|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 12:11 pm
przepraszam poniosło mnie sweatdrop nie chciałemgo obrażać tylko... sweatdrop zła interpretacja? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 12:12 pm
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla moze byc nie pzresadzał? nie jestes stary 4laugh *głaska go po głowce* kto wie *całusek* jezeli nie masz wiecej niz 25 to nie ejstes stary ^^ heart jeszcze niby 6 lat ale to szybko minie i będe musiał oglądac sie za trumienką i to ie na nioc ale na zawsze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 12:14 pm
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla moze byc nie pzresadzał? nie jestes stary 4laugh *głaska go po głowce* kto wie *całusek* jezeli nie masz wiecej niz 25 to nie ejstes stary ^^ heart jeszcze niby 6 lat ale to szybko minie i będe musiał oglądac sie za trumienką i to ie na nioc ale na zawsze jescze raz tak powesz to cie przybije kolkiem osikowym dotej twojej trumny stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 12:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 12:17 pm
Witam, witam dyskusja o wieku i słodyczach ciekawe zestawienie nie powiem no no.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun przepraszam poniosło mnie sweatdrop nie chciałemgo obrażać tylko... sweatdrop zła interpretacja? xp Ok, po prostu musze reagowac na takie rzeczy. Serafin sie chyba nie pogniewal, wiec Ci daruje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Witam, witam dyskusja o wieku i słodyczach ciekawe zestawienie nie powiem no no. cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 12:19 pm
SERAFIN-VAMPIRE Telandrel Witam, witam dyskusja o wieku i słodyczach ciekawe zestawienie nie powiem no no. cze witaj Telandrel, Serafinku, nie dobijaj sie stare sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 12:19 pm
Omega Sun Ok, po prostu musze reagowac na takie rzeczy. Serafin sie chyba nie pogniewal, wiec Ci daruje wink nie takie żeczy zabardzo mnie nie ruszaja a szczegulnie kiedy mam dola
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 12:20 pm
Telandrel Witam, witam dyskusja o wieku i słodyczach ciekawe zestawienie nie powiem no no. witaj 4laugh *przytuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ok, po prostu musze reagowac na takie rzeczy. Serafin sie chyba nie pogniewal, wiec Ci daruje wink taa 3nodding lepsze to niż chaos na gildii sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 12:21 pm
SERAFIN-VAMPIRE Omega Sun Ok, po prostu musze reagowac na takie rzeczy. Serafin sie chyba nie pogniewal, wiec Ci daruje wink nie takie żeczy zabardzo mnie nie ruszaja a szczegulnie kiedy mam dola a dlaczego masz dolek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Sayokun przepraszam poniosło mnie sweatdrop nie chciałemgo obrażać tylko... sweatdrop zła interpretacja? xp Ok, po prostu musze reagowac na takie rzeczy. Serafin sie chyba nie pogniewal, wiec Ci daruje wink sweatdrop jeszcze na chwilke wpadłem chce ktoś: Coon tail...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Witam, witam dyskusja o wieku i słodyczach ciekawe zestawienie nie powiem no no. cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|