|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:59 pm
Ozzwald Kukus znoow się trzeba rozbierać? WPOOORZO... ale na GAIi nie da się założyć skarpetki znowu party w boksach ? może lepiej topless, bo ja mam te dni i nie mam ochoty zdejmować spodni gdyż czuję się niekomfortowo... wiecie, że czasem tak mam... wstydam się w te dni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 3:41 pm
Poranek wczesny Jadę pospiesznym Wprost do Warszawy Załatwiać sprawy
Pociąg o czasie Ja w drugiej klasie Wagon się kiwa Piję trzy piwa
Łódź Niciarniana W pęcherzu zmiana Pęcherz nie sługa A podróż długa
Ruszam z tej racji Do ubikacji Kto zna koleje Wie, jak się leje
To, co trzęsie się W Los Angelesie Formę osiąga W polskich pociągach
Wyciągam łapę Podnoszę klapę Biada mi biada Klapa opada
Rzednie mi mina Trza klapę trzymać Łokieć, kolano Trzymam skubaną
Celuję w szparkę Puszczam Niagarkę Tryska kaskada Klapa opada
Fatum złowieszcze Wszak wciąż szczę jeszcze Organizm płynną Spełnia powinność
Najgorsze to, że Przestać nie może Toczę z nim boje Jak Priam o Troję
Chcę się powstrzymać Ratunku ni ma Pociąg się giba A piwo spływa
Lecę na ścianę Z mokrym organem Lecąc na drugą Zraszam ją strugą
Wagonem szarpie Leję do skarpet Tańcząc Czardasza Nogawki zraszam
O, straszna męko Kozak, flamenco Tańczę, cholera Wzorem Astair'a
Miota mną, ciska Ja organ ściskam Wagon się chwieje Na lustro leję
Skład się zatacza Ja sufit zmaczam Wszędzie Łabędzie Jezioro będzie
Odtańczam z płaczem La Kukaraczę Zwrotnica, podskok Spryskuję okno
Nierówne złącza Buty nasączam Pociąg hamuje Drzwi obsikuję
I pasażera Co drzwi otwiera Plus dawka spora Na konduktora
Resztka mi kapie Na skrót PKP Wreszcie pomału Brnę do przedziału
Pasażerowie Patrzą spod powiek Pytania skąpe Gdzie pan wziął kąpiel?
"Warszawa, Boże! Nareszcie dworzec! Chwilo szczęśliwa Na peron spływam
Walizkę trzymam Odzież wyżymam Ach, urlop błogi Od fizjologii
Ulga bezbrzeżna Pociąg odjeżdża Rusza maszyna Hen w dal Po szczy... Po szynach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 2:11 am
Kukus Poranek wczesny Jadę pospiesznym Wprost do Warszawy Załatwiać sprawy Pociąg o czasie Ja w drugiej klasie Wagon się kiwa Piję trzy piwa Łódź Niciarniana W pęcherzu zmiana Pęcherz nie sługa A podróż długa Ruszam z tej racji Do ubikacji Kto zna koleje Wie, jak się leje To, co trzęsie się W Los Angelesie Formę osiąga W polskich pociągach Wyciągam łapę Podnoszę klapę Biada mi biada Klapa opada Rzednie mi mina Trza klapę trzymać Łokieć, kolano Trzymam skubaną Celuję w szparkę Puszczam Niagarkę Tryska kaskada Klapa opada Fatum złowieszcze Wszak wciąż szczę jeszcze Organizm płynną Spełnia powinność Najgorsze to, że Przestać nie może Toczę z nim boje Jak Priam o Troję Chcę się powstrzymać Ratunku ni ma Pociąg się giba A piwo spływa Lecę na ścianę Z mokrym organem Lecąc na drugą Zraszam ją strugą Wagonem szarpie Leję do skarpet Tańcząc Czardasza Nogawki zraszam O, straszna męko Kozak, flamenco Tańczę, cholera Wzorem Astair'a Miota mną, ciska Ja organ ściskam Wagon się chwieje Na lustro leję Skład się zatacza Ja sufit zmaczam Wszędzie Łabędzie Jezioro będzie Odtańczam z płaczem La Kukaraczę Zwrotnica, podskok Spryskuję okno Nierówne złącza Buty nasączam Pociąg hamuje Drzwi obsikuję I pasażera Co drzwi otwiera Plus dawka spora Na konduktora Resztka mi kapie Na skrót PKP Wreszcie pomału Brnę do przedziału Pasażerowie Patrzą spod powiek Pytania skąpe Gdzie pan wziął kąpiel? "Warszawa, Boże! Nareszcie dworzec! Chwilo szczęśliwa Na peron spływam Walizkę trzymam Odzież wyżymam Ach, urlop błogi Od fizjologii Ulga bezbrzeżna Pociąg odjeżdża Rusza maszyna Hen w dal Po szczy... Po szynach. przeslesz mi ta piosenke???? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:18 am
dest przeslesz mi ta piosenke???? biggrin nie... bo to nie jest piosenka ja to przepisałem ze ściany w kiblu w pociągu pośpiesznym relacji Warszawa Centralna - Gdynia Główna Osobowa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:30 am
Ozzy... krootka piłka z mojej strony, robisz pałę czy nie? tu masz zdjęcie mojego pisiora...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:31 am
Kukus Ozzy... krootka piłka, robisz pałę czy nie? tu masz zdjęcie mojego pisiora... a fuu jka brzydka pała nie bede ci robił pały !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:33 am
Ozzwald Kukus Ozzy... krootka piłka, robisz pałę czy nie? tu masz zdjęcie mojego pisiora... a fuu jka brzydka pała nie bede ci robił pały !! no trudno co zrobić... a może słuchaj... wyliże ci stopy... idziesz na to? weź zdejmij swoje sofixy... wyliże ci całe stopy a potem spuszczę ci się na twarz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:35 am
Kukus Ozzwald Kukus Ozzy... krootka piłka, robisz pałę czy nie? tu masz zdjęcie mojego pisiora... a fuu jka brzydka pała nie bede ci robił pały !! no trudno co zrobić... a może słuchaj... wyliże ci stopy... idziesz na to? weź zdejmij swoje sofixy... wyliże ci całe stopy a potem spuszczę ci się na twarz nigdy w życiu ale wyporzycze ci zdjęcie od komuni na dwa dni i zjedziesz się na ręcznym i dasz mi dyche
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:38 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzy... krootka piłka, robisz pałę czy nie? tu masz zdjęcie mojego pisiora... a fuu jka brzydka pała nie bede ci robił pały !! no trudno co zrobić... a może słuchaj... wyliże ci stopy... idziesz na to? weź zdejmij swoje sofixy... wyliże ci całe stopy a potem spuszczę ci się na twarz nigdy w życiu ale wyporzycze ci zdjęcie od komuni na dwa dni i zjedziesz się na ręcznym i dasz mi dyche jezuś, z komunii... pokaż... na biało jesteś jakoś ubrany? poko poka... ja pier, ty miałeś stringi czy gacie po tacie jeszcze? zajebiście, se wezmę na dwa dni, na ręcznym se zjadę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:39 am
ze .. kocha ja od tylca ! w poslada ja klepie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:39 am
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzy... krootka piłka, robisz pałę czy nie? tu masz zdjęcie mojego pisiora... a fuu jka brzydka pała nie bede ci robił pały !! no trudno co zrobić... a może słuchaj... wyliże ci stopy... idziesz na to? weź zdejmij swoje sofixy... wyliże ci całe stopy a potem spuszczę ci się na twarz nigdy w życiu ale wyporzycze ci zdjęcie od komuni na dwa dni i zjedziesz się na ręcznym i dasz mi dyche jezuś, z komunii... pokaż... na biało jesteś jakoś ubrany? poko poka... ja pier, ty miałeś stringi czy gacie po tacie jeszcze? zajebiście, se wezmę na dwa dni, na ręcznym se zjadę *****
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:41 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzy... krootka piłka, robisz pałę czy nie? tu masz zdjęcie mojego pisiora... a fuu jka brzydka pała nie bede ci robił pały !! no trudno co zrobić... a może słuchaj... wyliże ci stopy... idziesz na to? weź zdejmij swoje sofixy... wyliże ci całe stopy a potem spuszczę ci się na twarz nigdy w życiu ale wyporzycze ci zdjęcie od komuni na dwa dni i zjedziesz się na ręcznym i dasz mi dyche jezuś, z komunii... pokaż... na biało jesteś jakoś ubrany? poko poka... ja pier, ty miałeś stringi czy gacie po tacie jeszcze? zajebiście, se wezmę na dwa dni, na ręcznym se zjadę ***** class="clear"> co zrobić... trudno... coraz trudniej dupę wyrwać na mieście... fajny tornister, kochanie KONIEC
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:42 am
Wystąpili Ozzwald i Kukus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 7:48 am
Ozzwald Wystąpili Ozzwald i Kukus *ukłon, zaciemnienie...* *lektor czyta: dziewczynka z klasy 3b - Ozzwald Porucznik Borewicz - Kukus Reżyseria - życie scenografia - szkoła podstawowa nr. 330 specjalne fenkjusy dla Stanley'a [konserwatora] za udostępnienie ławki z szatni i Fiata 125p* dziękujemy, dziękujemy... jesteście wspaniałą publicznością... a teraz spierdzielać, bo się idziemy upić i nam wyjście opooźniacie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|