összeköttetései Alsó végtagi reflexek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2012 2:50 pm
Ezek marha jó tételek. emotion_kirakira Mármint jó ezekről tanulni... vizsgázni már más tészta... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2012 3:23 pm
Molylepke Ezek marha jó tételek. emotion_kirakira Mármint jó ezekről tanulni... vizsgázni már más tészta... sweatdrop És ez még csak egy a három fajta anatómiavizsgámból idén.... A fejlődéstan és a kórtan amúgy érdekesebb szerintem.... Bár lehet pár nappal a vizsgák előtt nem így fogok nyilatkozni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2012 4:22 pm
napsugar Molylepke Ezek marha jó tételek. emotion_kirakira Mármint jó ezekről tanulni... vizsgázni már más tészta... sweatdrop És ez még csak egy a három fajta anatómiavizsgámból idén.... A fejlődéstan és a kórtan amúgy érdekesebb szerintem.... Bár lehet pár nappal a vizsgák előtt nem így fogok nyilatkozni biggrin Tök izgi dolgokat tanulsz. biggrin OFF:Asszem ezt még nem linkeltem; egy vak kislányról szól, eszed megáll, annyira aranyos. whee Out of Sight
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|