Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 379 380 381 382 383 384 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 8:41 am

ide sobie w UT pograc jakis mi relax sie nalezy w koncu ne question rofl mrgreen twisted
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 9:09 am

Twisted_Exile
ide sobie w UT pograc jakis mi relax sie nalezy w koncu ne question rofl mrgreen twisted

zasadniczo nalezy......kazdemu mrgreen  

revcat

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 9:12 am

revcat
Twisted_Exile

uuuuuuuuuuuu jak general sexownie wyglada xd mrgreen twisted
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 9:31 am

Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile

sexownie jak sexownie to moj stroj bojowy...wkoncu jakby nie patrzec jestesmy w stanie wojny z tymi tymi blaznami z anarchii...... pirate  

revcat

Baliaur

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 9:38 am

revcat
Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile

sexownie jak sexownie to moj stroj bojowy...wkoncu jakby nie patrzec jestesmy w stanie wojny z tymi tymi blaznami z anarchii...... pirate
*gapi sie*
no Moni potwierdzam.
*slini sie*
wlasnie mialam zwale tysiaclecia rofl
rozmowy w toku wymiataja 4laugh xd
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 9:38 am

revcat
Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile

a ja tam uwazam ze nie mamy sie o co bac mozemy ich bez wiekszych problemow zmiesc z powierzchni ziemi xd to tylko pies ktory duzo szczeka ale jak przyjdzie do konfrontacji podkuli ogon i schowa sie xd i tak uwazam ze general sexownie wyglada rofl mrgreen twisted wink

Twisted_Exile

revcat

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 9:43 am

Twisted_Exile
a ja tam uwazam ze nie mamy sie o co bac mozemy ich bez wiekszych problemow zmiesc z powierzchni ziemi xd to tylko pies ktory duzo szczeka ale jak przyjdzie do konfrontacji podkuli ogon i schowa sie xd i tak uwazam ze general sexownie wyglada rofl mrgreen twisted wink

tez mi sie tak wydaje ze banda tchorzy......frajerzy i tyle.... ile razy mam powtarzac ze to tylko moj stroj bojowy? ale dziekuje.... mrgreen

rekrucie Baliaur i co wy sobie wyobrazacie do kurwy nedzy ze ja bede tolerowal brak tolerancji? znaczy sie brak wykonywania rozkazu? cholera zdajecie ten egzamin czy nie ? pirate *wyciaga butelczyne zza plecow i pociaga srogi lyk*  
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 9:46 am

revcat
Twisted_Exile

tez mi sie tak wydaje ze banda tchorzy......frajerzy i tyle.... ile razy mam powtarzac ze to tylko moj stroj bojowy? ale dziekuje.... mrgreen

rekrucie Baliaur i co wy sobie wyobrazacie do kurwy nedzy ze ja bede tolerowal brak tolerancji? znaczy sie brak wykonywania rozkazu? cholera zdajecie ten egzamin czy nie ? pirate *wyciaga butelczyne zza plecow i pociaga srogi lyk*
moze kompromis maly wink sexowny stroj bojowy rofl kufa mam dosc zmieniam numer gadu gadu stressed twisted

Twisted_Exile

Baliaur

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 9:47 am

o kuzwa...
bieglam na dol po telefon tylko po to zeby uslyszec glos jakiejs automatycznej suki informujacej ze rachunek nie zaplacony mad

Kot no coz musze nad tym pomyslec mrgreen
*diabelski smiech*
i moglby pan na tlenie odpowiadac kuna no....

aa anarchia.. a uj z nimi....kogo to obchodzi?

a ja jutro nie musze wstawac o 6:30 *tanczy*
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 9:51 am

Baliaur
o kuzwa...
bieglam na dol po telefon tylko po to zeby uslyszec glos jakiejs automatycznej suki informujacej ze rachunek nie zaplacony mad

*diabelski smiech*

jaki kot? jaki kot? kuzwa mac!!!!! jestem waszym generalem nie zapominac mi o tym !!!!!!!! pirate pirate pirate

a kto cie meczy na gg towarzyszko twisted?  

revcat

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 9:53 am

revcat
Baliaur
o kuzwa...

*diabelski smiech*

jaki kot? jaki kot? kuzwa mac!!!!! jestem waszym generalem nie zapominac mi o tym !!!!!!!! pirate pirate pirate

stressed ktos kto sie mnie ciagle o cos czepia a ja na klotnie jestem zbyt zmeczona kufa ja zla...wieczorem rozesle nowy numer a ja chyba zaraz zmykam*szuka po kieszeniach kocura bimbru* rofl mrgreen twisted wink
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 9:56 am

revcat

nonono
chcesz o tym porozmawiac? ;]

*kustyka*
au au au........

Moni ja mam jeden nr od.... ee 5 lat? rolleyes , moze troche mniej ale ten siam mam biggrin

Baliaur

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 10:00 am

Baliaur
revcat

nonono
chcesz o tym porozmawiac? ;]

*kustyka*
au au au........

Moni ja mam jeden nr od.... ee 5 lat? rolleyes , moze troche mniej ale ten siam mam biggrin
stressed a ja musze zmienic bo mam dosc ukrywania sie i ciaglych wyrzutow i tego typu spraw stressed 1823013 nowy numer ale jeszcze nie "aktywny ze tak powiem" jeszczze funkcjonuje na starym najgorsze bedzie potem tlena przestawic stressed twisted
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 10:03 am

Twisted_Exile
stressed a ja musze zmienic bo mam dosc ukrywania sie i ciaglych wyrzutow i tego typu spraw stressed 1823013 nowy numer ale jeszcze nie "aktywny ze tak powiem" jeszczze funkcjonuje na starym najgorsze bedzie potem tlena przestawic stressed twisted
eh trzeba tak jak ja byc wrednym i tyle..
do mnie ludzie bez powodu nie zagaduja i mam spokoj rolleyes , albo jak zagaduja to oni maja pecha, bo ja jestem zla pirate

cholera zle przyklad z mtmy przepisalam confused
fakin s**t

Baliaur

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 10:05 am

Baliaur
Twisted_Exile
eh trzeba tak jak ja byc wrednym i tyle..
do mnie ludzie bez powodu nie zagaduja i mam spokoj rolleyes , albo jak zagaduja to oni maja pecha, bo ja jestem zla pirate

cholera zle przyklad z mtmy przepisalam confused
fakin s**t
tu nie chodzi o to kufa ja pierdziele ktos sie czepia mnie o cos o co nie powinien miec pretensji traktue mnie jak swoja niewolnice a mam tego dosyc kufa stressed twisted
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 379 380 381 382 383 384 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games