Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 3855 3856 3857 3858 3859 3860 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sayokun

PostPosted: Fri Oct 22, 2004 1:07 pm

za 5 min leci hellsing whee
PostPosted: Fri Oct 22, 2004 1:08 pm

Sayokun

hieh.. za 5 mnoot znikam xp

Lethiel

Tipsy Lunatic

Makaveli 2pac

PostPosted: Fri Oct 22, 2004 1:08 pm

Lethiel
herubinek
Wiecie musze się pewną rzeczą z wami podzielić...

Od poniedziałku skonczyłem ze swoim zboczeniem...

czaicie... patrzenie na biust kobiet... na majty które skąpo wychodzą ze spodni gdy dziewczyna siada... itd. itp.

brawo blaugh

Ale to nie jest śmieszne... byłem taki narwany na kobiety że jak widziałem kawałek gołego ciałka to odrazu mnie chwytało...

doszedłem do wniosku ze niema to sensu narazie... bo np. ja mam teraz 15 lat... jak zaczął bym chodzic z jakąś dupcią to niewiem czy bym z nią wytrzymał 5 lat do ślubu itd.

Więc postaram sie poczekać i pobawić się w księdza ***** xd
PostPosted: Fri Oct 22, 2004 1:09 pm

herubinek
Lethiel
herubinek

czaicie... patrzenie na biust kobiet... na majty które skąpo wychodzą ze spodni gdy dziewczyna siada... itd. itp.

brawo blaugh

Ale to nie jest śmieszne... byłem taki narwany na kobiety że jak widziałem kawałek gołego ciałka to odrazu mnie chwytało...

doszedłem do wniosku ze niema to sensu narazie... bo np. ja mam teraz 15 lat... jak zaczął bym chodzic z jakąś dupcią to niewiem czy bym z nią wytrzymał 5 lat do ślubu itd.

O.o ..... gonk

Lethiel

Tipsy Lunatic

Sayokun

PostPosted: Fri Oct 22, 2004 1:10 pm

Lethiel
Sayokun

ja też xd

ale potem wracam 3nodding
PostPosted: Fri Oct 22, 2004 1:10 pm

Lethiel
Sayokun

ja już widziałam wszystkie odcinki blaugh 3nodding

Herubinek - to wspaniale że dzielisz się z nami tymi przecudownymi wiadomościami. Jestem Ci niewymownie wdzięczna. stare

Rynn the Vampire
Crew

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Fri Oct 22, 2004 1:11 pm

nio to znikam sad ... papatki wam.. do jutra 3nodding
PostPosted: Fri Oct 22, 2004 1:12 pm

Lethiel
herubinek
Lethiel
herubinek

brawo blaugh

O.o ..... gonk

Nie no serio... byłem najbardziej zboczonym chłopakiem w klasie... ale oczywiście nie gwałciłem kobiet... tylko poprostu co chwila padały charakterystyczne aluzje

Makaveli 2pac

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Fri Oct 22, 2004 1:13 pm

herubinek
Nie no serio... byłem najbardziej zboczonym chłopakiem w klasie... ale oczywiście nie gwałciłem kobiet... tylko poprostu co chwila padały charakterystyczne aluzje

sweatdrop
PostPosted: Fri Oct 22, 2004 1:14 pm

Lethiel
nio to znikam sad ... papatki wam.. do jutra 3nodding

papa 'przytula' heart

zaczęło się whee

na chwilę znikam 3nodding

Sayokun

Makaveli 2pac

PostPosted: Fri Oct 22, 2004 1:15 pm

Lethiel
herubinek

sweatdrop

Dobra koniec z tymi zwierzeniami... naraska bo musze brata puścić na kompa... stressed

PAPA wink heart
PostPosted: Fri Oct 22, 2004 1:15 pm

herubinek

fascynujace stare

Omega Sun
Captain

Uriell Angel of Death

PostPosted: Fri Oct 22, 2004 1:18 pm

Omega Sun
herubinek

fascynujace stare

to mało kiedy ja siądam z paczka ( między innymi Falcone) i ogladamy filmy no czuż wklejamy różne sceny kturych tam niemaale to trzeba na żywo zobaczyć
PostPosted: Fri Oct 22, 2004 1:18 pm

[ Message temporarily off-line ]

Rynn the Vampire
Crew

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Oct 22, 2004 1:24 pm

Rynn the Vampire

Uch, zachciało mi się od nowa gaiować, i założyłam sobie konto Malkavian Lady...i mam questa na fajnego avka i w og󬥮..ale nie chce mi się kasy robić >< mam dopiero 900 golda -_-

to ma byc uczciwy avatarek czy wspierasz go troszke finansowo? Jak zalozylam konto to pamietam jak cieszylo mnie wszystko czego sie dorobilam, tym bardziej, ze stan konta wzrastal tak wolniutko sweatdrop
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 3855 3856 3857 3858 3859 3860 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games