|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 12:10 pm
BeeWolf Kukus BeeWolf [quote="Cirilla eek hm? whee Nom ... nazwał mnie takk crying ... za co przecież jestem grzeczny ! nie ja pierwszy i nie ostatni... ciesz się, że nie rozwinąłem wypowiedzi biggrin a miełeś sie wypowiedzieć a ty nic ...gry ! heh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 12:10 pm
znikam ... papatki wam crying sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 12:12 pm
BeeWolf Kukus nie ja pierwszy i nie ostatni... ciesz się, że nie rozwinąłem wypowiedzi biggrin a miełeś sie wypowiedzieć a ty nic ...gry ! dowiedziałbyś się czemu jesteśmy tacy głupi... ale to jest taka straszna tajemnica, że jeszcze nie jesteś gotowy by ją poznać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 12:13 pm
Lethiel znikam ... papatki wam crying sad ty już znikłaś... jesteś sexownym Xem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 12:14 pm
Lethiel znikam ... papatki wam crying sad papa sad 'przytula'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 12:14 pm
Kukus Lethiel znikam ... papatki wam crying sad ty już znikłaś... jesteś sexownym Xem nie chce być X crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 12:17 pm
Lethiel Kukus Lethiel znikam ... papatki wam crying sad ty już znikłaś... jesteś sexownym Xem nie chce być X crying rozbierz się... zachowaj zmiany... ubierz ponownie... i znoow zachowaj zmiany... powinno pomooc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 12:17 pm
Kukus Lethiel Kukus Lethiel znikam ... papatki wam crying sad ty już znikłaś... jesteś sexownym Xem nie chce być X crying rozbierz się... zachowaj zmiany... ubierz ponownie... i znoow zachowaj zmiany... powinno pomooc jush tak 2 razy robilam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 12:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
witka whee ja tylko na chwilunke weszlam wink musze dzis cos spakowac na jutro i ciuchy uprasowac xp heh... te studia to juz nie zarty... crying wlasnie dostalam pierwsze zadanie... po prostu oczy mi wyszly na wierzch eek gdy zobaczylam co mam do zrobienia xp sweatdrop crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 12:19 pm
Kukus Lethiel Kukus Lethiel znikam ... papatki wam crying sad ty już znikłaś... jesteś sexownym Xem nie chce być X crying rozbierz się... zachowaj zmiany... ubierz ponownie... i znoow zachowaj zmiany... powinno pomooc to nic nie da dzisiaj gaia szwankuje nie widać jej, rynn... na dodatek mają inny link do obrazka w poscie i w tarde (inni mają ten sam) a w tarde działa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 12:20 pm
Lethiel jush tak 2 razy robilam sad ja Cie widze normalnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 12:21 pm
Miss_Karina witka whee ja tylko na chwilunke weszlam wink musze dzis cos spakowac na jutro i ciuchy uprasowac xp heh... te studia to juz nie zarty... crying wlasnie dostalam pierwsze zadanie... po prostu oczy mi wyszly na wierzch eek gdy zobaczylam co mam do zrobienia xp sweatdrop crying witaj^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 12:22 pm
Omega Sun Lethiel jush tak 2 razy robilam sad ja Cie widze normalnie 3nodding ale za to ja nie widzę ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|