|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2011 8:39 am
CryeneStrifeShiroi Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Én is kaptam olyan zsákot a multkor, ugyhogy tudtam venni a barátnőmnek karira egy tök jó itemet ;D Amúgy nem tudja valaki, hogy ki csinál olcsón, vagy netán ingyen Avi Artot? Kellemes ünnepeket mindenkinek!!! A guildon belül: Napsi, Hime_Yura, Sztyanime és én. 3nodding Ajánlom még az art shops és az art freebies fórumokat, de a freebiesnél mindig olvasd el mit akarnak/nem akarnak pl hogy OC-t és/vagy avit rajzolnak, írd be ezt-azt ha elolvastad az egész első posztot, mit hajlandó rajzolni mit nem és van aki nem szereti ha folyton consider-t írnak (átgondolni) illetve van aki jobban szereti ha dumálnak is a topikjában (stay and chat), a hit and run pedig a posztol és továbbáll típus, amit van, aki tolerál, van, aki nemigen. Van, aki posztol sample-ket (a freebie fórumokban), van aki nem. Az art shopokban általában mindig van sample. Boldog Karácsonyt mindenkinek smile Sok bejglit is! biggrin Hihh, Hime_Yura aviartját még nem láttam, ahogy a tiédet sem, lehet, hogy meg is kérlek, hogy rajzold le az avimat, ami most van, ha nem baj! ^^' Nagyon nagyon megköszönném, a mani meg nem akadály biggrin A bejgli pedig meglesz, már nagyim hozott egy csomót biggrin Digitálisan vagy kézzel szeretnéd? utóbbi színes toll és ceruza lenne és gyorsabban meglenne és bár szkennelni nemigen tudok, a fotó a lehető legjobb lesz és utólag javítok a fényerőn és a kontraszton. Az árat szerintem utólag beszéljük meg. Hétvégén valamivel több időm lesz, 26-tól is-is, igyekszem időre megcsinálni, de a bizti kedvéért azért szilveszterre raknám a határidőmet, ha nem gond. Azért idelinkelem Hime és Napsi boltját, Sztyanime nem tudom mennyire aktív mostanában sweatdrop (Valami hír, valaki?) Napsi boltjaHime boltjaMi rendeltünk két dióst egy mákost de apukám még kért egyet, hogy vegyen (az anyukám) sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2011 9:37 pm
Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Én is kaptam olyan zsákot a multkor, ugyhogy tudtam venni a barátnőmnek karira egy tök jó itemet ;D Amúgy nem tudja valaki, hogy ki csinál olcsón, vagy netán ingyen Avi Artot? Kellemes ünnepeket mindenkinek!!! A guildon belül: Napsi, Hime_Yura, Sztyanime és én. 3nodding Ajánlom még az art shops és az art freebies fórumokat, de a freebiesnél mindig olvasd el mit akarnak/nem akarnak pl hogy OC-t és/vagy avit rajzolnak, írd be ezt-azt ha elolvastad az egész első posztot, mit hajlandó rajzolni mit nem és van aki nem szereti ha folyton consider-t írnak (átgondolni) illetve van aki jobban szereti ha dumálnak is a topikjában (stay and chat), a hit and run pedig a posztol és továbbáll típus, amit van, aki tolerál, van, aki nemigen. Van, aki posztol sample-ket (a freebie fórumokban), van aki nem. Az art shopokban általában mindig van sample. Boldog Karácsonyt mindenkinek smile Sok bejglit is! biggrin Hihh, Hime_Yura aviartját még nem láttam, ahogy a tiédet sem, lehet, hogy meg is kérlek, hogy rajzold le az avimat, ami most van, ha nem baj! ^^' Nagyon nagyon megköszönném, a mani meg nem akadály biggrin A bejgli pedig meglesz, már nagyim hozott egy csomót biggrin Digitálisan vagy kézzel szeretnéd? utóbbi színes toll és ceruza lenne és gyorsabban meglenne és bár szkennelni nemigen tudok, a fotó a lehető legjobb lesz és utólag javítok a fényerőn és a kontraszton. Az árat szerintem utólag beszéljük meg. Hétvégén valamivel több időm lesz, 26-tól is-is, igyekszem időre megcsinálni, de a bizti kedvéért azért szilveszterre raknám a határidőmet, ha nem gond. Azért idelinkelem Hime és Napsi boltját, Sztyanime nem tudom mennyire aktív mostanában sweatdrop (Valami hír, valaki?) Napsi boltjaHime boltjaMi rendeltünk két dióst egy mákost de apukám még kért egyet, hogy vegyen (az anyukám) sweatdrop xp Nekem kézzel is tökéletes, Napsi régebben rajzolt nekem, ő is kézzel csinálta, és nagyon szép lett :3 Ha pedig már szilveszterre meglesz, az nagyon jó, mert pl valakitől már vagy egy hónapja várom a rajzot, de sehol semmi.... Visszatérve a bejglire, nekünk is 2 diós meg 1 mákos VOLT de másfél diós eltűnt, a mákosból meg jó ha maradt két kis szelet. biggrin Edit: Berakok egy képet a jelenlegi avimról, mert kitudja, mikor fogom megint megváltoztatni, lehet hogy már most is. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2011 12:58 am
CryeneStrifeShiroi Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Én is kaptam olyan zsákot a multkor, ugyhogy tudtam venni a barátnőmnek karira egy tök jó itemet ;D Amúgy nem tudja valaki, hogy ki csinál olcsón, vagy netán ingyen Avi Artot? Kellemes ünnepeket mindenkinek!!! A guildon belül: Napsi, Hime_Yura, Sztyanime és én. 3nodding Ajánlom még az art shops és az art freebies fórumokat, de a freebiesnél mindig olvasd el mit akarnak/nem akarnak pl hogy OC-t és/vagy avit rajzolnak, írd be ezt-azt ha elolvastad az egész első posztot, mit hajlandó rajzolni mit nem és van aki nem szereti ha folyton consider-t írnak (átgondolni) illetve van aki jobban szereti ha dumálnak is a topikjában (stay and chat), a hit and run pedig a posztol és továbbáll típus, amit van, aki tolerál, van, aki nemigen. Van, aki posztol sample-ket (a freebie fórumokban), van aki nem. Az art shopokban általában mindig van sample. Boldog Karácsonyt mindenkinek smile Sok bejglit is! biggrin Hihh, Hime_Yura aviartját még nem láttam, ahogy a tiédet sem, lehet, hogy meg is kérlek, hogy rajzold le az avimat, ami most van, ha nem baj! ^^' Nagyon nagyon megköszönném, a mani meg nem akadály biggrin A bejgli pedig meglesz, már nagyim hozott egy csomót biggrin Digitálisan vagy kézzel szeretnéd? utóbbi színes toll és ceruza lenne és gyorsabban meglenne és bár szkennelni nemigen tudok, a fotó a lehető legjobb lesz és utólag javítok a fényerőn és a kontraszton. Az árat szerintem utólag beszéljük meg. Hétvégén valamivel több időm lesz, 26-tól is-is, igyekszem időre megcsinálni, de a bizti kedvéért azért szilveszterre raknám a határidőmet, ha nem gond. Azért idelinkelem Hime és Napsi boltját, Sztyanime nem tudom mennyire aktív mostanában sweatdrop (Valami hír, valaki?) Napsi boltjaHime boltjaMi rendeltünk két dióst egy mákost de apukám még kért egyet, hogy vegyen (az anyukám) sweatdrop xp Nekem kézzel is tökéletes, Napsi régebben rajzolt nekem, ő is kézzel csinálta, és nagyon szép lett :3 Ha pedig már szilveszterre meglesz, az nagyon jó, mert pl valakitől már vagy egy hónapja várom a rajzot, de sehol semmi.... Visszatérve a bejglire, nekünk is 2 diós meg 1 mákos VOLT de másfél diós eltűnt, a mákosból meg jó ha maradt két kis szelet. biggrin Edit: Berakok egy képet a jelenlegi avimról, mert kitudja, mikor fogom megint megváltoztatni, lehet hogy már most is. biggrin  Értem smile Egyszer nekem is csinált ceruzás aviartot, és az is szép lett smile Egészségetekre blaugh wink Tegnap már lementettem, de nem gond, hogy betetted smile Ömm az én esetemben meg lehet, hogy Hime_Yura vár 1 hónapja az én rajzomra, ígértem neki egyet, mindkettőt meg fogom csinálni. sweatdrop A mostani verzió is aranyos smile Látom megtetszett az az új ruha. Én meg azt az ezüst kék cuccot vettem meg (masni, karácsonyfa, ajándékok).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2011 1:01 am
Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Én is kaptam olyan zsákot a multkor, ugyhogy tudtam venni a barátnőmnek karira egy tök jó itemet ;D Amúgy nem tudja valaki, hogy ki csinál olcsón, vagy netán ingyen Avi Artot? Kellemes ünnepeket mindenkinek!!! A guildon belül: Napsi, Hime_Yura, Sztyanime és én. 3nodding Ajánlom még az art shops és az art freebies fórumokat, de a freebiesnél mindig olvasd el mit akarnak/nem akarnak pl hogy OC-t és/vagy avit rajzolnak, írd be ezt-azt ha elolvastad az egész első posztot, mit hajlandó rajzolni mit nem és van aki nem szereti ha folyton consider-t írnak (átgondolni) illetve van aki jobban szereti ha dumálnak is a topikjában (stay and chat), a hit and run pedig a posztol és továbbáll típus, amit van, aki tolerál, van, aki nemigen. Van, aki posztol sample-ket (a freebie fórumokban), van aki nem. Az art shopokban általában mindig van sample. Boldog Karácsonyt mindenkinek smile Sok bejglit is! biggrin Hihh, Hime_Yura aviartját még nem láttam, ahogy a tiédet sem, lehet, hogy meg is kérlek, hogy rajzold le az avimat, ami most van, ha nem baj! ^^' Nagyon nagyon megköszönném, a mani meg nem akadály biggrin A bejgli pedig meglesz, már nagyim hozott egy csomót biggrin Digitálisan vagy kézzel szeretnéd? utóbbi színes toll és ceruza lenne és gyorsabban meglenne és bár szkennelni nemigen tudok, a fotó a lehető legjobb lesz és utólag javítok a fényerőn és a kontraszton. Az árat szerintem utólag beszéljük meg. Hétvégén valamivel több időm lesz, 26-tól is-is, igyekszem időre megcsinálni, de a bizti kedvéért azért szilveszterre raknám a határidőmet, ha nem gond. Azért idelinkelem Hime és Napsi boltját, Sztyanime nem tudom mennyire aktív mostanában sweatdrop (Valami hír, valaki?) Napsi boltjaHime boltjaMi rendeltünk két dióst egy mákost de apukám még kért egyet, hogy vegyen (az anyukám) sweatdrop xp Nekem kézzel is tökéletes, Napsi régebben rajzolt nekem, ő is kézzel csinálta, és nagyon szép lett :3 Ha pedig már szilveszterre meglesz, az nagyon jó, mert pl valakitől már vagy egy hónapja várom a rajzot, de sehol semmi.... Visszatérve a bejglire, nekünk is 2 diós meg 1 mákos VOLT de másfél diós eltűnt, a mákosból meg jó ha maradt két kis szelet. biggrin Edit: Berakok egy képet a jelenlegi avimról, mert kitudja, mikor fogom megint megváltoztatni, lehet hogy már most is. biggrin  Értem smile Egyszer nekem is csinált ceruzás aviartot, és az is szép lett smile Egészségetekre blaugh wink Tegnap már lementettem, de nem gond, hogy betetted smile Ömm az én esetemben meg lehet, hogy Hime_Yura vár 1 hónapja az én rajzomra, ígértem neki egyet, mindkettőt meg fogom csinálni. sweatdrop A mostani verzió is aranyos smile Látom megtetszett az az új ruha. Én meg azt az ezüst kék cuccot vettem meg (masni, karácsonyfa, ajándékok). Az is tök szép, gondolkoztam rajta, hogy azt is megveszem, de a hónapra szánt Cash-em elfogyott D: Kár hogy nem lehet egyik aviról a másikra átküldeni, akkor Cash milliomos lehetnék :T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2011 1:04 am
CryeneStrifeShiroi Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Hihh, Hime_Yura aviartját még nem láttam, ahogy a tiédet sem, lehet, hogy meg is kérlek, hogy rajzold le az avimat, ami most van, ha nem baj! ^^' Nagyon nagyon megköszönném, a mani meg nem akadály biggrin A bejgli pedig meglesz, már nagyim hozott egy csomót biggrin Digitálisan vagy kézzel szeretnéd? utóbbi színes toll és ceruza lenne és gyorsabban meglenne és bár szkennelni nemigen tudok, a fotó a lehető legjobb lesz és utólag javítok a fényerőn és a kontraszton. Az árat szerintem utólag beszéljük meg. Hétvégén valamivel több időm lesz, 26-tól is-is, igyekszem időre megcsinálni, de a bizti kedvéért azért szilveszterre raknám a határidőmet, ha nem gond. Azért idelinkelem Hime és Napsi boltját, Sztyanime nem tudom mennyire aktív mostanában sweatdrop (Valami hír, valaki?) Napsi boltjaHime boltjaMi rendeltünk két dióst egy mákost de apukám még kért egyet, hogy vegyen (az anyukám) sweatdrop xp Nekem kézzel is tökéletes, Napsi régebben rajzolt nekem, ő is kézzel csinálta, és nagyon szép lett :3 Ha pedig már szilveszterre meglesz, az nagyon jó, mert pl valakitől már vagy egy hónapja várom a rajzot, de sehol semmi.... Visszatérve a bejglire, nekünk is 2 diós meg 1 mákos VOLT de másfél diós eltűnt, a mákosból meg jó ha maradt két kis szelet. biggrin Edit: Berakok egy képet a jelenlegi avimról, mert kitudja, mikor fogom megint megváltoztatni, lehet hogy már most is. biggrin  Értem smile Egyszer nekem is csinált ceruzás aviartot, és az is szép lett smile Egészségetekre blaugh wink Tegnap már lementettem, de nem gond, hogy betetted smile Ömm az én esetemben meg lehet, hogy Hime_Yura vár 1 hónapja az én rajzomra, ígértem neki egyet, mindkettőt meg fogom csinálni. sweatdrop A mostani verzió is aranyos smile Látom megtetszett az az új ruha. Én meg azt az ezüst kék cuccot vettem meg (masni, karácsonyfa, ajándékok). Az is tök szép, gondolkoztam rajta, hogy azt is megveszem, de a hónapra szánt Cash-em elfogyott D: Kár hogy nem lehet egyik aviról a másikra átküldeni, akkor Cash milliomos lehetnék :T Értem. Az valóban kár... Nekem goldom meg cashem is volt rá, de a cash mellett döntöttem, mondván majd eladom valamikor a cuccot ha már nem kellene. Pont csináltam december közepén egy kék fehér téli avit, ahhoz passzolni fog. Illetve eredetielg tavaly is megvotl, csak akkor még apprentice charm is volt hozzá. Most viszont valamiért nincs kedvem csupa piros zöldbe tenni az avimat, megtetszett ez az arany feket, illetve majd lehet, hogy cosplayezem a tavalyi zöld ruhás Mikulás segítő elfet (amelyik barnahajú és szemüveges). smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2011 1:24 am
Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Hihh, Hime_Yura aviartját még nem láttam, ahogy a tiédet sem, lehet, hogy meg is kérlek, hogy rajzold le az avimat, ami most van, ha nem baj! ^^' Nagyon nagyon megköszönném, a mani meg nem akadály biggrin A bejgli pedig meglesz, már nagyim hozott egy csomót biggrin Digitálisan vagy kézzel szeretnéd? utóbbi színes toll és ceruza lenne és gyorsabban meglenne és bár szkennelni nemigen tudok, a fotó a lehető legjobb lesz és utólag javítok a fényerőn és a kontraszton. Az árat szerintem utólag beszéljük meg. Hétvégén valamivel több időm lesz, 26-tól is-is, igyekszem időre megcsinálni, de a bizti kedvéért azért szilveszterre raknám a határidőmet, ha nem gond. Azért idelinkelem Hime és Napsi boltját, Sztyanime nem tudom mennyire aktív mostanában sweatdrop (Valami hír, valaki?) Napsi boltjaHime boltjaMi rendeltünk két dióst egy mákost de apukám még kért egyet, hogy vegyen (az anyukám) sweatdrop xp Nekem kézzel is tökéletes, Napsi régebben rajzolt nekem, ő is kézzel csinálta, és nagyon szép lett :3 Ha pedig már szilveszterre meglesz, az nagyon jó, mert pl valakitől már vagy egy hónapja várom a rajzot, de sehol semmi.... Visszatérve a bejglire, nekünk is 2 diós meg 1 mákos VOLT de másfél diós eltűnt, a mákosból meg jó ha maradt két kis szelet. biggrin Edit: Berakok egy képet a jelenlegi avimról, mert kitudja, mikor fogom megint megváltoztatni, lehet hogy már most is. biggrin  Értem smile Egyszer nekem is csinált ceruzás aviartot, és az is szép lett smile Egészségetekre blaugh wink Tegnap már lementettem, de nem gond, hogy betetted smile Ömm az én esetemben meg lehet, hogy Hime_Yura vár 1 hónapja az én rajzomra, ígértem neki egyet, mindkettőt meg fogom csinálni. sweatdrop A mostani verzió is aranyos smile Látom megtetszett az az új ruha. Én meg azt az ezüst kék cuccot vettem meg (masni, karácsonyfa, ajándékok). Az is tök szép, gondolkoztam rajta, hogy azt is megveszem, de a hónapra szánt Cash-em elfogyott D: Kár hogy nem lehet egyik aviról a másikra átküldeni, akkor Cash milliomos lehetnék :T Értem. Az valóban kár... Nekem goldom meg cashem is volt rá, de a cash mellett döntöttem, mondván majd eladom valamikor a cuccot ha már nem kellene. Pont csináltam december közepén egy kék fehér téli avit, ahhoz passzolni fog. Illetve eredetielg tavaly is megvotl, csak akkor még apprentice charm is volt hozzá. Most viszont valamiért nincs kedvem csupa piros zöldbe tenni az avimat, megtetszett ez az arany feket, illetve majd lehet, hogy cosplayezem a tavalyi zöld ruhás Mikulás segítő elfet (amelyik barnahajú és szemüveges). smile De jóóó *o* Én is gondoltam, hogy CP-znék Gaiáról. Mondjuk Little Lucie-t vagy valamelyik NPC-t, bár a csajok közül nem nagyon vannak ilyen extrém ruhások biggrin De Lucie meg pl. a Secret Retreatból a Mistress is nagyon bejön ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2011 1:35 am
CryeneStrifeShiroi Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Obi Aoi CryeneStrifeShiroi Nekem kézzel is tökéletes, Napsi régebben rajzolt nekem, ő is kézzel csinálta, és nagyon szép lett :3 Ha pedig már szilveszterre meglesz, az nagyon jó, mert pl valakitől már vagy egy hónapja várom a rajzot, de sehol semmi.... Visszatérve a bejglire, nekünk is 2 diós meg 1 mákos VOLT de másfél diós eltűnt, a mákosból meg jó ha maradt két kis szelet. biggrin Edit: Berakok egy képet a jelenlegi avimról, mert kitudja, mikor fogom megint megváltoztatni, lehet hogy már most is. biggrin  Értem smile Egyszer nekem is csinált ceruzás aviartot, és az is szép lett smile Egészségetekre blaugh wink Tegnap már lementettem, de nem gond, hogy betetted smile Ömm az én esetemben meg lehet, hogy Hime_Yura vár 1 hónapja az én rajzomra, ígértem neki egyet, mindkettőt meg fogom csinálni. sweatdrop A mostani verzió is aranyos smile Látom megtetszett az az új ruha. Én meg azt az ezüst kék cuccot vettem meg (masni, karácsonyfa, ajándékok). Az is tök szép, gondolkoztam rajta, hogy azt is megveszem, de a hónapra szánt Cash-em elfogyott D: Kár hogy nem lehet egyik aviról a másikra átküldeni, akkor Cash milliomos lehetnék :T Értem. Az valóban kár... Nekem goldom meg cashem is volt rá, de a cash mellett döntöttem, mondván majd eladom valamikor a cuccot ha már nem kellene. Pont csináltam december közepén egy kék fehér téli avit, ahhoz passzolni fog. Illetve eredetielg tavaly is megvotl, csak akkor még apprentice charm is volt hozzá. Most viszont valamiért nincs kedvem csupa piros zöldbe tenni az avimat, megtetszett ez az arany feket, illetve majd lehet, hogy cosplayezem a tavalyi zöld ruhás Mikulás segítő elfet (amelyik barnahajú és szemüveges). smile De jóóó *o* Én is gondoltam, hogy CP-znék Gaiáról. Mondjuk Little Lucie-t vagy valamelyik NPC-t, bár a csajok közül nem nagyon vannak ilyen extrém ruhások biggrin De Lucie meg pl. a Secret Retreatból a Mistress is nagyon bejön ^^' Kösz smile Nem volt nehéz, bár a gatya az tavaly karácsonykor még nem volt. Na jó, megmutatom smile A kék-fehér aviból csináltam egy másik verziót. Apropó CP, néah CPztem Gaián, de direkt olyanokat próbáltam, akiket mások nem nagyon. Pl egyszer jött egy hárfa cucc, és arról a Hercegnő jutott eszembe a Macskarisztokratákból ("Ha egy kandúr udvarol..."), illetve próbáltam egy mellékszereplőt, Mirage-át a Hihetetlen családból, de egyesek lenoobozták -.- stb. Ha érdekel, keress rá a nevemre az arénában smile Azok is jók, tetszenek ezek a fodros cuccok bár lolita-rajongó vagyok is meg nem is. Nekem a Trilune tetszik pl. A Le Carousel is érdekes pl.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2011 7:19 am
pont 500an vagyunk,láttátok? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2011 9:43 am
Lucia Borgia pont 500an vagyunk,láttátok? biggrin Igen, egyszer rámentem a guild kezdőoldalára és néztem jé, pont 500 smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2011 10:44 am
A neked ígért avi art nincs elfelejtve smile Ha gondolod csinálok neked kedvezményes áron (= ingyen)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2011 10:46 am
napsugar A neked ígért avi art nincs elfelejtve smile Rendben, semmi gond smile Megértem, ha vannak dolgok/okok, melyek közbejönnek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2011 11:35 am
napsugar Ha gondolod csinálok neked kedvezményes áron (= ingyen)Hihh okés, ha nem baj ^^ Most gyűjtöm a rajzokat! (: És hogy melyik avimról rajzolj, hát igazából amelyik neked tetszik biggrin Beszúrok párat, és ha gondolod, válaszd ki valamelyiket razz    ...vagy akár lehet a jelenlegi is, bár az egy kicsit mogorvára sikeredett razz Köszii~! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2011 6:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2011 5:11 am
Van ez az új animált cucc, a Silver Bells. Ha elég sokáig hordod (változtathatsz avit, csak addig mindig a Silver Bells-el együtt mentsd, amíg "ki nem fejlődik", bár nem sokat tudok arról, hogy mennyi idő alatt). Először ugráló ajándékosdoboz, később két kis macskaszem kukucskál ki a kiszakadt doboz még sötét részéből 3nodding Ma tudtam meg a towns-ban, ohgy három jó drága cicás cucc nyerhető ki belőlük: A Blue Belle, a Copper Belle és a Golden Belle. A Blue a legolcsóbb, a Golden a legdrágább, és az a póz animált benne, amelyiken egy pár macskafül mögött csillag látható. Cukik szerintem biggrin Bár sajna ők is zöld dobozban sétálnak, ha bizonyos cuccot hozzá nem raksz, pl a a Trail of Ants-ot a horgászboltból (The Ole Fishing Hole), vagy fagyöngyöt MP-n stb. Vannak topikok arról, mely cuccok tudják a zöld négyzetet séta közben eltűntetni a földön járó átválzotós cuccok esetében.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|