|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 4:29 am
Eme...chodzi ci o perspektywe czy klatke piersiowa? Bo jak to drugie, to tak powinno byc, bo to chlopiec sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 4:30 am
Rynn the Vampire rysowałam tuszem...piem...stal#261; leonardt h6 ;P bardzo możliwe że ma za kre rączki...nie wiem...ja tam nie umiem za bardzo rysować -_- aa tam....jakbys moje rysunki zobaczyła to byś się chyba zżygała 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 4:31 am
Rynn the Vampire rysowałam tuszem...piem...stal#261; leonardt h6 ;P bardzo możliwe że ma za kre rączki...nie wiem...ja tam nie umiem za bardzo rysować -_- Kukus: jaaaaaasne... nie umiesz sweatdrop dziewczynko... ty ślicznie mazasz heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel *jak zawsze wylania sie z biblioteki* Witam wszystkich. Przekopujac sie przez starozytne teksty w naszej bibliotece znalezlem nastepujaca zagadke moze ktos mi podpowie jaka powinna byc odpowiedz : I'm more powerful than god, more evil than the devil, rich people want me, poor people have me, and it you eat me, you die. Who am I? money, pienidze....... to jest odpowiedz domokun sa zle... kazdy kto ma ich duzo moze zrobic z nimi wszystko. biedni tego chca.... a jak masz ich zaduzo umira twoja dusza.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Eme...chodzi ci o perspektywe czy klatke piersiowa? Bo jak to drugie, to tak powinno byc, bo to chlopiec sweatdrop ... wygłąda jak baba sweatdrop sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 4:32 am
Telandrel *jak zawsze wylania sie z biblioteki* Witam wszystkich. Przekopujac sie przez starozytne teksty w naszej bibliotece znalezlem nastepujaca zagadke moze ktos mi podpowie jaka powinna byc odpowiedz : I'm more powerful than god, more evil than the devil, rich people want me, poor people have me, and it you eat me, you die. Who am I? ciekawe, ale nie mam pojecia co to moze byc sweatdrop . Jaka jest odpowiedz :> ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 4:33 am
Rynn the Vampire rysowałam tuszem...piem...stal#261; leonardt h6 ;P bardzo możliwe że ma za kre rączki...nie wiem...ja tam nie umiem za bardzo rysować -_- Oi, nie mow tak! Ja nie umiem oceniac proporcji, zawsze sie gubie sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Rynn the Vampire rysowałam tuszem...piem...stal#261; leonardt h6 ;P bardzo możliwe że ma za kre rączki...nie wiem...ja tam nie umiem za bardzo rysować -_- aa tam....jakbys moje rysunki zobaczyła to byś się chyba zżygała 3nodding sweatdrop whee Aidi - jasne. Pieniądze. Rich people wan't it poor people have it. Mhm, na pewno. stare Kukus, bo się zamknę w sobie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Telandrel *jak zawsze wylania sie z biblioteki* Witam wszystkich. Przekopujac sie przez starozytne teksty w naszej bibliotece znalezlem nastepujaca zagadke moze ktos mi podpowie jaka powinna byc odpowiedz : I'm more powerful than god, more evil than the devil, rich people want me, poor people have me, and it you eat me, you die. Who am I? ciekawe, ale nie mam pojecia co to moze byc sweatdrop . Jaka jest odpowiedz :> ? pieniadze...... chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 4:34 am
Ntsumi_Aya Yumehayla Eme...chodzi ci o perspektywe czy klatke piersiowa? Bo jak to drugie, to tak powinno byc, bo to chlopiec sweatdrop ... wygłąda jak baba sweatdrop sweatdrop sweatdrop Takie bylo zalozenie xd ... a zeby nie bylo...to jest syn Smierci, a motylki do dusze zmarlych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 4:36 am
Yumehayla Ntsumi_Aya Yumehayla Eme...chodzi ci o perspektywe czy klatke piersiowa? Bo jak to drugie, to tak powinno byc, bo to chlopiec sweatdrop ... wygłąda jak baba sweatdrop sweatdrop sweatdrop Takie bylo zalozenie xd ... a zeby nie bylo...to jest syn Smierci, a motylki do dusze zmarlych xd eek eeee...to ja pójdę po jakieś moje rysuneczki ołówkowe...uprzedzam, że będą gorszej jakości...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 4:37 am
Aidanna Omega Sun Telandrel *jak zawsze wylania sie z biblioteki* Witam wszystkich. Przekopujac sie przez starozytne teksty w naszej bibliotece znalezlem nastepujaca zagadke moze ktos mi podpowie jaka powinna byc odpowiedz : I'm more powerful than god, more evil than the devil, rich people want me, poor people have me, and it you eat me, you die. Who am I? ciekawe, ale nie mam pojecia co to moze byc sweatdrop . Jaka jest odpowiedz :> ? pieniadze...... chyba no tak.... to nie pieniadze.... to niewiem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 4:37 am
Yumehayla Ntsumi_Aya Yumehayla Eme...chodzi ci o perspektywe czy klatke piersiowa? Bo jak to drugie, to tak powinno byc, bo to chlopiec sweatdrop ... wygłąda jak baba sweatdrop sweatdrop sweatdrop Takie bylo zalozenie xd ... a zeby nie bylo...to jest syn Smierci, a motylki do dusze zmarlych xd xd crying sweatdrop xp biggrin 3nodding whee buhahah a czytasz terrego pracheta ....chociaż jeden z jego tomów opowieści o "świecie dysku"?? tam nie występuje pani śmierć...tam jest pan śmiec jakie to śmieszne buhahah buhahah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 4:38 am
Yumehayla Takie bylo zalozenie xd ... a zeby nie bylo...to jest syn Smierci, a motylki do dusze zmarlych xd czy ta postać jest zainspirowana Endymionem... czy tylko mi się wydaje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 4:39 am
Ntsumi_Aya Yumehayla Ntsumi_Aya Yumehayla Eme...chodzi ci o perspektywe czy klatke piersiowa? Bo jak to drugie, to tak powinno byc, bo to chlopiec sweatdrop ... wygłąda jak baba sweatdrop sweatdrop sweatdrop pretchet jest najlepszy!!! narazie przeczytalam chyba 5 ale mam zamiar wszystkie przeczytac...... Takie bylo zalozenie xd ... a zeby nie bylo...to jest syn Smierci, a motylki do dusze zmarlych xd xd crying sweatdrop xp biggrin 3nodding whee buhahah a czytasz terrego pracheta ....chociaż jeden z jego tomów opowieści o "świecie dysku"?? tam nie występuje pani śmierć...tam jest pan śmiec jakie to śmieszne buhahah buhahah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|