Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
..:: Nasza Galeria ::.. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 36 37 38 39 40 41 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gailenquen

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:28 pm

Kukus
Ibris
opcy

dzienx.. powiedzmy ze o tym myslalem.. tylko ze to cholernie dlugo trwa a ja mam zwyczaj sie szybko zniechecac..

ja wytrzymalam 5 lat. a teraz scielam vv' wlosy.
ja dwa lata pracowałem nad fryzurą extremalną... osiągnięcia miałem całkiem zadawalające... a 30 grudnia drastycznie zmieniłem wygląd

ja mialam wlosy za pas, to sie musialam ich pozbyc. ale odrosna ^^' jestem cierpliwa.
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 3:11 pm

Ja zawsze sobie obiecuje, że zapuszcze włosy, a w pewnym momencie szlag mnie trafia - ide do fryzjera i je przycinam lub robie rozne inne rzeczy ^^

novelin

opcy

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 3:13 pm

novelin
Ja zawsze sobie obiecuje, że zapuszcze włosy, a w pewnym momencie szlag mnie trafia - ide do fryzjera i je przycinam lub robie rozne inne rzeczy ^^

no dokladnie tak samo mam ... aktualnie mam 4 podejście
PostPosted: Mon Jan 31, 2005 9:36 am

Ja mam do pasa^^ ale musze podciąć bo mi sie zaczynają rozdwajac ugh.. sweatdrop

natushka88

SkoczeK

PostPosted: Mon Jan 31, 2005 10:16 am

novelin
rozne inne rzeczy ninja opowiedz nam ... xd whee
PostPosted: Mon Jan 31, 2005 10:39 am

SkoczeK
novelin

spedzilam z Novelin u frajera 5h. Najpierw podciecie, potem farba, czekanie, mycie, pasemka, czekanie, mycie, ukladanie, suszenie... maj gad ^^''

Natushka - ja wlasnie dlatgo scielam vv' teraz mam za lopatki

Gailenquen

novelin

PostPosted: Mon Jan 31, 2005 1:34 pm

SkoczeK
novelin

podcinanie, modelowanie, cieniowanie, farbowanie, ukladanie ...

jeeezz kocham chodzić do fryzjera ^^ wydaje na to calkiem duzo kasy, no ale czego sie nie robi dla przyjemnosci...

a ostatnio wpadł mi ciekawy pomysł na to co zrobić z włosami, ale narazie zbieram no to przedsięwzięcie pieniądze ^^
PostPosted: Thu Feb 03, 2005 2:19 am

Tylko nie rob sobie blond lokow gonk

Gailenquen

Setsuna Dragonclaw

PostPosted: Fri Feb 04, 2005 9:58 am

heh... a ja nie mogę jush wytrzymać ze swoimi włosami i mam straszną ochotę je ściąć 3nodding
teraz sięgają prawie do pasa...

whee
PostPosted: Fri Feb 04, 2005 12:39 pm

Setsuna Dragonclaw
heh... a ja nie mogę jush wytrzymać ze swoimi włosami i mam straszną ochotę je ściąć 3nodding
teraz sięgają prawie do pasa...

whee

jak tylko sa zdrowe, to ich nie obcinaj! ja mialam za pas i scielam vv' ale to przez koncowki... teraz sa nieco w lepszym stanie ^^' ale mam tylko za lopatki.

Gailenquen

Czarny

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 12:01 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon Feb 07, 2005 12:06 pm

Czarny
No dobra, zrobię to, czego będę potem pewnie żałował, ale c󦣳80;... Oczywiście po raz kolejny zostałem zaskoczony przez fotografa na koncercie i bezprawnie umieszczony w interze, więc daję linka do moich cudzych fotek =P

Czarny ma sol󷫦#261; zbyt niską jak na jego skalę ;P.
Czarny czyta tekst o Bożym Narodzeniu
Czarny (drugi od prawej) eksponuje sw󪠤uży nos
Czarny zapomniał tekstu, więc udaje, że śpiewa

hieh... fajniusi jestes wink 3nodding whee

Lethiel

Tipsy Lunatic

Melania Moon

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 12:07 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon Feb 07, 2005 12:51 pm

Ciekawe fotki co to za churek?????

vego_ssj

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 2:20 pm

Lethiel
Czarny
No dobra, zrobię to, czego będę potem pewnie żałował, ale c󦣳80;... Oczywiście po raz kolejny zostałem zaskoczony przez fotografa na koncercie i bezprawnie umieszczony w interze, więc daję linka do moich cudzych fotek =P

Czarny ma sol󷫦#261; zbyt niską jak na jego skalę ;P.
Czarny czyta tekst o Bożym Narodzeniu
Czarny (drugi od prawej) eksponuje sw󪠤uży nos
Czarny zapomniał tekstu, więc udaje, że śpiewa

hieh... fajniusi jestes wink 3nodding whee
niop...^^
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 36 37 38 39 40 41 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games