Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 381 382 383 384 385 386 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Wed Nov 30, 2011 2:36 am

CryeneStrifeShiroi
Pedig a szalagavató tök jó, nem is értem mi a baja vele néha az embereknek, persze ezzel nem mint ha rátok akarnám erőszakolni biggrin

Amúgy észrevettétek, hogy mindjárt elérjük az 500 tagot?? ><

A sok hiszti, a stessz ami tánc alatt is kijön, de valaki csak ezzel leplezi, hogy nincs rá pénze (van ilyen is)

500? Szép, de 500 aktív tag jobban tetszene. Amúgy meg vagyunk talán 20-an akik aktívak? (lehet sokat is mondtam)
PostPosted: Wed Nov 30, 2011 7:12 am

Medvelaszlo
500? Szép, de 500 aktív tag jobban tetszene. Amúgy meg vagyunk talán 20-an akik aktívak? (lehet sokat is mondtam)

Adom, sokkal jobb lenne :// Amúgy meg szerintem tök buli ez a guild még így is, mert kb azt se tudtam, hogy ismerik ezt az oldalt magyarok. biggrin

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Nov 30, 2011 12:10 pm

CryeneStrifeShiroi
Medvelaszlo

Adom, sokkal jobb lenne :// Amúgy meg szerintem tök buli ez a guild még így is, mert kb azt se tudtam, hogy ismerik ezt az oldalt magyarok. biggrin

A legutóbbi mondatoddal nagyon egyetértek wink
Régen én is hasonlóan gondoltam kb 2 verzióban: vagy nagyon kevés magyar van, vagy csak néhány páros, trió, csoport tagjai ismerik egymást. (Testvérek, osztálytársak, közeli haverok stb.)
Sok az inaktív, ill. ritkán aktív tag. Van néhány tag, akiket illetően nem vagyok biztos, hogy kiléptek-e, bár gyanítom, hogy igen (pl Nárcisz, sgergely).
Meg vannak "alig-aktív" tagok is ugye...
(Ja és Cryene ha megint lenne perfomance, mondjuk jövőre... tudod smile )
PostPosted: Wed Nov 30, 2011 12:30 pm

CryeneStrifeShiroi
Medvelaszlo

tag számmal meg amúgy itt nem lényeg annyira. van aki nálunk csak egyett vagy még egyet sem post-olt csak van és kész. Ez lehet valaki más karaktere vagy csak be jeölt minket mert "hű de vicces" De olyan is van, hogy nem mernek megszólalni. (volt rá példa)
Szóval az hogy mennyi a tagszámunk szerintem nem annyira "reális".

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Wed Nov 30, 2011 1:24 pm

PostPosted: Thu Dec 01, 2011 5:11 am

Medvelaszlo
CryeneStrifeShiroi
Medvelaszlo

tag számmal meg amúgy itt nem lényeg annyira. van aki nálunk csak egyett vagy még egyet sem post-olt csak van és kész. Ez lehet valaki más karaktere vagy csak be jeölt minket mert "hű de vicces" De olyan is van, hogy nem mernek megszólalni. (volt rá példa)
Szóval az hogy mennyi a tagszámunk szerintem nem annyira "reális".

Totálisan egyetértek. Amúgy én se nagyon mertem eleinte megszólalni, de tetszettek ezek a topikok, mint pl ez, mert itt lehet jókat dumálni, meg pl az a mi jut róla eszedbe fórum a is bejön biggrin Nekem amúgy 3 karim van, csak azért, mert ez fő accountom, van egy amelyik csávó, meg egy, ami kb a pénztárcám biggrin

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Vicious Spirit 250

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Dec 01, 2011 6:22 am

Én is egyetértek ezekkel és van jó pár topik, ami kissé el lett hanyagolva mostanában. Pl egyszer próbáltam defribillálni a Mi lenne, ha...? topikot és jött egy válasz de aztán megint elment a pulzus... neutral
Ha olvassák ezt a nem túl aktívak: nem harapunk sweatdrop
PostPosted: Thu Dec 01, 2011 10:15 am

Én egy fórumon olyan topikot láttam, hogy feltesz valaki egy kérdést, egy másik ember válaszol, és az is kérdez valamit. Ez olyasmi mint az a másik, de ezzel akár az újabb tagokat is megismerhetnénk, meg ilyenek smile

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Vicious Spirit 250

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Fri Dec 02, 2011 4:32 am

CryeneStrifeShiroi
Én egy fórumon olyan topikot láttam, hogy feltesz valaki egy kérdést, egy másik ember válaszol, és az is kérdez valamit. Ez olyasmi mint az a másik, de ezzel akár az újabb tagokat is megismerhetnénk, meg ilyenek smile
Nem tart vissza semmi attól, hogy itt is elindíts egy ilyet smile
PostPosted: Fri Dec 02, 2011 4:29 pm

Obi Aoi

De én igen! xd

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Fri Dec 02, 2011 10:38 pm

napsugar
CryeneStrifeShiroi
Nem tart vissza semmi attól, hogy itt is elindíts egy ilyet smile

Nyuuu~! Köszi biggrin
PostPosted: Sat Dec 03, 2011 1:18 am

Lucia Borgia
Obi Aoi

De én igen! xd

Jaj te blaugh

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Sat Dec 03, 2011 6:34 am

Obi Aoi
Lucia Borgia
Obi Aoi

De én igen! xd

Jaj te blaugh

biggrin Én csak karatézok x.x
PostPosted: Sat Dec 03, 2011 1:05 pm

Téli lett a towns, lehet menni korizni, hógolyózni (persze élőbe is jók ezek wink )

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sun Dec 04, 2011 8:17 am

Hát ja. Plusz szokásos csúszkálós lábmozdulatok folyamatosan középen a jégen. Így bizonyos külsőkkel (főleg átváltozva más lényekké, állatokká) viccesebb és érdekesebb a csúszkálás, többet lehet poénkodni. razz
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 381 382 383 384 385 386 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games