|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:05 am
Tej, nie wiem o co się kłócicie, ale jestem po stronie Setsu i Kukusa stressed
Cześć Omi, nie zauważyłam Cię ^^ *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:06 am
Suney Charmie_Hiwatari Suney Charmie_Hiwatari dest uwazaj co im mowisz.. bo one bardzo lubia glanow uzywac hahahahaa Żebyś wiedział. Za pobicie prawie trafiłam na dywanik dyrektorki. Ale zatkałam wszystkim usta =] naprawde jesteś taka bojowa??...hihi moja dziewczyna też wszystkich zaczepia... sweatdrop biggrin Jak na zajeciach integracyjnych (pod ich koniec, jak sie poznalismy) trza bylo wymyslac przezisko na pierwszą litere imienia danej osoby to mi dali Agresywna Anka xd Tylko jak sie bije msuze uważać na okularki xp ...moja myszka musi na kolanko uwarzać bo miala dwa razy wybite wink ...ja też nosze okularki smile ...a z tym przezwiskiem to przesadzili stressed mieli chociaz podstawe do niego??? xd zaraz wracam czekajcie na mnie wink ..... oczywiście, że mieli, przecież to prawdziwy morderca blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:07 am
Korangar =[XF]= Noramlnie scream ZAMKNAĆ KLAWIATURY SIĘ KŁÓCICIE JAK CHOLERNE BACHORY O TO KTÓRY JEST MĄDRZEJSZY A CI KOZACCY 17 LATKOWIE CO TAK CYNIĄ ŻE SĄ STARZY TO JUŻ NAJWIĘKSZE DZIECIAKI !!! ŻEBY SIĘ DO CHOLERY CHWALIĆ WŁASNYM WIEKIEM TO TRZEBA MIEĆ TOTALNY KOMPLEKS!!!!! scream ...........dziekuję 3nodding blaugh lol - łądnie podsumowane smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:07 am
Korangar =[XF]= Noramlnie scream ZAMKNAĆ KLAWIATURY SIĘ KŁÓCICIE JAK CHOLERNE BACHORY O TO KTÓRY JEST MĄDRZEJSZY A CI KOZACCY 17 LATKOWIE CO TAK CYNIĄ ŻE SĄ STARZY TO JUŻ NAJWIĘKSZE DZIECIAKI !!! ŻEBY SIĘ DO CHOLERY CHWALIĆ WŁASNYM WIEKIEM TO TRZEBA MIEĆ TOTALNY KOMPLEKS!!!!! scream ...........dziekuję 3nodding Proponuje gorące brawa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:08 am
Rynn the Vampire Cześć wszytskim ^^ o co się kłócicie? Ho, Setsu, a ty masz takie włosy jak ja biggrin fajnie biggrin Kukus! *skacze kukusowi na głowę* rynnciu... ja mam takie włosy od zawsze ><' tylko je chowałam pod kapeluszami Rynn the Vampire Tej, nie wiem o co się kłócicie, ale jestem po stronie Setsu i Kukusa poza tym ja się nie kłócę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Tej, nie wiem o co się kłócicie, ale jestem po stronie Setsu i Kukusa stressed Cześć Omi, nie zauważyłam Cię ^^ *przytul* a bo tak sobie siedze cicho zeby sobie znow nie narobic wrogow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Cześć wszytskim ^^ o co się kłócicie? Ho, Setsu, a ty masz takie włosy jak ja biggrin fajnie biggrin Kukus! *skacze kukusowi na głowę* gdzie mnie do fryzury w tych brudnych buciorach... dopiero co układałem kędziory... co tam ciekawego znów moja ulubiona pijawka wykombinowała?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:09 am
Kukus oczywiście, że mieli, przecież to prawdziwy morderca blaugh Chcesz to sobie ze mnie kpij, nie obchodzi mnie Twoje zdanie. Tylko to zaczyna być nudne i coraz bardziej żałosne. Wymyśl lepsze wyzwiska. Poza tym, to nie znasz mnie, nie widzisz na codzień jak sie zachowuje wśród ludzi, węc prosze, nie oceniaj mnie. Zgadywanki sa irytujące i śmieszne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:10 am
Korangar =[XF]= Noramlnie scream ZAMKNAĆ KLAWIATURY SIĘ KŁÓCICIE JAK CHOLERNE BACHORY O TO KTÓRY JEST MĄDRZEJSZY A CI KOZACCY 17 LATKOWIE CO TAK CYNIĄ ŻE SĄ STARZY TO JUŻ NAJWIĘKSZE DZIECIAKI !!! ŻEBY SIĘ DO CHOLERY CHWALIĆ WŁASNYM WIEKIEM TO TRZEBA MIEĆ TOTALNY KOMPLEKS!!!!! scream ...........dziekuję 3nodding Popieram. (a to, że idę do pokoju, nie znaczy, że wychodzę z Gaii, tylko, że przestaję się odzywać. jak mówię "papa" to wychodzę. Nyo)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
setsuna dragonclaw Rynn the Vampire Cześć wszytskim ^^ o co się kłócicie? Ho, Setsu, a ty masz takie włosy jak ja biggrin fajnie biggrin Kukus! *skacze kukusowi na głowę* rynnciu... ja mam takie włosy od zawsze ><' tylko je chowałam pod kapeluszami Rynn the Vampire Tej, nie wiem o co się kłócicie, ale jestem po stronie Setsu i Kukusa poza tym ja się nie kłócę xp wiem że miałaś takie od zawsze...ale teraz je widać! XDDD A, to ja się też nie kłócę... ZAMKNĄĆ RYJE! kłócicie się jak małe dzieci =='' Kuksiu, nic nie wykombinowałam, byłam dzisiaj w katowicach i kupiłam sobie kufel do piwa z nadrukiem Cradle of Filth 3nodding a pojutrze jadę się schlać xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Rynn the Vampire Tej, nie wiem o co się kłócicie, ale jestem po stronie Setsu i Kukusa stressed Cześć Omi, nie zauważyłam Cię ^^ *przytul* a bo tak sobie siedze cicho zeby sobie znow nie narobic wrogow wink CO?!?!?!? CICHO SIĘ SIEDZI????? NO TO MAMY WOJNE!!!!!!!! JUŻ MASZ U MNIE PRZEGRANE OMEGA!!!! domokun .......... *hihihihi żart* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:11 am
Kukus Suney Charmie_Hiwatari Suney Charmie_Hiwatari dest uwazaj co im mowisz.. bo one bardzo lubia glanow uzywac hahahahaa Żebyś wiedział. Za pobicie prawie trafiłam na dywanik dyrektorki. Ale zatkałam wszystkim usta =] naprawde jesteś taka bojowa??...hihi moja dziewczyna też wszystkich zaczepia... sweatdrop biggrin Jak na zajeciach integracyjnych (pod ich koniec, jak sie poznalismy) trza bylo wymyslac przezisko na pierwszą litere imienia danej osoby to mi dali Agresywna Anka xd Tylko jak sie bije msuze uważać na okularki xp ...moja myszka musi na kolanko uwarzać bo miala dwa razy wybite wink ...ja też nosze okularki smile ...a z tym przezwiskiem to przesadzili stressed mieli chociaz podstawe do niego??? xd zaraz wracam czekajcie na mnie wink ..... oczywiście, że mieli, przecież to prawdziwy morderca blaugh nio chyb że xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 10:12 am
Charmie_Hiwatari Kukus oczywiście, że mieli, przecież to prawdziwy morderca blaugh Chcesz to sobie ze mnie kpij, nie obchodzi mnie Twoje zdanie. Tylko to zaczyna być nudne i coraz bardziej żałosne. Wymyśl lepsze wyzwiska. Poza tym, to nie znasz mnie, nie widzisz na codzień jak sie zachowuje wśród ludzi, węc prosze, nie oceniaj mnie. Zgadywanki sa irytujące i śmieszne. "Chcesz ze mnie kpić? Nie poczułam nic, nie powiedziałeś tego ... prosto w twarz, nie powiedziałeś nic" XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Tej, nie wiem o co się kłócicie, ale jestem po stronie Setsu i Kukusa stressed Cześć Omi, nie zauważyłam Cię ^^ *przytul* lepiej nie... ja dziś reprezentuję postawę szowinistyczną... oraz faszyzm wiekowy... zdzieram się ze wszystkiego co ma 199* a dacie urodzenia... a młodzież udowadnia, że są fajniejsi od staruchów blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire wiem że miałaś takie od zawsze...ale teraz je widać! XDDD A, to ja się też nie kłócę... ZAMKNĄĆ RYJE! kłócicie się jak małe dzieci =='' Kuksiu, nic nie wykombinowałam, byłam dzisiaj w katowicach i kupiłam sobie kufel do piwa z nadrukiem Cradle of Filth 3nodding a pojutrze jadę się schlać xp xd A Ty probojesz nas uspokoić jak bezsilny i za przproszeniem tepy człowiek, który nie umie znaleźc bardziej kulturalngo sposobu na złągodzenie sytuacji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|