|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:37 am
Lethiel witajcie... zabandashowali mi łapke sad di di di di co się stało ci, piękna lalaczko powiedz mi witaj *tulimy tulimy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:39 am
Kukus ide pod prysznic... bo sztynxszę trosku xp HMHM ... ty nigdy fiolkami nie pachnialea .. sweatdrop I Do k... nedzy nie pisz polskich znakoof Quote: choć możemy zaÅ‚ożyć "Guild Court" i wtedy jush bedzie wporzo ale trzebaby ustalać prawo, kodex, przeszkolic kadre sadownicza, zabezpieczyć budynek przed atakami, znaleźć niezawisÅ‚ych sÄ™dzioow... za dużo roboty... nie warte spraw jakie tu mamy Mozna szalu dostac .... tyczy sie to wszystkich urzytkownikow.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:39 am
Setsuna Dragonclaw Katka1989 Setsuna Dragonclaw Katka1989 Setsuna Dragonclaw Katka1989 ps. co z petycją? sweatdrop llink do petycji jest w moim quescie... ty sie jeszcze nie wpisywalas? eek nic nie wiedziałam o tej petycji!!! gonk ale dobrze że już wiem... zorganizuję dużo podpis. ma się w końcu tych ziom neta :] 3nodding ^^ dzieki heart jak na razie sa tylko 43 podpisy sweatdrop mam na www.epuls.pl klub "Mangazyn", kto jestem adminką. jest tam 180 osWierz mi, podpisędzie więcej :] eek xd xd xd dzieki katus heart *wielki pshytulas* cze lethii 3nodding xd nie gwarantuję, że wszyscy się podpiszą, bo to młotki, ale jest nadzieja ^^ zrobię też akcje na blogu 3nodding bo akurat aktywowałam reklamę i przez parę dni wiecej osób będzie tam wchodzić 3nodding chce ktoś adres? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:42 am
Kukus Lethiel witajcie... zabandashowali mi łapke sad di di di di co się stało ci, piękna lalaczko powiedz mi witaj *tulimy tulimy* *przytuuuuula* wybilam sobie palushek na WFie sad .. gralysmy w siatkoowke.. bylo mocne podanie a ja źle odbilam.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:42 am
Katka1989 3nodding chce ktoś adres? wink Si Siniorita Ja Ccem !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:44 am
dostalam blue boxa eek eek eek 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:46 am
Katka1989 xd nie gwarantuję, że wszyscy się podpiszą, bo to młotki, ale jest nadzieja ^^ zrobię też akcje na blogu 3nodding bo akurat aktywowałam reklamę i przez parę dni wiecej osób będzie tam wchodzić 3nodding chce ktoś adres? wink daj!!! ^____________________________^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:47 am
BeeWolf Katka1989 3nodding chce ktoś adres? wink Si Siniorita Ja Ccem ! http://www.metalgirl89.mylog.pl ps. raczej nie podawajcie Shinnowi... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:50 am
Katka1989 BeeWolf Katka1989 3nodding chce ktoś adres? wink Si Siniorita Ja Ccem ! www.metalgirl89.mylog.pl ps. raczej nei podawajcie Shinnowi... stare no jasne jush lece stare blaugh xd nie podam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:53 am