Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 383 384 385 386 387 388 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Owiec

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 2:12 pm

Twisted_Exile
Ridsu

towarzyszko wyslijcie sie na urlop 3nodding mrgreen
juz bylam na urlopie i mi jeszcze nie przeszlo wink mrgreen twisted

to oproznijcie bimbrownie - powinno pomoc mrgreen
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 2:13 pm

Ridsu
Twisted_Exile
Ridsu

towarzyszko wyslijcie sie na urlop 3nodding mrgreen
juz bylam na urlopie i mi jeszcze nie przeszlo wink mrgreen twisted

to oproznijcie bimbrownie - powinno pomoc mrgreen
juz Kocura z zapasow okradlam wiec zaraz powinnam dojsc do pelni urzywalnosci rofl mrgreen twisted

Twisted_Exile

racqel
Crew

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 11:52 pm

Y

polalem sobie wczoraj reke wrzatkiem, calkiem ciekawe doswiadczenie. Cala sie zaczerwienila, a kiedy juz myslalem, ze to nie bedzie wcale tak bardzo bolec to sie zaczelo. Ale w sumie jest juz ok. Tylko lekkie podraznienia.

Wiec kiedy bedziecie musieli wybierac pomiedzy wrzatkiem a innymi torturami, wiedzcie jedno - wrzatek wcale tak bardzo nie boli.

I od tygodnia pada a slonce widuje czasami odbite od okien wiezowcow.

Ide do pracy - ciemno i pizdzi, wracam - ciemno i glodno.

Nic to.

A poza tym mam communication breakdown...
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 12:05 am

racqel
Y

polalem sobie wczoraj reke wrzatkiem, calkiem ciekawe doswiadczenie. Cala sie zaczerwienila, a kiedy juz myslalem, ze to nie bedzie wcale tak bardzo bolec to sie zaczelo. Ale w sumie jest juz ok. Tylko lekkie podraznienia.

Wiec kiedy bedziecie musieli wybierac pomiedzy wrzatkiem a innymi torturami, wiedzcie jedno - wrzatek wcale tak bardzo nie boli.

I od tygodnia pada a slonce widuje czasami odbite od okien wiezowcow.

Ide do pracy - ciemno i pizdzi, wracam - ciemno i glodno.

Nic to.

A poza tym mam communication breakdown...

fakt.....u mnie tez chujnia z patatajnia wiec nie jestes sam.... 3nodding  

revcat

Twisted_Exile

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 12:07 am

ninja *wpada *witam*zabiera kocurowi flaszke z plecaka i kieruje sie do wyjscia* do widzenia mrgreen rofl twisted ninja
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 12:19 am

Twisted_Exile
ninja *wpada *wutam*zabiera kocurowi flaszke z plecaka i kieruje sie do wyjscia* do widzenia mrgreen rofl twisted ninja

znowu? na szczescie w moim schowku mam jeszcze caly zapas.... mrgreen

oglaszam wszystkim ze od dzisiaj podporucznik Ridsu dostaje awans na stopien kapitana a takze zostaje specjalnym agentem elitarnej grupy wywiadowczej A.W. , od powyższej decyzji można się odwołać w ciągu 24 h bezposrednio do gen. Revcat'a

revcat

racqel
Crew

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 1:57 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 2:08 am

racqel
revcat
Twisted_Exile
ninja *wpada *wutam*zabiera kocurowi flaszke z plecaka i kieruje sie do wyjscia* do widzenia mrgreen rofl twisted ninja

znowu? na szczescie w moim schowku mam jeszcze caly zapas.... mrgreen

oglaszam wszystkim ze od dzisiaj podporucznik Ridsu dostaje awans na stopien kapitana a takze zostaje specjalnym agentem elitarnej grupy wywiadowczej A.W. , od powyższej decyzji można się odwołać w ciągu 24 h bezposrednio do gen. Revcat'a
ty a wez mi chociaz wytlumacz dlaczogo?
Cos za hojny sie odstatnio robisz.
Jak leci poza tym brutalny morderco?

dlatego ze tak mrgreen sluchaj troche sie pojebalo musimy pogadac....  

revcat

opcy
Crew

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 6:03 am

Ridsu
O nowej guildi mozna przeczytac z mych tajnych materjalow na czarnej liscie 3nodding
Guildia ta nie jest przyjazna partyzanta nazywa sie Anarchia X
Melduje poslusznie ze jest w panach budowa nowej guildi ktora bedzie dzialala w calkowitym porozumieniu z partyzantami ( cos w stylu AWSu) - jak to rozumiec:
jak ktos sobie przesra tu , bedzie mial tez przestane na owej guildi reszte informacji zamieszcze w liscie otwartym - informacja wylacznie dla generalicji.
Kazdy z towarzyszy generalow otrzyma owy list 3nodding
ku chwale ojczyzny
ale jestem kurna zapozniony.........
jakilist?

Ridsu
Wielki mysliciel Degenerat-ktorego nie ma w naszych szeregach booo... bo nie ma mrgreen dostal ban na POGG przez jednego z anarchistow a to przyczynilo sie do jeszcze wiekszej checi tempienia tej zarazy stare
rofl rofl osz kusza.......
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 6:41 am

opcy
Ridsu
O nowej guildi mozna przeczytac z mych tajnych materjalow na czarnej liscie 3nodding
Melduje poslusznie ze jest w panach budowa nowej guildi ktora bedzie dzialala w calkowitym porozumieniu z partyzantami ( cos w stylu AWSu) - jak to rozumiec:
jak ktos sobie przesra tu , bedzie mial tez przestane na owej guildi reszte informacji zamieszcze w liscie otwartym - informacja wylacznie dla generalicji.
ku chwale ojczyzny
jakilist?

Ridsu
Wielki mysliciel Degenerat-ktorego nie ma w naszych szeregach booo... bo nie ma mrgreen dostal ban na POGG przez jednego z anarchistow a to przyczynilo sie do jeszcze wiekszej checi tempienia tej zarazy stare
rofl rofl osz kusza.......

kolego generale list opisujacy wydarzenia na anarchii...kapitan ridsu jest w agencji wywiadowczej.... mrgreen  

revcat

racqel
Crew

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 6:49 am

opcy
Ridsu
ku chwale ojczyzny
jakilist?

Ja go w sumie na oczy nie widzialem, wiec, nie wiem co myslec...
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 7:04 am

racqel
opcy
Ridsu
ku chwale ojczyzny
jakilist?

Ja go w sumie na oczy nie widzialem, wiec, nie wiem co myslec...

bo go jasnej ciasnej dopiero dostaniemy......w najblizszym czasie  

revcat

Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 383 384 385 386 387 388 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games