|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:17 am
hmm... forum o Linkinach... a pisałas cos o galerii ^^" p.s. Co z ta petycja? Jakieś postepy? wink Strasznie mi się gaia psuje... co 2 strona wyskakuja bledy... i dalej widze krzaczki zamiast polskich znakow scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:20 am
Katka1989 hmm... forum o Linkinach... a pisałas cos o galerii ^^" p.s. Co z ta petycja? Jakieś postepy? wink Strasznie mi się gaia psuje... co 2 strona wyskakuja bledy... i dalej widze krzaczki zamiast polskich znakow scream ups stressed zaraz podam adres galerii http://www.linkinpark.pl/forum/album_personal.php?user_id=4637
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:22 am
Kukus Ozzy... to nie jest sąd tylko forum... niepoczytalnosc nie jest tu okolicznoscią łagodzącą eek eek to..? to nie jest sala sadowa..? eek a ja myslalem ze jest....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:22 am
ide pod prysznic... bo sztynxszę trosku xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:23 am
Setsuna Dragonclaw Katka1989 hmm... forum o Linkinach... a pisałas cos o galerii ^^" p.s. Co z ta petycja? Jakieś postepy? wink Strasznie mi się gaia psuje... co 2 strona wyskakuja bledy... i dalej widze krzaczki zamiast polskich znakow scream ups stressed zaraz podam adres galerii ]http://www.linkinpark.pl/forum/album_personal.php?user_id=4637 surprised faaaajne 3nodding ja ostatnio narysowałam świetną pracę. Kupelka mi zeskanowała, ale się nie chce otworzyć crying cholerna dyskietka stare ps. co z petycją? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:24 am
Ozzwald Kukus Ozzy... to nie jest sąd tylko forum... niepoczytalnosc nie jest tu okolicznoscią łagodzącą eek eek to..? to nie jest sala sadowa..? eek a ja myslalem ze jest.... choć możemy założyć "Guild Court" i wtedy jush bedzie wporzo ale trzebaby ustalać prawo, kodex, przeszkolic kadre sadownicza, zabezpieczyć budynek przed atakami, znaleźć niezawisłych sędzioow... za dużo roboty... nie warte spraw jakie tu mamy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:25 am
Katka1989 ps. co z petycją? sweatdrop llink do petycji jest w moim quescie... ty sie jeszcze nie wpisywalas? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:29 am
Katka1989 Setsuna Dragonclaw Katka1989 ps. co z petycją? sweatdrop llink do petycji jest w moim quescie... ty sie jeszcze nie wpisywalas? eek nic nie wiedziałam o tej petycji!!! gonk ale dobrze że już wiem... zorganizuję dużo podpis. ma się w końcu tych ziom neta :] 3nodding ^^ dzieki heart jak na razie sa tylko 43 podpisy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:33 am
witajcie... zabandashowali mi łapke sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:35 am
Katka1989 Setsuna Dragonclaw Katka1989 Setsuna Dragonclaw Katka1989 ps. co z petycją? sweatdrop llink do petycji jest w moim quescie... ty sie jeszcze nie wpisywalas? eek nic nie wiedziałam o tej petycji!!! gonk ale dobrze że już wiem... zorganizuję dużo podpis. ma się w końcu tych ziom neta :] 3nodding ^^ dzieki heart jak na razie sa tylko 43 podpisy sweatdrop mam na www.epuls.pl klub "Mangazyn", kto jestem adminką. jest tam 180 osWierz mi, podpisędzie więcej :] eek xd xd xd dzieki katus heart *wielki pshytulas* cze lethii 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:37 am
Setsuna Dragonclaw eek xd xd xd dzieki katus heart *wielki pshytulas* cze lethii 3nodding witaj *przytulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|