|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 7:16 am
zastrzelilem sie pazdziernikiem w leb w rowie obok mnie lezal martwy modlil sie jak mogl ten sam pijany bog ktorego ja wzywalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 2:56 pm
Yajo zmora13 Yajo Yajo Yajo zmora13 Król wezwał ludzi, by królową wykradli i w ludzki oblekli ją kształt. Odtąd nasze są wody i bez żadnej przeszkody każdy szlak będzie nasz. Jo ho ciągnąć szot razem banderę stawić na maszt. Ciągnąć go zlodzieje, nędzarze śmierć nie dotknie nas. Jedni pomarli, jedni żyją wciąż, inni po morzach wciąż mkną. Do klatki dzierżąc klucz, u diabła mając dług, rzucamy kotwicę swą. Dzwonu dźwięk wodny opuszcza grób usłyszcie żałobny ten ton.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 6:06 am
And she's got a way of makin' A boy act like a clown Wo-oo, wo-oo, wo-oo, wo-oo, wo-oo We don't know what to do 'Bout the new girl in town
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 7:19 am
Then we met and you made me The man I am today
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 20, 2008 4:30 pm
Yajo Yajo zmora13 Yajo Yajo Jo ho ciągnąć szot razem banderę stawić na maszt. Ciągnąć go zlodzieje, nędzarze śmierć nie dotknie nas. Jedni pomarli, jedni żyją wciąż, inni po morzach wciąż mkną. Do klatki dzierżąc klucz, u diabła mając dług, rzucamy kotwicę swą. Dzwonu dźwięk wodny opuszcza grób usłyszcie żałobny ten ton. Wszystkim nam zew szkwału niesie śpiew. Kurs obierz, gdzie twój dom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 10:43 am
Yajo Yajo Yajo zmora13 Yajo Yajo Jo ho ciągnąć szot razem banderę stawić na maszt. Ciągnąć go zlodzieje, nędzarze śmierć nie dotknie nas. Jedni pomarli, jedni żyją wciąż, inni po morzach wciąż mkną. Do klatki dzierżąc klucz, u diabła mając dług, rzucamy kotwicę swą. Dzwonu dźwięk wodny opuszcza grób usłyszcie żałobny ten ton. Wszystkim nam zew szkwału niesie śpiew. Kurs obierz, gdzie twój dom. Jo ho ciągnąc szot razem, banderę stawić na maszt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2008 3:09 pm
Ciągnąc go złodzieje, nędzarze... ... Never shall we die exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 7:30 am
tu dwa razy dwa to pięć a nawet sześć biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 12:23 pm
nie wiem co mogę wam zaśpiewać tralalalala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 31, 2008 6:51 am
Myślę że nie stało się nic Myślę że nie stało się nic
Później gdzieś widziałej ją Znowu była z innym Krzyczał coś, szarpał ją Uciekła do windy a teraz jestem tu, ludzi tłum I znowu mysli dziwne Może bym mógł zostać z nią I nikt tu nie jest winny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 8:27 am
kiedy stanie się noc zło ją odnajdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 2:01 pm
majteczki w kropeczki łohohoho niebieski staniczek łohohoho..
kurde zapomniałam tekstu ale i tam pośpiewam xD
łohohoho łohohoho łohohoho xD jeeju xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:20 am
na chuj mi kurwa Twoje kwiaty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 12:44 am
wilkus na chuj mi kurwa Twoje kwiaty? to jest przeboskie! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 3:00 am
pani psychol wilkus na chuj mi kurwa Twoje kwiaty? to jest przeboskie! xd ano. kurcze, strasznie po glowie pozniej lata xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|