|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 1:27 pm
Omega Sun A jesli widac, to mam ubranko? jesteś całkie m goła... redface wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 1:28 pm
dobra to ja spadam czesc wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 1:28 pm
Ozzwald Omega Sun A jesli widac, to mam ubranko? jesteś całkie m goła... redface wink Zasłania oczy ... [wszyskim] ..idzcie ogladac mecz wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 1:29 pm
Ozzwald Kukus to chyba Ozzwald... ja przytyłem wink Te te te... ja prawie zawsze wszystko tu widze... xd pozwool, ze zacytuje naszego wybitnie dziwnego kolege NO I...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 1:31 pm
Kukus Ozzwald Kukus to chyba Ozzwald... ja przytyłem wink Te te te... ja prawie zawsze wszystko tu widze... xd pozwool, ze zacytuje naszego wybitnie dziwnego kolege NO I...? nie jestem na tyle rozwinięty intelektualnie, by odpowiedziec na pytanie "no i..?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 1:32 pm
Kukus Ozzwald Kukus to chyba Ozzwald... ja przytyłem wink Te te te... ja prawie zawsze wszystko tu widze... xd pozwool, ze zacytuje naszego wybitnie dziwnego kolege NO I...? Czekaj czekaj to trudne pytanie ... czy chodzi o ..chwila ja wiem ... tsa ..nie ..kurcze no .. aaa czas sie konczy ..le .. bede strzelac adam ... nie ..tego no ..... kurde PASTOR...! tak dest to pastora odpowiec znaczy ja odpowiadam pastor ... !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 1:32 pm
He, he a ja chwilowo Pania widze calkiem elegancko ubrana i olsniewajaca *klania sie zamiatajac reka podloge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 1:33 pm
BeeWolf Kukus Ozzwald Kukus to chyba Ozzwald... ja przytyłem wink Te te te... ja prawie zawsze wszystko tu widze... xd pozwool, ze zacytuje naszego wybitnie dziwnego kolege NO I...? Czekaj czekaj to trudne pytanie ... czy chodzi o ..chwila ja wiem ... tsa ..nie ..kurcze no .. aaa czas sie konczy ..le .. bede strzelac adam ... nie ..tego no ..... kurde PASTOR...! tak dest to pastora odpowiec znaczy ja odpowiadam pastor ... ! brawo... wygrales zaszczyt zorganizowania melanzu dla bractwa PAZ z udzialem siostry Dest biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 1:33 pm
Ozzwald Omega Sun A jesli widac, to mam ubranko? jesteś całkie m goła... redface wink eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 1:34 pm
BeeWolf Kukus Ozzwald Kukus to chyba Ozzwald... ja przytyłem wink Te te te... ja prawie zawsze wszystko tu widze... xd pozwool, ze zacytuje naszego wybitnie dziwnego kolege NO I...? Czekaj czekaj to trudne pytanie ... czy chodzi o ..chwila ja wiem ... tsa ..nie ..kurcze no .. aaa czas sie konczy ..le .. bede strzelac adam ... nie ..tego no ..... kurde PASTOR...! tak dest to pastora odpowiec znaczy ja odpowiadam pastor ... ! EEE to nie ma sensu. Bee on się nie pytał kto najczęściej wypowiada te słowa... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 1:37 pm
Telandrel He, he a ja chwilowo Pania widze calkiem elegancko ubrana i olsniewajaca *klania sie zamiatajac reka podloge* chociaz jedna osoba mnie widzi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 1:37 pm
Kukus BeeWolf Kukus Ozzwald Kukus to chyba Ozzwald... ja przytyłem wink Te te te... ja prawie zawsze wszystko tu widze... xd pozwool, ze zacytuje naszego wybitnie dziwnego kolege NO I...? Czekaj czekaj to trudne pytanie ... czy chodzi o ..chwila ja wiem ... tsa ..nie ..kurcze no .. aaa czas sie konczy ..le .. bede strzelac adam ... nie ..tego no ..... kurde PASTOR...! tak dest to pastora odpowiec znaczy ja odpowiadam pastor ... ! brawo... wygrales zaszczyt zorganizowania melanzu dla bractwa PAZ z udzialem siostry Dest biggrin Ostatniu u mnie chalasowalimsy przeciez .... moze teraz u siostry dest albo u wielebnego przemasa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 1:38 pm
Omega Sun Telandrel He, he a ja chwilowo Pania widze calkiem elegancko ubrana i olsniewajaca *klania sie zamiatajac reka podloge* chociaz jedna osoba mnie widzi biggrin nie moja wina że karzdą kobiete widze nago... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 1:38 pm
Omega Sun Telandrel He, he a ja chwilowo Pania widze calkiem elegancko ubrana i olsniewajaca *klania sie zamiatajac reka podloge* chociaz jedna osoba mnie widzi biggrin no ja tez cie widze ... ale inaczej wink redface heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 1:39 pm
Niom, zglosilam swoja chec przystapienia w wasze szeregi, pisanie po polsku nawet relaksuje po dwugodzinnym postowaniu w angielskim. (: Ja juz mykam do domu, i zycze wszystkim milych snow, choc pora na spanie zdecydowanie za wczesna. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|