|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 2:12 pm
Twisted_Exile Ridsu towarzyszko wyslijcie sie na urlop 3nodding mrgreen juz bylam na urlopie i mi jeszcze nie przeszlo wink mrgreen twisted to oproznijcie bimbrownie - powinno pomoc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 2:13 pm
Ridsu Twisted_Exile Ridsu towarzyszko wyslijcie sie na urlop 3nodding mrgreen juz bylam na urlopie i mi jeszcze nie przeszlo wink mrgreen twisted to oproznijcie bimbrownie - powinno pomoc mrgreen juz Kocura z zapasow okradlam wiec zaraz powinnam dojsc do pelni urzywalnosci rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 11:52 pm
Y
polalem sobie wczoraj reke wrzatkiem, calkiem ciekawe doswiadczenie. Cala sie zaczerwienila, a kiedy juz myslalem, ze to nie bedzie wcale tak bardzo bolec to sie zaczelo. Ale w sumie jest juz ok. Tylko lekkie podraznienia.
Wiec kiedy bedziecie musieli wybierac pomiedzy wrzatkiem a innymi torturami, wiedzcie jedno - wrzatek wcale tak bardzo nie boli.
I od tygodnia pada a slonce widuje czasami odbite od okien wiezowcow.
Ide do pracy - ciemno i pizdzi, wracam - ciemno i glodno.
Nic to.
A poza tym mam communication breakdown...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 12:05 am
racqel Y polalem sobie wczoraj reke wrzatkiem, calkiem ciekawe doswiadczenie. Cala sie zaczerwienila, a kiedy juz myslalem, ze to nie bedzie wcale tak bardzo bolec to sie zaczelo. Ale w sumie jest juz ok. Tylko lekkie podraznienia. Wiec kiedy bedziecie musieli wybierac pomiedzy wrzatkiem a innymi torturami, wiedzcie jedno - wrzatek wcale tak bardzo nie boli. I od tygodnia pada a slonce widuje czasami odbite od okien wiezowcow. Ide do pracy - ciemno i pizdzi, wracam - ciemno i glodno. Nic to. A poza tym mam communication breakdown...
fakt.....u mnie tez chujnia z patatajnia wiec nie jestes sam.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 12:07 am
ninja *wpada *witam*zabiera kocurowi flaszke z plecaka i kieruje sie do wyjscia* do widzenia mrgreen rofl twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 12:19 am
Twisted_Exile ninja *wpada *wutam*zabiera kocurowi flaszke z plecaka i kieruje sie do wyjscia* do widzenia mrgreen rofl twisted ninja
znowu? na szczescie w moim schowku mam jeszcze caly zapas.... mrgreen
oglaszam wszystkim ze od dzisiaj podporucznik Ridsu dostaje awans na stopien kapitana a takze zostaje specjalnym agentem elitarnej grupy wywiadowczej A.W. , od powyższej decyzji można się odwołać w ciągu 24 h bezposrednio do gen. Revcat'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 1:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 2:08 am
racqel revcat Twisted_Exile ninja *wpada *wutam*zabiera kocurowi flaszke z plecaka i kieruje sie do wyjscia* do widzenia mrgreen rofl twisted ninja znowu? na szczescie w moim schowku mam jeszcze caly zapas.... mrgreen oglaszam wszystkim ze od dzisiaj podporucznik Ridsu dostaje awans na stopien kapitana a takze zostaje specjalnym agentem elitarnej grupy wywiadowczej A.W. , od powyższej decyzji można się odwołać w ciągu 24 h bezposrednio do gen. Revcat'a ty a wez mi chociaz wytlumacz dlaczogo? Cos za hojny sie odstatnio robisz. Jak leci poza tym brutalny morderco?
dlatego ze tak mrgreen sluchaj troche sie pojebalo musimy pogadac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 6:03 am
Ridsu O nowej guildi mozna przeczytac z mych tajnych materjalow na czarnej liscie 3nodding Guildia ta nie jest przyjazna partyzanta nazywa sie Anarchia X Melduje poslusznie ze jest w panach budowa nowej guildi ktora bedzie dzialala w calkowitym porozumieniu z partyzantami ( cos w stylu AWSu) - jak to rozumiec: jak ktos sobie przesra tu , bedzie mial tez przestane na owej guildi reszte informacji zamieszcze w liscie otwartym - informacja wylacznie dla generalicji. Kazdy z towarzyszy generalow otrzyma owy list 3nodding ku chwale ojczyzny ale jestem kurna zapozniony......... jakilist? Ridsu Wielki mysliciel Degenerat-ktorego nie ma w naszych szeregach booo... bo nie ma mrgreen dostal ban na POGG przez jednego z anarchistow a to przyczynilo sie do jeszcze wiekszej checi tempienia tej zarazy stare rofl rofl osz kusza.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 6:41 am
opcy Ridsu O nowej guildi mozna przeczytac z mych tajnych materjalow na czarnej liscie 3nodding Guildia ta nie jest przyjazna partyzanta nazywa sie Anarchia X Melduje poslusznie ze jest w panach budowa nowej guildi ktora bedzie dzialala w calkowitym porozumieniu z partyzantami ( cos w stylu AWSu) - jak to rozumiec: jak ktos sobie przesra tu , bedzie mial tez przestane na owej guildi reszte informacji zamieszcze w liscie otwartym - informacja wylacznie dla generalicji. Kazdy z towarzyszy generalow otrzyma owy list 3nodding ku chwale ojczyzny ale jestem kurna zapozniony......... jakilist? Ridsu Wielki mysliciel Degenerat-ktorego nie ma w naszych szeregach booo... bo nie ma mrgreen dostal ban na POGG przez jednego z anarchistow a to przyczynilo sie do jeszcze wiekszej checi tempienia tej zarazy stare rofl rofl osz kusza.......
kolego generale list opisujacy wydarzenia na anarchii...kapitan ridsu jest w agencji wywiadowczej.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 6:49 am
opcy Ridsu O nowej guildi mozna przeczytac z mych tajnych materjalow na czarnej liscie 3nodding Guildia ta nie jest przyjazna partyzanta nazywa sie Anarchia X Melduje poslusznie ze jest w panach budowa nowej guildi ktora bedzie dzialala w calkowitym porozumieniu z partyzantami ( cos w stylu AWSu) - jak to rozumiec: jak ktos sobie przesra tu , bedzie mial tez przestane na owej guildi reszte informacji zamieszcze w liscie otwartym - informacja wylacznie dla generalicji. Kazdy z towarzyszy generalow otrzyma owy list 3nodding ku chwale ojczyzny ale jestem kurna zapozniony......... jakilist? Ja go w sumie na oczy nie widzialem, wiec, nie wiem co myslec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 7:04 am
racqel opcy Ridsu O nowej guildi mozna przeczytac z mych tajnych materjalow na czarnej liscie 3nodding Guildia ta nie jest przyjazna partyzanta nazywa sie Anarchia X Melduje poslusznie ze jest w panach budowa nowej guildi ktora bedzie dzialala w calkowitym porozumieniu z partyzantami ( cos w stylu AWSu) - jak to rozumiec: jak ktos sobie przesra tu , bedzie mial tez przestane na owej guildi reszte informacji zamieszcze w liscie otwartym - informacja wylacznie dla generalicji. Kazdy z towarzyszy generalow otrzyma owy list 3nodding ku chwale ojczyzny ale jestem kurna zapozniony......... jakilist? Ja go w sumie na oczy nie widzialem, wiec, nie wiem co myslec...
bo go jasnej ciasnej dopiero dostaniemy......w najblizszym czasie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |