|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:30 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile tia ja tez kasy nie mam a powinnam jutro wszystkim znajomym piwo postawis a lacznie ma 18.80 zeta ==" twisted mi tez? mrgreen heart tak jak ruszysz ten leniwy tylek do wawy to postawie ci urodzinowe piffko rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted choc kupowanie alkoholu nieletnim jest zabronione wiec mozesz liczyc na soczek jablokowy rofl mrgreen twisted 4laugh soczkiem jakblkowym to Ty sobie mozesz, ja chce v00dki ! pirdol sie mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:33 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile tia ja tez kasy nie mam a powinnam jutro wszystkim znajomym piwo postawis a lacznie ma 18.80 zeta ==" twisted mi tez? mrgreen heart tak jak ruszysz ten leniwy tylek do wawy to postawie ci urodzinowe piffko rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted choc kupowanie alkoholu nieletnim jest zabronione wiec mozesz liczyc na soczek jablokowy rofl mrgreen twisted 4laugh soczkiem jakblkowym to Ty sobie mozesz, ja chce v00dki ! pirdol sie mrgreen twisted heart ze sie zapytam z kim? rofl z v00dka? ale jak rolleyes Chyba jestem niedoedukowana mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:34 am
Baliaur ze sie zapytam z kim? rofl z v00dka? ale jak rolleyes Chyba jestem niedoedukowana mrgreen i to niby ja jestem zboczona talk2hand rofl mrgreen twisted sama sie pirdol zadnego alkoholu ci nie postawie rofl mrgreen twisted 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:37 am
Twisted_Exile Baliaur ze sie zapytam z kim? rofl z v00dka? ale jak rolleyes Chyba jestem niedoedukowana mrgreen i to niby ja jestem zboczona talk2hand rofl mrgreen twisted sama sie pirdol zadnego alkoholu ci nie postawie rofl mrgreen twisted 4laugh no i? ninja ja juz to dawno przyjelam do wiadomosci cool no to sie bimbaj kotek domokun talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:38 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur ze sie zapytam z kim? rofl z v00dka? ale jak rolleyes Chyba jestem niedoedukowana mrgreen i to niby ja jestem zboczona talk2hand rofl mrgreen twisted sama sie pirdol zadnego alkoholu ci nie postawie rofl mrgreen twisted 4laugh no i? ninja ja juz to dawno przyjelam do wiadomosci cool no to sie bimbaj kotek domokun talk2hand ez ju łisz*zwija sie w klebek i zasypia z butelka przytulaona do piersi*mrrrrrrrrrrrrrrrr rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:41 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur ze sie zapytam z kim? rofl z v00dka? ale jak rolleyes Chyba jestem niedoedukowana mrgreen i to niby ja jestem zboczona talk2hand rofl mrgreen twisted sama sie pirdol zadnego alkoholu ci nie postawie rofl mrgreen twisted 4laugh no i? ninja ja juz to dawno przyjelam do wiadomosci cool no to sie bimbaj kotek domokun talk2hand ez ju łisz*zwija sie w klebek i zasypia z butelka przytulaona do piersi*mrrrrrrrrrrrrrrrr rofl mrgreen twisted *buczy w kacie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:49 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur ze sie zapytam z kim? rofl z v00dka? ale jak rolleyes Chyba jestem niedoedukowana mrgreen i to niby ja jestem zboczona talk2hand rofl mrgreen twisted sama sie pirdol zadnego alkoholu ci nie postawie rofl mrgreen twisted 4laugh no i? ninja ja juz to dawno przyjelam do wiadomosci cool no to sie bimbaj kotek domokun talk2hand ez ju łisz*zwija sie w klebek i zasypia z butelka przytulaona do piersi*mrrrrrrrrrrrrrrrr rofl mrgreen twisted *buczy w kacie* prawdziwie partyzancka postawa mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:50 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur ze sie zapytam z kim? rofl z v00dka? ale jak rolleyes Chyba jestem niedoedukowana mrgreen i to niby ja jestem zboczona talk2hand rofl mrgreen twisted sama sie pirdol zadnego alkoholu ci nie postawie rofl mrgreen twisted 4laugh no i? ninja ja juz to dawno przyjelam do wiadomosci cool no to sie bimbaj kotek domokun talk2hand ez ju łisz*zwija sie w klebek i zasypia z butelka przytulaona do piersi*mrrrrrrrrrrrrrrrr rofl mrgreen twisted *buczy w kacie* prawdziwie partyzancka postawa mrgreen twisted *rzuca ja buteka w lep* a zebys kurwde wiedziala! *buczy dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:55 am
Baliaur *rzuca ja buteka w lep* a zebys kurwde wiedziala! *buczy dalej* *zwinnie lapie butelke zanim ta miala stycznosc z eje glowa* co Ci jest sopelku mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:58 am
Twisted_Exile Baliaur *rzuca ja buteka w lep* a zebys kurwde wiedziala! *buczy dalej* *zwinnie lapie butelke zanim ta miala stycznosc z eje glowa* co Ci jest sopelku mrgreen twisted *rzuca kolejna butelka* nic. ninja tylko ze nic w znaczeniu negatywnym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 8:00 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur *rzuca ja buteka w lep* a zebys kurwde wiedziala! *buczy dalej* *zwinnie lapie butelke zanim ta miala stycznosc z eje glowa* co Ci jest sopelku mrgreen twisted *rzuca kolejna butelka* nic. ninja tylko ze nic w znaczeniu negatywnym... kufa nie moge odpalic tlena bo nie kce z kims gadac kufa mac... nio powiedz ale jakie nic? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 8:10 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Baliaur *rzuca ja buteka w lep* a zebys kurwde wiedziala! *buczy dalej* *zwinnie lapie butelke zanim ta miala stycznosc z eje glowa* co Ci jest sopelku mrgreen twisted *rzuca kolejna butelka* nic. ninja tylko ze nic w znaczeniu negatywnym... kufa nie moge odpalic tlena bo nie kce z kims gadac kufa mac... nio powiedz ale jakie nic? twisted glowa mnie boli, zimno jest w domu a mi sie nie chce w kominku rozpalac, cos mnie grypa bierze, musze sobie przypomniec czasowniki nie regularne na angloa, zrobic inne bzdury do szkoly i cos ostatnio nie chce mi sie zyc (?) ninja i doszlam do wniosku ze jak bedzie tak dalej to strace moje szczatkowe poczucie humoru. To dopiero bedzie kaszana. pirate nie quotuj mam zamiar usnonac tego posta moj biedny maly sopelek idz napij sie z kims moze ci sie humor poprawi cry twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 8:18 am
Twisted_Exile moj biedny maly sopelek idz napij sie z kims moze ci sie humor poprawi cry twisted nie dosc ze nie mam czasu to w dodatku nie mam z kim domokun Musze do soboty czekac, chcialam sobie jakos inaczej humor poprawic ale jakos mi nie poszlo rofl *czyta artykol o piwsku* kufa zimno confused //edit: zmywam sie bo zaraz zamarzne przed tym kompem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 8:28 am
Baliaur Twisted_Exile moj biedny maly sopelek idz napij sie z kims moze ci sie humor poprawi cry twisted nie dosc ze nie mam czasu to w dodatku nie mam z kim domokun Musze do soboty czekac, chcialam sobie jakos inaczej humor poprawic ale jakos mi nie poszlo rofl *czyta artykol o piwsku* kufa zimno confused a jak u Ciebie studencinko? blaugh u mnie dobrze a nawet lepiej mimo lekkie obolenia rofl rachunek za ere dzis dostalam i nie jest tak zle jak sadzilam TYLKO 58 zeta rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|