|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:28 pm
Kukus Ibris opcy dzienx.. powiedzmy ze o tym myslalem.. tylko ze to cholernie dlugo trwa a ja mam zwyczaj sie szybko zniechecac.. ja wytrzymalam 5 lat. a teraz scielam vv' wlosy. ja dwa lata pracowałem nad fryzurą extremalną... osiągnięcia miałem całkiem zadawalające... a 30 grudnia drastycznie zmieniłem wygląd ja mialam wlosy za pas, to sie musialam ich pozbyc. ale odrosna ^^' jestem cierpliwa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:11 pm
Ja zawsze sobie obiecuje, że zapuszcze włosy, a w pewnym momencie szlag mnie trafia - ide do fryzjera i je przycinam lub robie rozne inne rzeczy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:13 pm
novelin Ja zawsze sobie obiecuje, że zapuszcze włosy, a w pewnym momencie szlag mnie trafia - ide do fryzjera i je przycinam lub robie rozne inne rzeczy ^^ no dokladnie tak samo mam ... aktualnie mam 4 podejście
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 9:36 am
Ja mam do pasa^^ ale musze podciąć bo mi sie zaczynają rozdwajac ugh.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:16 am
novelin Ja zawsze sobie obiecuje, że zapuszcze włosy, a w pewnym momencie szlag mnie trafia - ide do fryzjera i je przycinam lub robie rozne inne rzeczy ^^ rozne inne rzeczy ninja opowiedz nam ... xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:39 am
SkoczeK novelin Ja zawsze sobie obiecuje, że zapuszcze włosy, a w pewnym momencie szlag mnie trafia - ide do fryzjera i je przycinam lub robie rozne inne rzeczy ^^ rozne inne rzeczy ninja opowiedz nam ... xd whee spedzilam z Novelin u frajera 5h. Najpierw podciecie, potem farba, czekanie, mycie, pasemka, czekanie, mycie, ukladanie, suszenie... maj gad ^^'' Natushka - ja wlasnie dlatgo scielam vv' teraz mam za lopatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 1:34 pm
SkoczeK novelin Ja zawsze sobie obiecuje, że zapuszcze włosy, a w pewnym momencie szlag mnie trafia - ide do fryzjera i je przycinam lub robie rozne inne rzeczy ^^ rozne inne rzeczy ninja opowiedz nam ... xd whee podcinanie, modelowanie, cieniowanie, farbowanie, ukladanie ... jeeezz kocham chodzić do fryzjera ^^ wydaje na to calkiem duzo kasy, no ale czego sie nie robi dla przyjemnosci... a ostatnio wpadł mi ciekawy pomysł na to co zrobić z włosami, ale narazie zbieram no to przedsięwzięcie pieniądze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 2:19 am
Tylko nie rob sobie blond lokow gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 9:58 am
heh... a ja nie mogę jush wytrzymać ze swoimi włosami i mam straszną ochotę je ściąć 3nodding teraz sięgają prawie do pasa...
whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 12:39 pm
Setsuna Dragonclaw heh... a ja nie mogę jush wytrzymać ze swoimi włosami i mam straszną ochotę je ściąć 3nodding teraz sięgają prawie do pasa... whee jak tylko sa zdrowe, to ich nie obcinaj! ja mialam za pas i scielam vv' ale to przez koncowki... teraz sa nieco w lepszym stanie ^^' ale mam tylko za lopatki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|