|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 9:34 am
ichabot A tak się zastanawiam: co myślicie o obowiązkowej maturze z matematyki? Dla mnie to trochę zwalony pomysł. Jak tak dalej pójdzie to niedługo trzeba będzie zdawać i religię (a o nieobowiązkowej religii na maturze już słyszałem trochę w mediach) xd wtf? pierwsze słyszę, bezsens wielki... oby do mojej matury się odmieniło, BŁAGAM.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 10:28 am
pani psychol ichabot A tak się zastanawiam: co myślicie o obowiązkowej maturze z matematyki? Dla mnie to trochę zwalony pomysł. Jak tak dalej pójdzie to niedługo trzeba będzie zdawać i religię (a o nieobowiązkowej religii na maturze już słyszałem trochę w mediach) xd wtf? pierwsze słyszę, bezsens wielki... oby do mojej matury się odmieniło, BŁAGAM. Ja jestem ostatnim rocznikiem, który obowiązkowa matura z matmy ominie. Oczywiście jeśli wszystko pójdzie zgodnie z założeniami tych z ministerstwa i czy ta maturka się sprawdzi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 6:27 am
ichabot pani psychol ichabot A tak się zastanawiam: co myślicie o obowiązkowej maturze z matematyki? Dla mnie to trochę zwalony pomysł. Jak tak dalej pójdzie to niedługo trzeba będzie zdawać i religię (a o nieobowiązkowej religii na maturze już słyszałem trochę w mediach) xd wtf? pierwsze słyszę, bezsens wielki... oby do mojej matury się odmieniło, BŁAGAM. Ja jestem ostatnim rocznikiem, który obowiązkowa matura z matmy ominie. Oczywiście jeśli wszystko pójdzie zgodnie z założeniami tych z ministerstwa i czy ta maturka się sprawdzi sweatdrop e tam, gadanie ... zanim ja będę pisać maturę to im się odmieni pięćdziesiąt razy. a jak nie, to nie wiem, jestem jakimś pechowym rocznikiem: nie dość, że muszę chodzić w mundurku, to jeszcze maturę z matematyki mi dorzucili, PO CO. zwłaszcza, że ja na studiach matmy mieć na sto procent nie będę, ani żadnego innego ścisłego przedmiotu. yyyyhh, nie się lepiej wezmą za budowę dróg, a nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 7:43 am
ichabot Na początek możesz skorzystać z tego edytora 3nodding Gaia Centraldzięki nareszcie jakoś to wygląda, a nie tło urywa się w połowie xp jeszcze raz dzięki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2008 3:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 14, 2008 5:24 am
Odnosnie tej maturki to mam dwie informacje (troche rozchodzace sie, ale prawdziwe)
Jedna jest rtaka, ze ci ktorzy teraz sa w pierwszej liceum beda pisac maturke z matmy obowiazkowo.
Druga, ktora mam z bardziej sprawdzonego zrodla jest taka, ze jesli do sierpnia przebrnie przez parlament to osoby ktore dzis sa w ostatniej klasie gimnazjum-wlasnie one zaczna kanonade matury obowiazkowej z matematyki. Bo musza miec od poczatku dobrze przerabiany material. Wiec szczere wspolczucia ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 7:46 am
a ja mam takie pytanie do ogółu
jak zrobić playlistę? jakby co to proszę PMy pisać do mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 1:19 am
Justinka Odnosnie tej maturki to mam dwie informacje (troche rozchodzace sie, ale prawdziwe) Jedna jest rtaka, ze ci ktorzy teraz sa w pierwszej liceum beda pisac maturke z matmy obowiazkowo. Druga, ktora mam z bardziej sprawdzonego zrodla jest taka, ze jesli do sierpnia przebrnie przez parlament to osoby ktore dzis sa w ostatniej klasie gimnazjum-wlasnie one zaczna kanonade matury obowiazkowej z matematyki. Bo musza miec od poczatku dobrze przerabiany material. Wiec szczere wspolczucia ;] ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 1:28 pm
czy ja tu widzę coś o maturze z ma-matematyki ? gonk .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 2:21 pm
P a t e l n i a czy ja tu widzę coś o maturze z ma-matematyki ? gonk . Mwahahahaha!!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 12:09 am
nie no błagam...
można nie zadawać matematyki na maturze?
*co prawda jeszcze długo mi czekać do matury, ale jak już jesteśmy w tym temacie to się dowiem kilku rzeczy*.
mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 12:47 am
obawiam się że dla waszych roczników to na razie obowiązkowe będzie.
ale nie wiadomo, bo co roku i tak się zmienia... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 4:56 am
Wiec nie plakac, tylko do nauki dzieciaki mwahahaha rofl mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 7:01 am
A wie ktoś jak będzie z religią na świadectwie? Bo w tym roku będzie wliczana do średniej, ale słyszałem, że za rok już nie xd w tamtym roku też nie była wliczana sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|