|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:19 am
Rynn the Vampire Telandrel Reklamy kasy w tej chwili nie daja, sprzedawac wlasciwie nie ma co, a do tylu pink linków co ma Omega to duzego farta trzeba miec. moze tego blue boxa sprzedam kolejna moja wada - nigdy się nie mogę przemżeby sprzedać trunka czy blue boxa...jestem zbyt ciekawska gonk głupia ja >< ja tez jak dostaje kufer czy prezent to go odrazu otwieram sweatdrop (czesto tego zaluje sad )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:20 am
Rynn the Vampire Telandrel Reklamy kasy w tej chwili nie daja, sprzedawac wlasciwie nie ma co, a do tylu pink linków co ma Omega to duzego farta trzeba miec. moze tego blue boxa sprzedam kolejna moja wada - nigdy się nie mogę przemżeby sprzedać trunka czy blue boxa...jestem zbyt ciekawska gonk głupia ja >< to zawsze tak jest sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:20 am
Tez sie ciezko bedzi przemoc, ale sproboje. Dobra spadam do Traffica na spokanie z wojtkiem Siudmakim do zobaczenia wieczorem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:21 am
Delisa ja tez jak dostaje kufer czy prezent to go odrazu otwieram sweatdrop (czesto tego zaluje sad ) A ja nie zaluje i zawsze otwieram. W koncu i tak przylecial za darmo, wiec zyskuje nawet jak w srodku jest tylko maska hokejowa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:23 am
Telandrel Tez sie ciezko bedzi przemoc, ale sproboje. Dobra spadam do Traffica na spokanie z wojtkiem Siudmakim do zobaczenia wieczorem. papa sad omega - co racja to racja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:24 am
Omega Sun Delisa ja tez jak dostaje kufer czy prezent to go odrazu otwieram sweatdrop (czesto tego zaluje sad ) A ja nie zaluje i zawsze otwieram. W koncu i tak przylecial za darmo, wiec zyskuje nawet jak w srodku jest tylko maska hokejowa wink hehe, w sumie logiczne rozumowanie biggrin hmm..strasznie mi się podoba ducky hat....no, może nie sama czapeczka, ale te małe kaczuszki dookoła...czemu to jest takie drogie? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:25 am
Rynn the Vampire Omega Sun Delisa ja tez jak dostaje kufer czy prezent to go odrazu otwieram sweatdrop (czesto tego zaluje sad ) A ja nie zaluje i zawsze otwieram. W koncu i tak przylecial za darmo, wiec zyskuje nawet jak w srodku jest tylko maska hokejowa wink hehe, w sumie logiczne rozumowanie biggrin hmm..strasznie mi się podoba ducky hat....no, może nie sama czapeczka, ale te małe kaczuszki dookoła...czemu to jest takie drogie? gonk mi sie prawie wszysko podoba to co drogie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:27 am
narzekacie na nadmiar rzeczy... ja mam to co nosze na sobie i co mam powiedziecc gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:28 am
od 4 dni nie dostalam eventa gonk straszne crying crying crying (oczywiscie zartuje wiec nie bierzcie tego na serio wink wiem ze inni maja eee..... gorzej ..... sad )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:28 am
Rynn the Vampire hehe, w sumie logiczne rozumowanie biggrin hmm..strasznie mi się podoba ducky hat....no, może nie sama czapeczka, ale te małe kaczuszki dookoła...czemu to jest takie drogie? gonk bo gdyby wszystko na gai bylo tanie, kazdy by to mial. W sumie podoba mi sie nawet, ze ceny sa wysokie, bo dzieki temu kazdy kupuje tylko to co naprawde mu sie podoba i co odzwierciedla jego styl. Inna zaleta jest to, ze jesli ciezko musimy na cos zapracowac to potem mamy wieksza satysfakcje z posiadania tego 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:30 am
Delisa od 4 dni nie dostalam eventa gonk straszne crying crying crying (oczywiscie zartuje wiec nie bierzcie tego na serio wink wiem ze inni maja eee..... gorzej ..... sad ) wez idz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:31 am
Omega Sun Rynn the Vampire hehe, w sumie logiczne rozumowanie biggrin hmm..strasznie mi się podoba ducky hat....no, może nie sama czapeczka, ale te małe kaczuszki dookoła...czemu to jest takie drogie? gonk bo gdyby wszystko na gai bylo tanie, kazdy by to mial. W sumie podoba mi sie nawet, ze ceny sa wysokie, bo dzieki temu kazdy kupuje tylko to co naprawde mu sie podoba i co odzwierciedla jego styl. Inna zaleta jest to, ze jesli ciezko musimy na cos zapracowac to potem mamy wieksza satysfakcje z posiadania tego 3nodding dokladnie blaugh zgadzam sie z Toba 3nodding zbieralam na fairy wings co kosztuja 40k i je zdobylam whee whee whee i nigdy ich nie sprzedam 3nodding 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:32 am
Omega Sun Rynn the Vampire hehe, w sumie logiczne rozumowanie biggrin hmm..strasznie mi się podoba ducky hat....no, może nie sama czapeczka, ale te małe kaczuszki dookoła...czemu to jest takie drogie? gonk bo gdyby wszystko na gai bylo tanie, kazdy by to mial. W sumie podoba mi sie nawet, ze ceny sa wysokie, bo dzieki temu kazdy kupuje tylko to co naprawde mu sie podoba i co odzwierciedla jego styl. Inna zaleta jest to, ze jesli ciezko musimy na cos zapracowac to potem mamy wieksza satysfakcje z posiadania tego 3nodding swieta prawda.... ja teraz zbieram zeby kupic sobie nawa fryzurke.... za 2500 razz nic niemowie ta co teraz mam jest najdrorzsza....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:33 am
Aidanna narzekacie na nadmiar rzeczy... ja mam to co nosze na sobie i co mam powiedziecc gonk to co Ty robisz z goldami, ze siedzisz tu od kwietnia i jeszcze sie niczego nie dorobilas? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|