|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:07 pm
za 5 min leci hellsing whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:08 pm
Sayokun za 5 min leci hellsing whee hieh.. za 5 mnoot znikam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:08 pm
Lethiel herubinek Wiecie musze się pewną rzeczą z wami podzielić... Od poniedziałku skonczyłem ze swoim zboczeniem... czaicie... patrzenie na biust kobiet... na majty które skąpo wychodzą ze spodni gdy dziewczyna siada... itd. itp. brawo blaugh Ale to nie jest śmieszne... byłem taki narwany na kobiety że jak widziałem kawałek gołego ciałka to odrazu mnie chwytało... doszedłem do wniosku ze niema to sensu narazie... bo np. ja mam teraz 15 lat... jak zaczął bym chodzic z jakąś dupcią to niewiem czy bym z nią wytrzymał 5 lat do ślubu itd. Więc postaram sie poczekać i pobawić się w księdza ***** xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:09 pm
herubinek Lethiel herubinek Wiecie musze się pewną rzeczą z wami podzielić... Od poniedziałku skonczyłem ze swoim zboczeniem... czaicie... patrzenie na biust kobiet... na majty które skąpo wychodzą ze spodni gdy dziewczyna siada... itd. itp. brawo blaugh Ale to nie jest śmieszne... byłem taki narwany na kobiety że jak widziałem kawałek gołego ciałka to odrazu mnie chwytało... doszedłem do wniosku ze niema to sensu narazie... bo np. ja mam teraz 15 lat... jak zaczął bym chodzic z jakąś dupcią to niewiem czy bym z nią wytrzymał 5 lat do ślubu itd. Więc postaram sie poczekać i pobawić się w księdza ***** xd O.o ..... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:10 pm
Lethiel Sayokun za 5 min leci hellsing whee hieh.. za 5 mnoot znikam xp ja też xd ale potem wracam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:10 pm
Lethiel Sayokun za 5 min leci hellsing whee hieh.. za 5 mnoot znikam xp ja już widziałam wszystkie odcinki blaugh 3nodding Herubinek - to wspaniale że dzielisz się z nami tymi przecudownymi wiadomościami. Jestem Ci niewymownie wdzięczna. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:11 pm
nio to znikam sad ... papatki wam.. do jutra 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:12 pm
Lethiel herubinek Lethiel herubinek Wiecie musze się pewną rzeczą z wami podzielić... Od poniedziałku skonczyłem ze swoim zboczeniem... czaicie... patrzenie na biust kobiet... na majty które skąpo wychodzą ze spodni gdy dziewczyna siada... itd. itp. brawo blaugh Ale to nie jest śmieszne... byłem taki narwany na kobiety że jak widziałem kawałek gołego ciałka to odrazu mnie chwytało... doszedłem do wniosku ze niema to sensu narazie... bo np. ja mam teraz 15 lat... jak zaczął bym chodzic z jakąś dupcią to niewiem czy bym z nią wytrzymał 5 lat do ślubu itd. Więc postaram sie poczekać i pobawić się w księdza ***** xd O.o ..... gonk Nie no serio... byłem najbardziej zboczonym chłopakiem w klasie... ale oczywiście nie gwałciłem kobiet... tylko poprostu co chwila padały charakterystyczne aluzje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:13 pm
herubinek Nie no serio... byłem najbardziej zboczonym chłopakiem w klasie... ale oczywiście nie gwałciłem kobiet... tylko poprostu co chwila padały charakterystyczne aluzje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:14 pm
Lethiel nio to znikam sad ... papatki wam.. do jutra 3nodding papa 'przytula' heart zaczęło się whee na chwilę znikam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:15 pm
Lethiel herubinek Nie no serio... byłem najbardziej zboczonym chłopakiem w klasie... ale oczywiście nie gwałciłem kobiet... tylko poprostu co chwila padały charakterystyczne aluzje sweatdrop Dobra koniec z tymi zwierzeniami... naraska bo musze brata puścić na kompa... stressed PAPA wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:15 pm
herubinek Nie no serio... byłem najbardziej zboczonym chłopakiem w klasie... ale oczywiście nie gwałciłem kobiet... tylko poprostu co chwila padały charakterystyczne aluzje fascynujace stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:18 pm
Omega Sun herubinek Nie no serio... byłem najbardziej zboczonym chłopakiem w klasie... ale oczywiście nie gwałciłem kobiet... tylko poprostu co chwila padały charakterystyczne aluzje fascynujace stare to mało kiedy ja siądam z paczka ( między innymi Falcone) i ogladamy filmy no czuż wklejamy różne sceny kturych tam niemaale to trzeba na żywo zobaczyć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:24 pm
Rynn the Vampire Uch, zachciało mi się od nowa gaiować, i założyłam sobie konto Malkavian Lady...i mam questa na fajnego avka i w og..ale nie chce mi się kasy robić >< mam dopiero 900 golda -_- to ma byc uczciwy avatarek czy wspierasz go troszke finansowo? Jak zalozylam konto to pamietam jak cieszylo mnie wszystko czego sie dorobilam, tym bardziej, ze stan konta wzrastal tak wolniutko sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|