|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:50 am
Cirilla Lavagetas_heqetai Cirilla Lavagetas_heqetai Cirilla bez przesady... xd jak ja lubie sprawiac ludziom radosc ^^ eek a ty co tak gały wybauszasz co? stressed sweatdrop Serafinku, humorek dobry jest, dobry wiesz takie cos z ust...dobra milkne XD eek przestane cokolwiek na gai mówic stare stare no przeciez zartuje blaugh nastepna mnie nie poznaje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:50 am
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla Lavagetas_heqetai Cirilla bez przesady... xd jak ja lubie sprawiac ludziom radosc ^^ eek a ty co tak gały wybauszasz co? stressed sweatdrop Serafinku, humorek dobry jest, dobry to dobrze *całus* mrrrrru *tuli sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:51 am
Delisa musze juz leciec sad papatki narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:51 am
Lavagetas_heqetai no przeciez zartuje blaugh nastepna mnie nie poznaje XD od poczatku wiem ze to ty Pisarz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:53 am
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla Lavagetas_heqetai Cirilla bez przesady... xd jak ja lubie sprawiac ludziom radosc ^^ eek a ty co tak gały wybauszasz co? stressed sweatdrop Serafinku, humorek dobry jest, dobry to dobrze *całus* mrrrrru *tuli sie* *przytula mocniej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:53 am
Cirilla Lavagetas_heqetai no przeciez zartuje blaugh nastepna mnie nie poznaje XD od poczatku wiem ze to ty Pisarz ^^ to wcale nie ja..ee. wcale nie on..ee..ja?..damn! no nic, zdemaskowala mnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:54 am
Lavagetas_heqetai Cirilla Lavagetas_heqetai no przeciez zartuje blaugh nastepna mnie nie poznaje XD od poczatku wiem ze to ty Pisarz ^^ to wcale nie ja..ee. wcale nie on..ee..ja?..damn! no nic, zdemaskowala mnie blaugh trudno nie zdemaskowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:56 am
4laugh whee *skacze na niego i przewraca* witaj 4laugh *wtoola sie* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:57 am
Lethiel 4laugh whee *skacze na niego i przewraca* witaj 4laugh *wtoola sie* 4laugh xd witaj 'całuje' heart pisarz czemu zmieniłeś nick eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:58 am
*clauje i przytula* pamietaj ze anjwiecej 5 ramek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:59 am
Sayokun Lethiel 4laugh whee *skacze na niego i przewraca* witaj 4laugh *wtoola sie* 4laugh xd witaj 'całuje' heart pisarz czemu zmieniłeś nick eek a taki kaprys a po czesci lekcje jezyka starozynej grecji ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 11:59 am
Cirilla *clauje i przytula* pamietaj ze anjwiecej 5 ramek ^^ wiem ale starośc nie radość *całusek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|