|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 10:08 am
Twisted_Exile tu nie chodzi o to kufa ja pierdziele ktos sie czepia mnie o cos o co nie powinien miec pretensji traktue mnie jak swoja niewolnice a mam tego dosyc kufa stressed twisted z a b l o k u j question a po pieciu latach powiesz ze to przez p[rzypadek rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 10:08 am
Baliaur Twisted_Exile tu nie chodzi o to kufa ja pierdziele ktos sie czepia mnie o cos o co nie powinien miec pretensji traktue mnie jak swoja niewolnice a mam tego dosyc kufa stressed twisted z a b l o k u j question a po pieciu latach powiesz ze to przez p[rzypadek rofl
to mnie z innego konta bedzie meczyc e tam i tak juz dawno mialm zmienic numer rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 10:11 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile tu nie chodzi o to kufa ja pierdziele ktos sie czepia mnie o cos o co nie powinien miec pretensji traktue mnie jak swoja niewolnice a mam tego dosyc kufa stressed twisted z a b l o k u j question a po pieciu latach powiesz ze to przez p[rzypadek rofl
to mnie z innego konta bedzie meczyc e tam i tak juz dawno mialm zmienic numer rofl mrgreen twisted Jak Ci sie chce rolleyes cholera ciekawe jak ja mam policzyc 2 do potegi 20 rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 10:12 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile tu nie chodzi o to kufa ja pierdziele ktos sie czepia mnie o cos o co nie powinien miec pretensji traktue mnie jak swoja niewolnice a mam tego dosyc kufa stressed twisted z a b l o k u j question a po pieciu latach powiesz ze to przez p[rzypadek rofl
to mnie z innego konta bedzie meczyc e tam i tak juz dawno mialm zmienic numer rofl mrgreen twisted
to kiedy bedzie aktywny ten drugi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 10:13 am
revcat Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile tu nie chodzi o to kufa ja pierdziele ktos sie czepia mnie o cos o co nie powinien miec pretensji traktue mnie jak swoja niewolnice a mam tego dosyc kufa stressed twisted z a b l o k u j question a po pieciu latach powiesz ze to przez p[rzypadek rofl
to mnie z innego konta bedzie meczyc e tam i tak juz dawno mialm zmienic numer rofl mrgreen twisted to kiedy bedzie aktywny ten drugi? jezeli nie dzis po 22 to jutro rano smile mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 10:15 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile tu nie chodzi o to kufa ja pierdziele ktos sie czepia mnie o cos o co nie powinien miec pretensji traktue mnie jak swoja niewolnice a mam tego dosyc kufa stressed twisted z a b l o k u j question a po pieciu latach powiesz ze to przez p[rzypadek rofl
to mnie z innego konta bedzie meczyc e tam i tak juz dawno mialm zmienic numer rofl mrgreen twisted to kiedy bedzie aktywny ten drugi? jezeli nie dzis po 22 to jutro rano smile mrgreen twisted
przyjalem......*polewa do szklanek* to moze napijmy sie z tego powodu? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 10:17 am
revcat przyjalem......*polewa do szklanek* to moze napijmy sie z tego powodu? mrgreen *bieze wypija jednym chaustem i wyjmuje flache z kieszeni kocura i wychodzi* to ja zmykam bede pozniej pirate mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 10:18 am
Twisted_Exile revcat przyjalem......*polewa do szklanek* to moze napijmy sie z tego powodu? mrgreen *bieze wypija jednym chaustem i wyjmuje flache z kieszeni kocura i wychodzi* to ja zmykam bede pozniej pirate mrgreen twisted 3m sie Jajeczniczko ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 10:20 am
Twisted_Exile revcat przyjalem......*polewa do szklanek* to moze napijmy sie z tego powodu? mrgreen *bieze wypija jednym chaustem i wyjmuje flache z kieszeni kocura i wychodzi* to ja zmykam bede pozniej pirate mrgreen twisted
*w ostatniej chwili lapie ja za reke i wyrywa swoja butelke* ja ci dam mrgreen pirate mrgreen trzym sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 11:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 12:09 pm
o niech mnie ktos pierdolnie toz to kompan general ozzy sie zjawil...co to przyjacielu u was sie dzieje? *polewa po szklankach* napijmy sie mamy stan wojenny i trza duzo pic mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 12:38 pm
revcat Twisted_Exile revcat przyjalem......*polewa do szklanek* to moze napijmy sie z tego powodu? mrgreen *bieze wypija jednym chaustem i wyjmuje flache z kieszeni kocura i wychodzi* to ja zmykam bede pozniej pirate mrgreen twisted *w ostatniej chwili lapie ja za reke i wyrywa swoja butelke* ja ci dam mrgreen pirate mrgreen trzym sie... *wraca i ponwnie wygrezebuje z jego kieszeni butelkii sie przysysa do niej* mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 12:45 pm
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat przyjalem......*polewa do szklanek* to moze napijmy sie z tego powodu? mrgreen *bieze wypija jednym chaustem i wyjmuje flache z kieszeni kocura i wychodzi* to ja zmykam bede pozniej pirate mrgreen twisted *w ostatniej chwili lapie ja za reke i wyrywa swoja butelke* ja ci dam mrgreen pirate mrgreen trzym sie... *wraca i ponwnie wygrezebuje z jego kieszeni butelkii sie przysysa do niej* mrgreen twisted wink
a nie mozecie sobie kapitanie przyniesc wlasnej z piwnicy? mrgreen pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 12:51 pm
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat przyjalem......*polewa do szklanek* to moze napijmy sie z tego powodu? mrgreen *bieze wypija jednym chaustem i wyjmuje flache z kieszeni kocura i wychodzi* to ja zmykam bede pozniej pirate mrgreen twisted *w ostatniej chwili lapie ja za reke i wyrywa swoja butelke* ja ci dam mrgreen pirate mrgreen trzym sie... *wraca i ponwnie wygrezebuje z jego kieszeni butelkii sie przysysa do niej* mrgreen twisted wink a nie mozecie sobie kapitanie przyniesc wlasnej z piwnicy? mrgreen pirate mrgreen po co tam jest strasznie i brudno a tu mam fajna flaszeczke biggrin *siada i zaczyna pic* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|