|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 6:26 am
Cornelia Erefashi Lethiel mam tajniaste pytanko... widac jush mojego avatarka ?? Ja go widzialam przez caly czas, wiec sie nie wypowiem |3 ja tesh go widzialam ale ubranego inaczej nich w profilu O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 6:33 am
eh.... *siada na foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 6:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 6:35 am
*wygląda zzaframugi* Czesc wszystkim! Jak leci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 6:36 am
4laugh *skacze na niego* witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 6:37 am
Czarny *wygląda zzaframugi* Czesc wszystkim! Jak leci? 4laugh witaj *przytulas* dziekooje za wielce.... interesoojący ? ... wpis na queściq blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 6:38 am
Lethiel Czarny *wygląda zzaframugi* Czesc wszystkim! Jak leci? 4laugh witaj *przytulas* dziekooje za wielce.... interesoojący ? ... wpis na queściq blaugh Chciałem być oryginalny blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 6:39 am
Czarny Lethiel Czarny *wygląda zzaframugi* Czesc wszystkim! Jak leci? 4laugh witaj *przytulas* dziekooje za wielce.... interesoojący ? ... wpis na queściq blaugh Chciałem być oryginalny blaugh hieh xd ... udalo ci sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 6:39 am
Czarny Lethiel Czarny *wygląda zzaframugi* Czesc wszystkim! Jak leci? 4laugh witaj *przytulas* dziekooje za wielce.... interesoojący ? ... wpis na queściq blaugh Chciałem być oryginalny blaugh Zobacz sobie teraz. To już jest chamsko zerżnięte xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 6:41 am
Czarny Czarny Lethiel Czarny *wygląda zzaframugi* Czesc wszystkim! Jak leci? 4laugh witaj *przytulas* dziekooje za wielce.... interesoojący ? ... wpis na queściq blaugh Chciałem być oryginalny blaugh Zobacz sobie teraz. To już jest chamsko zerżnięte xp hm...... O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 6:42 am
Lethiel 4laugh *skacze na niego* witaj 4laugh 'przytula' ^^ o widac cie ^^ nie jestes pieknym X-sikiem tylko znow piekna lethiel heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 6:43 am
Lethiel Czarny Czarny Lethiel Czarny *wygląda zzaframugi* Czesc wszystkim! Jak leci? 4laugh witaj *przytulas* dziekooje za wielce.... interesoojący ? ... wpis na queściq blaugh Chciałem być oryginalny blaugh Zobacz sobie teraz. To już jest chamsko zerżnięte xp hm...... O.o mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 6:44 am
Sayokun Lethiel 4laugh *skacze na niego* witaj 4laugh 'przytula' ^^ o widac cie ^^ nie jestes pieknym X-sikiem tylko znow piekna lethiel heart xd *przytuuula* .. ale jestem biedna.. bo sobie dzisiaj na WFie paluszek wybilam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 6:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 6:47 am
Lethiel Sayokun Lethiel 4laugh *skacze na niego* witaj 4laugh 'przytula' ^^ o widac cie ^^ nie jestes pieknym X-sikiem tylko znow piekna lethiel heart xd *przytuuula* .. ale jestem biedna.. bo sobie dzisiaj na WFie paluszek wybilam sad biedulka sad 'caluje w paluszek' heart musialo bolec sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|