|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 1:20 pm
Z okazji urodzin jako general skladam na rece major Moni vel Twisted szczere zyczenia zdrowia, szczescia pomyslnosci i takich tam oraz duzo sexu... otrzymuje od wszystkich generalow prezen w postaci skrzynki najlepszego bimbru jaki kiedykolwiek nam sie tu zdarzyl....sto lat sto lat naszej major..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 1:29 pm
revcat Z okazji urodzin jako general skladam na rece major Moni vel Twisted szczere zyczenia zdrowia, szczescia pomyslnosci i takich tam oraz duzo sexu... otrzymuje od wszystkich generalow prezen w postaci skrzynki najlepszego bimbru jaki kiedykolwiek nam sie tu zdarzyl....sto lat sto lat naszej major..... mrgreen przylaczam sie do tych zyczen... niech nam zyje 100lat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 1:31 pm
Ozzwald revcat Z okazji urodzin jako general skladam na rece major Moni vel Twisted szczere zyczenia zdrowia, szczescia pomyslnosci i takich tam oraz duzo sexu... otrzymuje od wszystkich generalow prezen w postaci skrzynki najlepszego bimbru jaki kiedykolwiek nam sie tu zdarzyl....sto lat sto lat naszej major..... mrgreen przylaczam sie do tych zyczen... niech nam zyje 100lat
pijemy tawarisz....*polewa po szklankach wszystkim* zdrowie !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 1:38 pm
revcat Ozzwald revcat Z okazji urodzin jako general skladam na rece major Moni vel Twisted szczere zyczenia zdrowia, szczescia pomyslnosci i takich tam oraz duzo sexu... otrzymuje od wszystkich generalow prezen w postaci skrzynki najlepszego bimbru jaki kiedykolwiek nam sie tu zdarzyl....sto lat sto lat naszej major..... mrgreen przylaczam sie do tych zyczen... niech nam zyje 100lat pijemy tawarisz....*polewa po szklankach wszystkim* zdrowie !!! wypijmy za kazdy jej rok ktory spedzi na slozbie... czyli do konca... *pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 1:52 pm
Ozzwald revcat Ozzwald revcat Z okazji urodzin jako general skladam na rece major Moni vel Twisted szczere zyczenia zdrowia, szczescia pomyslnosci i takich tam oraz duzo sexu... otrzymuje od wszystkich generalow prezen w postaci skrzynki najlepszego bimbru jaki kiedykolwiek nam sie tu zdarzyl....sto lat sto lat naszej major..... mrgreen przylaczam sie do tych zyczen... niech nam zyje 100lat pijemy tawarisz....*polewa po szklankach wszystkim* zdrowie !!! wypijmy za kazdy jej rok ktory spedzi na slozbie... czyli do konca... *pije*
oi! to w cholere bedzie picia.... *pije* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 1:52 pm
revcat Z okazji urodzin jako general skladam na rece major Moni vel Twisted szczere zyczenia zdrowia, szczescia pomyslnosci i takich tam oraz duzo sexu... otrzymuje od wszystkich generalow prezen w postaci skrzynki najlepszego bimbru jaki kiedykolwiek nam sie tu zdarzyl....sto lat sto lat naszej major..... mrgreen *podbiega caluje kocura mocno w policzek i caluje Ozza* dziekuje za zyczenia i awans 4laugh rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 3:33 am
oi! a ja jak zawsze zapozniony...........
Wszystkiego najlepszego i w ogole Twistu (Twistedu?).... Monisiu? 4laugh mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 3:42 am
opcy oi! a ja jak zawsze zapozniony........... Wszystkiego najlepszego i w ogole Twistu (Twistedu?).... Monisiu? 4laugh mrgreen heart
moze Twistusiu? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 4:28 am
revcat opcy oi! a ja jak zawsze zapozniony........... Wszystkiego najlepszego i w ogole Twistu (Twistedu?).... Monisiu? 4laugh mrgreen heart moze Twistusiu? mrgreen Twistedusiu? Twistku. Wszystkiego ode mnie rowniez, coby zycie bylo ciekawe. Nareszcie 18? ups. a mial sie nacisnac quote... (raq)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 9:08 am
opcy revcat opcy oi! a ja jak zawsze zapozniony........... Wszystkiego najlepszego i w ogole Twistu (Twistedu?).... Monisiu? 4laugh mrgreen heart moze Twistusiu? mrgreen Twistedusiu? Twistku. Wszystkiego ode mnie rowniez, coby zycie bylo ciekawe. Nareszcie 18? ups. a mial sie nacisnac quote... (raq)wystraczy Monisiu wink i tak wogole to juz 19 byly crying rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|