|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 10:38 am
Cirilla BeeWolf Wustarczy wolf ..albo wspanialy Bee lub dla wygody pieknywspaniely genialnyskromnyWolf to ostatnie za dlugie, bede mowic wspaniały Bee, pasuje? blaugh moow mu "Antoni Piernik" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 10:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 10:43 am
to nie moja galeria, ale mojej kolezanki z klasy... w kazdym razie looknijcie blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 10:44 am
Cirilla Kukus bo Dest jest jałop... ma dar jakiś ninja , że nawet jak sie pannie baaaaaaaardzo podoba... to potrafi zwalic akcje neutral eek naprawde? eek ladnie to mnie sie tak obgaduje ... komu sie bardzo podobalem ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 10:46 am
wporzo kreski... na pogrzebie cie zatrudnie biggrin nie wiem po co ale zatrudnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 10:47 am
dest Cirilla Kukus bo Dest jest jałop... ma dar jakiś ninja , że nawet jak sie pannie baaaaaaaardzo podoba... to potrafi zwalic akcje neutral eek naprawde? eek ladnie to mnie sie tak obgaduje ... komu sie bardzo podobalem ?? a co nam zrobisz jak nas zlapiesz? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 10:48 am
Kukus dest Cirilla Kukus bo Dest jest jałop... ma dar jakiś ninja , że nawet jak sie pannie baaaaaaaardzo podoba... to potrafi zwalic akcje neutral eek naprawde? eek ladnie to mnie sie tak obgaduje ... komu sie bardzo podobalem ?? a co nam zrobisz jak nas zlapiesz? smile nic .. ale nadal nie odpowiedziales na 2 pytanie ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 10:51 am
dest Kukus dest Cirilla Kukus bo Dest jest jałop... ma dar jakiś ninja , że nawet jak sie pannie baaaaaaaardzo podoba... to potrafi zwalic akcje neutral eek naprawde? eek ladnie to mnie sie tak obgaduje ... komu sie bardzo podobalem ?? a co nam zrobisz jak nas zlapiesz? smile nic .. ale nadal nie odpowiedziales na 2 pytanie .. bo i nie odpowiem... płacisz mi za to? nie, więc nie oczekuj odpowiedzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 10:52 am
Kukus dest Kukus dest ladnie to mnie sie tak obgaduje ... komu sie bardzo podobalem ?? a co nam zrobisz jak nas zlapiesz? smile nic .. ale nadal nie odpowiedziales na 2 pytanie .. bo i nie odpowiem... płacisz mi za to? nie, więc nie oczekuj odpowiedzi aha stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 10:54 am
dest Kukus bo i nie odpowiem... płacisz mi za to? nie, więc nie oczekuj odpowiedzi aha stare nie trzeszcz sie tak na mnie, geju jeden stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 10:55 am
Kukus dest Kukus bo i nie odpowiem... płacisz mi za to? nie, więc nie oczekuj odpowiedzi aha stare nie trzeszcz sie tak na mnie, geju jeden stare sam gej jestes stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 10:57 am
dest Kukus dest Kukus bo i nie odpowiem... płacisz mi za to? nie, więc nie oczekuj odpowiedzi aha stare nie trzeszcz sie tak na mnie, geju jeden stare sam gej jestes stare może i tak... nie wiem... z żadnym dziwnym typem sie nie umawiałem na spanking [w odróżnieniu od ciebie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 10:57 am
hejka 4laugh wreszcie weszlam na kompa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 10:59 am
Kukus dest Kukus dest Kukus bo i nie odpowiem... płacisz mi za to? nie, więc nie oczekuj odpowiedzi aha stare nie trzeszcz sie tak na mnie, geju jeden stare sam gej jestes stare może i tak... nie wiem... z żadnym dziwnym typem sie nie umawiałem na spanking [w odróżnieniu od ciebie] a z jakim koleseim ja sie niby umowilem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 10:59 am
Delisa hejka 4laugh wreszcie weszlam na kompa whee uuups eek musze spadac gonk crying crying crying ja nie chce crying paaptki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|