|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 1:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 2:12 am
czeeeeeeeeeesc wszystkim... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 2:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 2:58 am
Witajcie dziecinki .... Uklon przed nowym MODERATOREM ... eek
Nie bujcie sie ja jestem ten dobry .... biggrin nie bede gryzł biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:11 am
BeeWolf_san Witajcie dziecinki .... Uklon przed nowym MODERATOREM ... eek Nie bujcie sie ja jestem ten dobry .... biggrin nie bede gryzł biggrin eek a wiec jednak przekonales MissTao smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:12 am
tlen mi nie dziala crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:19 am
czeyżby wczoraj wszyscy zniknęli zaraz po tym jak sobie poszłam? Bo widzę, że nie ma postów za dużo xp
Tej, a tak w ogóle to co daje bycie modem? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:19 am
Omega Sun tlen mi nie dziala crying Mi też nie działa ... spotkajmy sie na GG :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:22 am
Rynn the Vampire czeyżby wczoraj wszyscy zniknęli zaraz po tym jak sobie poszłam? Bo widzę, że nie ma postów za dużo xp Tej, a tak w ogóle to co daje bycie modem? stare Wiadomosc od prowadzacego kukusa .... "hmhm ... Adin Dwa łan Tu trzy cztery Mozemy was terroryzowac i byc zlosliwi ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:23 am
Rynn the Vampire czeyżby wczoraj wszyscy zniknęli zaraz po tym jak sobie poszłam? Bo widzę, że nie ma postów za dużo xp Tej, a tak w ogóle to co daje bycie modem? stare wczoraj kontynuowalismy rozmowe na Twoim quescie. Bycie modem daje nieduzo. Mozesz usuwac topiki, chmurki i wywalac ludzi z gildii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:23 am
BeeWolf Rynn the Vampire czeyżby wczoraj wszyscy zniknęli zaraz po tym jak sobie poszłam? Bo widzę, że nie ma postów za dużo xp Tej, a tak w ogóle to co daje bycie modem? stare Wiadomosc od prowadzacego kukusa .... "hmhm ... Adin Dwa łan Tu trzy cztery Mozemy was terroryzowac i byc zlosliwi .. wiadomość do Kuksia: my też możemy być złośliwi, terroryzujemy noobów tak czy siak, a poza tym za bardzo nas kochacie :>>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:27 am
Rynn the Vampire wiadomość do Kuksia: my też możemy być złośliwi, terroryzujemy noobów tak czy siak, a poza tym za bardzo nas kochacie :>> Kukus.. ciebie tak ale innych mniej ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:29 am
BeeWolf Rynn the Vampire wiadomość do Kuksia: my też możemy być złośliwi, terroryzujemy noobów tak czy siak, a poza tym za bardzo nas kochacie :>> Kukus.. ciebie tak ale innych mniej ! xd hah, innymi to ja się nie przejmuję ^^ heart a wiecie kurczę co się w sumie stało Ozzowi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:32 am
Rynn the Vampire hah, innymi to ja się nie przejmuję ^^ heart a wiecie kurczę co się w sumie stało Ozzowi? Ozza coś ugryzło w pukla ma dziwny nastruj ... Nie wiem czemu .... wroci zawsze wracaja !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2004 3:35 am
witam wszystkich..... cos pozno sie dzisiaj wstalo bo o 10 jeszcze nikogo niebylo... ktos jest na epulsie... jak nie to sie zapiszcze i napiszcie ze ja was zwerbowalam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|