|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 5:51 am
Omega Sun jejku whee zobacz jakie ONI maja fajne ubranka biggrin biggrin super biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 5:57 am
Z ta odpowiedzia to jest tak ze sam nie wiem rozwazalem "nic" ale dlaczego bogaci mieli by "niczego" pozadac. I blagam nie dobijajcie mnie dykusjami o tym ile kto ma czego bo u mnie tak ze 2k gotowka i moze z 10k w przedmiotach. A na zagadce moge 50g zarobic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:00 am
Telandrel Z ta odpowiedzia to jest tak ze sam nie wiem rozwazalem "nic" ale dlaczego bogaci mieli by "niczego" pozadac. I blagam nie dobijajcie mnie dykusjami o tym ile kto ma czego bo u mnie tak ze 2k gotowka i moze z 10k w przedmiotach. A na zagadce moge 50g zarobic oj no już dobrze, już dobrze, daj mi się zastanowić..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:01 am
Telandrel Z ta odpowiedzia to jest tak ze sam nie wiem rozwazalem "nic" ale dlaczego bogaci mieli by "niczego" pozadac. I blagam nie dobijajcie mnie dykusjami o tym ile kto ma czego bo u mnie tak ze 2k gotowka i moze z 10k w przedmiotach. A na zagadce moge 50g zarobic jak bedziesz znal odpowiedz, to podziel sie nia z nami smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:05 am
Pewnie ze sie podziele. skad wy tyle gotowki biezeci stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:08 am
Telandrel Pewnie ze sie podziele. skad wy tyle gotowki biezeci stressed Z postow, kuferkow, pinklinkow, klikania w reklamy i sprzedawania starych ubranek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:12 am
Rynn the Vampire Cześć Delisa ^^ Omi, z tym sprzedawaniem starych ubranek to jest gorzej...ja się po prostu nie mogę z nimi rozstać gonk a mam już takie rzeczy, kth w ognie zakładam crying o co chodzi??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:13 am
Reklamy kasy w tej chwili nie daja, sprzedawac wlasciwie nie ma co, a do tylu pink linków co ma Omega to duzego farta trzeba miec. moze tego blue boxa sprzedam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:16 am
Telandrel Reklamy kasy w tej chwili nie daja, sprzedawac wlasciwie nie ma co, a do tylu pink linków co ma Omega to duzego farta trzeba miec. moze tego blue boxa sprzedam nooo... ja to mialam 3PN i jednego trunka... i to wszystko a ile jestem na gai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 6:16 am
Telandrel Reklamy kasy w tej chwili nie daja, sprzedawac wlasciwie nie ma co, a do tylu pink linków co ma Omega to duzego farta trzeba miec. moze tego blue boxa sprzedam daja 3nodding Yumcio odkryl, ze juz dzialaja smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|