|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 10:04 am
Kiray eek gowna eek to jest bimber pedzony przez Towarzysza Porucznika RevCata...cala kompania go spozywa 3ba bylo tak od razu 3nodding *wypija duszkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 10:05 am
Cholernie dobre, mozesz mi kochanie nalac jeszcze jedna ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 10:07 am
Arife Cholernie dobre, mozesz mi kochanie nalac jeszcze jedna ? no alez oczywiscie...mamy tego cala beczke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 10:08 am
*podchodzi do kuriera ktory wlasnie wewlokl sie na przedpokoj* Dziekuje za przesylke a teraz get lost malenki... *rozpakowuje ja i montuje*Bali, to twoj obiecnay worek, tylko ten ma 2 m. *naparza w niego z golych piastek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 10:12 am
Arife *podchodzi do kuriera ktory wlasnie wewlokl sie na przedpokoj* Dziekuje za przesylke a teraz get lost malenki... *rozpakowuje ja i montuje*Bali, to twoj obiecnay worek, tylko ten ma 2 m. *naparza w niego z golych piastek* dobrze trenujcie...wasza kondycja sie poprawi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 10:12 am
Kochanie, podaj mi recznik i piciu jak mozesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 10:14 am
Arife Kochanie, podaj mi recznik i piciu jak mozesz... hmm...nie podam recznika gdyz lubie patrzec jak pot lsni na Twoim ciele a co do picia to prosze bardzo...bimberek...tylko to tutaj mamy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 10:15 am
Ja spadam nie stety... Pilnujcie mi Ozzwalda... jak cos to es: 507666287
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 10:18 am
Arife Ja spadam nie stety... Pilnujcie mi Ozzwalda... jak cos to es: 507666287 czyli jak sie pojawi to dacCi znac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 11:06 am
ugabugamadafakachujchujchuj............
*chleje z gwinta*
widze ze kobiet wiecej mamy na gildii......... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 11:08 am
opcy ugabugamadafakachujchujchuj............ *chleje z gwinta* widze ze kobiet wiecej mamy na gildii......... heart o zesh bucu nawet sie nie podzielish?? mad *zabiera mu butelke i chleje z gwinta* cool nie ma to jak kulturne zachowanie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 12:14 pm
opcy ugabugamadafakachujchujchuj............ *chleje z gwinta* widze ze kobiet wiecej mamy na gildii......... heart oby tak dalej. Sciagniemy tu jak najwiecej fajnych kobiet, a potem przejdziemy do realizacji planu "kruliczki". Znaczy sie bedziemy kopulowac by zwiekszyc popuclacje partyzantow i potem pokonac armie chinska, a potem armie calego swiata.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 12:17 pm
ugabugamłodakozakuszmacichujwmordejeba,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 12:19 pm
BAMBOCHA!!!!!!!!!!!! *zanuża łep w beczce z bimbrem i chleje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 12:19 pm
BeeWolf_san ugabugamłodakozakuszmacichujwmordejeba, przyjebali, pojebali, zajebali
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|