Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 3821 3822 3823 3824 3825 3826 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

dest

PostPosted: Thu Oct 21, 2004 11:00 am

Delisa
Delisa
hejka 4laugh wreszcie weszlam na kompa whee

uuups eek musze spadac gonk crying crying crying ja nie chce crying paaptki sad
pa
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 11:03 am

dest
Kukus
dest
Kukus
nie trzeszcz sie tak na mnie, geju jeden stare
sam gej jestes stare
może i tak... nie wiem... z żadnym dziwnym typem sie nie umawiałem na spanking [w odróżnieniu od ciebie]
a z jakim koleseim ja sie niby umowilem ?
z moim kumplem... Antusiem... chwalił mi się wczoraj, że poznał miłego Geja pasywnego, ktoory lubi spanking i sie umoowili... z opisu wynika, że to ty

Kukus

Katka1989

PostPosted: Thu Oct 21, 2004 11:04 am

witajcie 3nodding

Kukus
dest
Kukus
dest
Kukus
dest
Kukus
bo i nie odpowiem... płacisz mi za to? nie, więc nie oczekuj odpowiedzi
aha stare
nie trzeszcz sie tak na mnie, geju jeden stare
sam gej jestes stare
może i tak... nie wiem... z żadnym dziwnym typem sie nie umawiałem na spanking [w odróżnieniu od ciebie]
a z jakim koleseim ja sie niby umowilem ?
z moim kumplem... Antusiem... chwalił mi się wczoraj, że poznał miłego Geja pasywnego, ktoory lubi spanking i sie umoowili... z opisu wynika, że to ty
jestes glupi ... ja gejem nie jestem ... i nie rob ze mnie geja ....

dest

Kukus

Katka1989
witajcie 3nodding
jelloł, Katiuszka wink
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 11:07 am

kukus moge być upierdliwym w sprawie regulaminu. tyle że tym razem nie ciebie będe się czepaić..?

Ozzwald

Kukus

PostPosted: Thu Oct 21, 2004 11:07 am

dest
zaraz z ciebie, kurwa, zrobie zbanowanego geja jak nie przeczytasz, pederasto regulaminu i sie do niego nie zastosujesz... juz dwa razy ci zwracalem uwage scream
przeczytaj i zrozum te punkty

nie wal takich dlugich cytatow [max. 5 wypowiedzi]
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 11:08 am

Ozzwald
kukus moge być upierdliwym w sprawie regulaminu. tyle że tym razem nie ciebie będe się czepaić..?
cały czas jesteś upierdliwy, więc nie rozumiem tego pytania... wal... co znowu znalazłeś?

Kukus

Setsuna Dragonclaw

PostPosted: Thu Oct 21, 2004 11:10 am

cze katka 3nodding
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 11:11 am

a katus, zerknij tu dobshe?
http://www.linkinpark.pl/forum/index.php
to nie moja galeria, tylko kolezanki ^^';

Setsuna Dragonclaw

Ozzwald

PostPosted: Thu Oct 21, 2004 11:11 am

Kukus
Ozzwald
cały czas jesteś upierdliwy, więc nie rozumiem tego pytania... wal... co znowu znalazłeś?
spójż na ostatniego posta desta i co jest z nim nie tak??
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 11:13 am

Kukus
dest
zaraz z ciebie, kurwa, zrobie zbanowanego geja jak nie przeczytasz, pederasto regulaminu i sie do niego nie zastosujesz... juz dwa razy ci zwracalem uwage scream

czytalem ... ty tez walisz dlugie cytaty .. Na forum sie nie wyzywamy, nie przeklinamy, nie rozmawiamy na tematy, ktore moga krepowac innych ... ty przeklinasz obrazasz mnie .. sam sie nie stosujesz do regulaminu

dest

Kukus

PostPosted: Thu Oct 21, 2004 11:13 am

Ozzwald
Kukus
Ozzwald
spójż na ostatniego posta desta i co jest z nim nie tak??
właśnie dostał reprymende... ostrzegłem go poinformowałem jaki punkt reulaminu złamał... o rzucaniu się do MODa nie wspomnę, bo faktem jest, ze go prowokuje wyciagajac jego prywatne zycie na forum publiczne
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 11:15 am

Kukus
właśnie dostał reprymende... ostrzegłem go poinformowałem jaki punkt reulaminu złamał... o rzucaniu się do MODa nie wspomnę, bo faktem jest, ze go prowokuje wyciagajac jego prywatne zycie na forum publiczne
to jest twoje chore wyobrazenie na temat mojej osoby .... a nie moje zycie prywatne ...

dest

Kukus

PostPosted: Thu Oct 21, 2004 11:16 am

dest
Kukus
dest

czytalem ... ty tez walisz dlugie cytaty .. Na forum sie nie wyzywamy, nie przeklinamy, nie rozmawiamy na tematy, ktore moga krepowac innych ... ty przeklinasz obrazasz mnie .. sam sie nie stosujesz do regulaminu
a to przepraszam jeśli krępuje cie rozmowa o twjej sexualności... ale zawsze wydawało mi sie, ze wy sie nie wstydzicie kim jestescie... zawsze tyle moowicie o waszej wyzszosci nad heterosexualnymi, a tu BRZDEK... pzepraszam jeszcze raz za poruszenie tego tematu... ale pokaz mi miejsce gdzie walnąłem za długi cytat, bo to mnie zastanawia eek [oczywiscie, mam na mysli posty walniete po zaostrzeniu regulaminu i poza meliną, ktoorej regulamin zasadniczo nie obejmuje]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 3821 3822 3823 3824 3825 3826 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games