|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 11:44 am
Rynn the Vampire lecę coś zjeść, a p棳78;niej spać, bo jestem sakramencko głodna sweatdrop jeszcze raz dzięki Omi heart 4laugh papa ^^ eek eek eek wyglądasz jak dest... paaaa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 11:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 11:45 am
Rynn the Vampire lecę coś zjeść, a p78;niej spać, bo jestem sakramencko głodna sweatdrop jeszcze raz dzięki Omi heart 4laugh papa ^^naprawde nie ma za co, ciesze sie, ze prezencik Ci sie podobal ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 11:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 11:49 am
BeeWolf Kukus Baliaur Kukus a mnie napier... no tego... boli, i jestem mało hepi z tego powodu gonk a na dodatek znów chodzę jak kaczka xp elo (a zaloze sie ze sam jestes sobie winien 3nodding ) mam uszkodzony kręgosłup i nazwałęś mnie chamem ... wink eek hm? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 11:51 am
Cirilla BeeWolf Kukus Baliaur Kukus a mnie napier... no tego... boli, i jestem mało hepi z tego powodu gonk a na dodatek znów chodzę jak kaczka xp elo (a zaloze sie ze sam jestes sobie winien 3nodding ) mam uszkodzony kręgosłup i nazwałęś mnie chamem ... wink eek hm? whee Nom ... nazwał mnie takk crying ... za co przecież jestem grzeczny !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 11:52 am
BeeWolf Nom ... nazwał mnie takk crying ... za co przecież jestem grzeczny ! biednyyy sad *glasq glasq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 11:54 am
Cirilla BeeWolf Nom ... nazwał mnie takk crying ... za co przecież jestem grzeczny ! biednyyy sad *glasq glasq* lol... ale ciemu cie tak nazwal ? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Cirilla BeeWolf i nazwałęś mnie chamem ... wink eek hm? whee Nom ... nazwał mnie takk crying ... za co przecież jestem grzeczny ! nie ja pierwszy i nie ostatni... ciesz się, że nie rozwinąłem wypowiedzi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Cirilla BeeWolf Nom ... nazwał mnie takk crying ... za co przecież jestem grzeczny ! biednyyy sad *glasq glasq* lol... ale ciemu cie tak nazwal ? O.o no wlasnie czemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 11:56 am
a moje misiate jush poszlo heart ...jakby co to mozna mnie znalezc na moim quescie^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 11:57 am
Lethiel Cirilla BeeWolf Nom ... nazwał mnie takk crying ... za co przecież jestem grzeczny ! biednyyy sad *glasq glasq* lol... ale ciemu cie tak nazwal ? O.o bo ze mnie zrobił większego abderytę niż jestem w rzeczywistości i się jeszcze cieszył
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 12:01 pm
Kukus bo ze mnie zrobił większego abderytę niż jestem w rzeczywistości i się jeszcze cieszył uh... sweatdrop ale... cio to abderyta O.o ??? edit :jush nie trzeba... znalazlam w slowniku xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 12:06 pm
Kukus Lethiel lol... ale ciemu cie tak nazwal ? O.o bo ze mnie zrobił większego abderytę niż jestem w rzeczywistości i się jeszcze cieszył LOL... eek xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 12:07 pm
Kukus BeeWolf Cirilla BeeWolf i nazwałęś mnie chamem ... wink eek hm? whee Nom ... nazwał mnie takk crying ... za co przecież jestem grzeczny ! nie ja pierwszy i nie ostatni... ciesz się, że nie rozwinąłem wypowiedzi biggrin a miełeś sie wypowiedzieć a ty nic ...gry !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|