|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:00 am
Delisa Delisa hejka 4laugh wreszcie weszlam na kompa whee uuups eek musze spadac gonk crying crying crying ja nie chce crying paaptki sad pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:03 am
dest Kukus dest Kukus nie trzeszcz sie tak na mnie, geju jeden stare sam gej jestes stare może i tak... nie wiem... z żadnym dziwnym typem sie nie umawiałem na spanking [w odróżnieniu od ciebie] a z jakim koleseim ja sie niby umowilem ? z moim kumplem... Antusiem... chwalił mi się wczoraj, że poznał miłego Geja pasywnego, ktoory lubi spanking i sie umoowili... z opisu wynika, że to ty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Kukus dest Kukus dest Kukus dest Kukus bo i nie odpowiem... płacisz mi za to? nie, więc nie oczekuj odpowiedzi aha stare nie trzeszcz sie tak na mnie, geju jeden stare sam gej jestes stare może i tak... nie wiem... z żadnym dziwnym typem sie nie umawiałem na spanking [w odróżnieniu od ciebie] a z jakim koleseim ja sie niby umowilem ? z moim kumplem... Antusiem... chwalił mi się wczoraj, że poznał miłego Geja pasywnego, ktoory lubi spanking i sie umoowili... z opisu wynika, że to ty jestes glupi ... ja gejem nie jestem ... i nie rob ze mnie geja ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:07 am
kukus moge być upierdliwym w sprawie regulaminu. tyle że tym razem nie ciebie będe się czepaić..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:07 am
dest jestes glupi ... ja gejem nie jestem ... i nie rob ze mnie geja .... zaraz z ciebie, kurwa, zrobie zbanowanego geja jak nie przeczytasz, pederasto regulaminu i sie do niego nie zastosujesz... juz dwa razy ci zwracalem uwage scream przeczytaj i zrozum te punkty nie wal takich dlugich cytatow [max. 5 wypowiedzi]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:08 am
Ozzwald kukus moge być upierdliwym w sprawie regulaminu. tyle że tym razem nie ciebie będe się czepaić..? cały czas jesteś upierdliwy, więc nie rozumiem tego pytania... wal... co znowu znalazłeś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:11 am
Kukus Ozzwald kukus moge być upierdliwym w sprawie regulaminu. tyle że tym razem nie ciebie będe się czepaić..? cały czas jesteś upierdliwy, więc nie rozumiem tego pytania... wal... co znowu znalazłeś? spójż na ostatniego posta desta i co jest z nim nie tak??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:13 am
Kukus dest jestes glupi ... ja gejem nie jestem ... i nie rob ze mnie geja .... zaraz z ciebie, kurwa, zrobie zbanowanego geja jak nie przeczytasz, pederasto regulaminu i sie do niego nie zastosujesz... juz dwa razy ci zwracalem uwage scream przeczytaj i zrozum te punkty nie wal takich dlugich cytatow [max. 5 wypowiedzi] czytalem ... ty tez walisz dlugie cytaty .. Na forum sie nie wyzywamy, nie przeklinamy, nie rozmawiamy na tematy, ktore moga krepowac innych ... ty przeklinasz obrazasz mnie .. sam sie nie stosujesz do regulaminu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:13 am
Ozzwald Kukus Ozzwald kukus moge być upierdliwym w sprawie regulaminu. tyle że tym razem nie ciebie będe się czepaić..? cały czas jesteś upierdliwy, więc nie rozumiem tego pytania... wal... co znowu znalazłeś? spójż na ostatniego posta desta i co jest z nim nie tak?? właśnie dostał reprymende... ostrzegłem go poinformowałem jaki punkt reulaminu złamał... o rzucaniu się do MODa nie wspomnę, bo faktem jest, ze go prowokuje wyciagajac jego prywatne zycie na forum publiczne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:15 am
Kukus właśnie dostał reprymende... ostrzegłem go poinformowałem jaki punkt reulaminu złamał... o rzucaniu się do MODa nie wspomnę, bo faktem jest, ze go prowokuje wyciagajac jego prywatne zycie na forum publiczne to jest twoje chore wyobrazenie na temat mojej osoby .... a nie moje zycie prywatne ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 11:16 am
dest Kukus dest jestes glupi ... ja gejem nie jestem ... i nie rob ze mnie geja .... zaraz z ciebie, kurwa, zrobie zbanowanego geja jak nie przeczytasz, pederasto regulaminu i sie do niego nie zastosujesz... juz dwa razy ci zwracalem uwage scream przeczytaj i zrozum te punkty nie wal takich dlugich cytatow [max. 5 wypowiedzi] czytalem ... ty tez walisz dlugie cytaty .. Na forum sie nie wyzywamy, nie przeklinamy, nie rozmawiamy na tematy, ktore moga krepowac innych ... ty przeklinasz obrazasz mnie .. sam sie nie stosujesz do regulaminu a to przepraszam jeśli krępuje cie rozmowa o twjej sexualności... ale zawsze wydawało mi sie, ze wy sie nie wstydzicie kim jestescie... zawsze tyle moowicie o waszej wyzszosci nad heterosexualnymi, a tu BRZDEK... pzepraszam jeszcze raz za poruszenie tego tematu... ale pokaz mi miejsce gdzie walnąłem za długi cytat, bo to mnie zastanawia eek [oczywiscie, mam na mysli posty walniete po zaostrzeniu regulaminu i poza meliną, ktoorej regulamin zasadniczo nie obejmuje]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|