|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 1:21 pm
revcat ta tez jest zatruta.....*nagle bierze ta pierwsza zatruta i zaczyna pic* hmmm ta jest jednak dobra..... mrgreen *rzuca sie na niego i wyrywa mu butelke i przysysa sie do nieje i warczy na niego* rofl mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 1:23 pm
Twisted_Exile revcat ta tez jest zatruta.....*nagle bierze ta pierwsza zatruta i zaczyna pic* hmmm ta jest jednak dobra..... mrgreen *rzuca sie na niego i wyrywa mu butelke i przysysa sie do nieje i warczy na niego* rofl mrgreen twisted wink
nie ta jednak nie byla dobra *pada nagle na podloge na wznak i patrzy tepo w sufit*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 1:24 pm
revcat Twisted_Exile revcat ta tez jest zatruta.....*nagle bierze ta pierwsza zatruta i zaczyna pic* hmmm ta jest jednak dobra..... mrgreen *rzuca sie na niego i wyrywa mu butelke i przysysa sie do nieje i warczy na niego* rofl mrgreen twisted wink nie ta jednak nie byla dobra *pada nagle na podloge na wznak i patrzy tepo w sufit* *kuca przed nim i mu sie przyglada uwaznie* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 1:27 pm
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat ta tez jest zatruta.....*nagle bierze ta pierwsza zatruta i zaczyna pic* hmmm ta jest jednak dobra..... mrgreen *rzuca sie na niego i wyrywa mu butelke i przysysa sie do nieje i warczy na niego* rofl mrgreen twisted wink nie ta jednak nie byla dobra *pada nagle na podloge na wznak i patrzy tepo w sufit* *kuca przed nim i mu sie przyglada uwaznie* mrgreen twisted
*nagle lapie ja i przewraca* ha ha ha dalas sie zaskoczyc.... mrgreen *wstaje i zaczyna dalej pic* dobry dobry bymberek jedyne dobre zrodlo to moje kieszenie i moj plecak mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 1:29 pm
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat ta tez jest zatruta.....*nagle bierze ta pierwsza zatruta i zaczyna pic* hmmm ta jest jednak dobra..... mrgreen *rzuca sie na niego i wyrywa mu butelke i przysysa sie do nieje i warczy na niego* rofl mrgreen twisted wink nie ta jednak nie byla dobra *pada nagle na podloge na wznak i patrzy tepo w sufit* *kuca przed nim i mu sie przyglada uwaznie* mrgreen twisted *nagle lapie ja i przewraca* ha ha ha dalas sie zaskoczyc.... mrgreen *wstaje i zaczyna dalej pic* dobry dobry bymberek jedyne dobre zrodlo to moje kieszenie i moj plecak mrgreen *wskakuje mu na plecy i owija ramionami i nogami wokol niego i gryzie go w glowe po czym namierza jego plecack i go porywa* rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 1:33 pm
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat ta tez jest zatruta.....*nagle bierze ta pierwsza zatruta i zaczyna pic* hmmm ta jest jednak dobra..... mrgreen *rzuca sie na niego i wyrywa mu butelke i przysysa sie do nieje i warczy na niego* rofl mrgreen twisted wink nie ta jednak nie byla dobra *pada nagle na podloge na wznak i patrzy tepo w sufit* *kuca przed nim i mu sie przyglada uwaznie* mrgreen twisted *nagle lapie ja i przewraca* ha ha ha dalas sie zaskoczyc.... mrgreen *wstaje i zaczyna dalej pic* dobry dobry bymberek jedyne dobre zrodlo to moje kieszenie i moj plecak mrgreen *wskakuje mu na plecy i owija ramionami i nogami wokol niego i gryzie go w glowe po czym namierza jego plecack i go porywa* rofl mrgreen twisted
oi! ja ci dam oddawaj ten plecak to rozkaz! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 1:34 pm
revcat oi! ja ci dam oddawaj ten plecak to rozkaz! pirate *wyjmuje wszystkie flaszki z plecaka i oddaje mu pusty plecack a sama ucieka dalej z flaszkami popijajac jedna w drodze* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 1:47 pm
revcat Ridsu revcat Twisted_Exile revcat oi! *polewa do szklanek* to pijemy....dawno tu nikt nie pil trzeba to naprawic...to powiedzcie mi ze kapitanie jak tam w wywiadzie? *bierze szlanke w reke i patrzyw zamysleniu na plyn* esz w wywiadzie nic ciekawego sie nie dzieje procz kilku spiec i utworzenia nowej gildi przez chaza rofl mrgreen twisted a jakze sie nazywa owa nowa gildia? O nowej guildi mozna przeczytac z mych tajnych materjalow na czarnej liscie 3nodding Guildia ta nie jest przyjazna partyzanta nazywa sie Anarchia X Melduje poslusznie ze jest w panach budowa nowej guildi ktora bedzie dzialala w calkowitym porozumieniu z partyzantami ( cos w stylu AWSu) - jak to rozumiec: jak ktos sobie przesra tu , bedzie mial tez przestane na owej guildi reszte informacji zamieszcze w liscie otwartym - informacja wylacznie dla generalicji. Kazdy z towarzyszy generalow otrzyma owy list 3nodding ku chwale ojczyzny dostaniecie medal porucznik ridsu i awans nie ma co.... macie ciety jezyk na tepych ludzi a to mi sie podoba.... czekam na materialy ! mrgreen dziekuje towarzyszu, zrobimy pozadek z krestwem, wraz z Twisted_Exile pokazemy miejsce innowierca. Wielki mysliciel Degenerat-ktorego nie ma w naszych szeregach booo... bo nie ma mrgreen dostal ban na POGG przez jednego z anarchistow a to przyczynilo sie do jeszcze wiekszej checi tempienia tej zarazy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 1:51 pm
Ridsu dziekuje towarzyszu, zrobimy pozadek z krestwem, wraz z Twisted_Exile pokazemy miejsce innowierca. Wielki mysliciel Degenerat-ktorego nie ma w naszych szeregach booo... bo nie ma mrgreen dostal ban na POGG przez jednego z anarchistow a to przyczynilo sie do jeszcze wiekszej checi tempienia tej zarazy stare po co tak uroczyscie wystarczy Twisted ,Twis albo poprostu Moni rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 1:56 pm
Twisted_Exile Ridsu dziekuje towarzyszu, zrobimy pozadek z krestwem, wraz z Twisted_Exile pokazemy miejsce innowierca. Wielki mysliciel Degenerat-ktorego nie ma w naszych szeregach booo... bo nie ma mrgreen dostal ban na POGG przez jednego z anarchistow a to przyczynilo sie do jeszcze wiekszej checi tempienia tej zarazy stare po co tak uroczyscie wystarczy Twisted ,Twis albo poprostu Moni rofl mrgreen twisted bo dyc do generala rozmawiam ni? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 1:59 pm
Ridsu Twisted_Exile Ridsu dziekuje towarzyszu, zrobimy pozadek z krestwem, wraz z Twisted_Exile pokazemy miejsce innowierca. Wielki mysliciel Degenerat-ktorego nie ma w naszych szeregach booo... bo nie ma mrgreen dostal ban na POGG przez jednego z anarchistow a to przyczynilo sie do jeszcze wiekszej checi tempienia tej zarazy stare po co tak uroczyscie wystarczy Twisted ,Twis albo poprostu Moni rofl mrgreen twisted bo dyc do generala rozmawiam ni? mrgreen O.o ja general? a skadze ja nie jestem generalem tylko kapitanem co ci do glowki strzelilo z tym generalem rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 2:02 pm
Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile Ridsu dziekuje towarzyszu, zrobimy pozadek z krestwem, wraz z Twisted_Exile pokazemy miejsce innowierca. Wielki mysliciel Degenerat-ktorego nie ma w naszych szeregach booo... bo nie ma mrgreen dostal ban na POGG przez jednego z anarchistow a to przyczynilo sie do jeszcze wiekszej checi tempienia tej zarazy stare po co tak uroczyscie wystarczy Twisted ,Twis albo poprostu Moni rofl mrgreen twisted bo dyc do generala rozmawiam ni? mrgreen O.o ja general? a skadze ja nie jestem generalem tylko kapitanem co ci do glowki strzelilo z tym generalem rofl mrgreen twisted nie do ciebie rozmawialam a do generala sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 2:03 pm
Ridsu Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile Ridsu dziekuje towarzyszu, zrobimy pozadek z krestwem, wraz z Twisted_Exile pokazemy miejsce innowierca. Wielki mysliciel Degenerat-ktorego nie ma w naszych szeregach booo... bo nie ma mrgreen dostal ban na POGG przez jednego z anarchistow a to przyczynilo sie do jeszcze wiekszej checi tempienia tej zarazy stare po co tak uroczyscie wystarczy Twisted ,Twis albo poprostu Moni rofl mrgreen twisted bo dyc do generala rozmawiam ni? mrgreen O.o ja general? a skadze ja nie jestem generalem tylko kapitanem co ci do glowki strzelilo z tym generalem rofl mrgreen twisted nie do ciebie rozmawialam a do generala sweatdrop a sorka zle przeczytalam ale nawet tak na przyszlosc mrgreen wink twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 2:08 pm
Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile Ridsu dziekuje towarzyszu, zrobimy pozadek z krestwem, wraz z Twisted_Exile pokazemy miejsce innowierca. Wielki mysliciel Degenerat-ktorego nie ma w naszych szeregach booo... bo nie ma mrgreen dostal ban na POGG przez jednego z anarchistow a to przyczynilo sie do jeszcze wiekszej checi tempienia tej zarazy stare po co tak uroczyscie wystarczy Twisted ,Twis albo poprostu Moni rofl mrgreen twisted bo dyc do generala rozmawiam ni? mrgreen O.o ja general? a skadze ja nie jestem generalem tylko kapitanem co ci do glowki strzelilo z tym generalem rofl mrgreen twisted nie do ciebie rozmawialam a do generala sweatdrop a sorka zle przeczytalam ale nawet tak na przyszlosc mrgreen wink twisted towarzyszko wyslijcie sie na urlop 3nodding mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 2:10 pm
Ridsu towarzyszko wyslijcie sie na urlop 3nodding mrgreen juz bylam na urlopie i mi jeszcze nie przeszlo wink mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|