|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 2:55 am
A imie niech pozostanie moją gorzką tajemnicą xp możecie poprostu Mai,ok? A ten ktoś chyba nie wie harab xDDD I właśnie o to chodzi xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 2:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 3:31 am
Hehehe o nic o nic xDD a wogole to shhh (bo sie ta osoba dowie ze nie wie i bedzie chciala wiedziec xD) Yey ja już się gubie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 3:36 am
nic nie rozumiem ...
czyli ty się znasz z herabem, tag?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 4:56 am
No taktak, powiedzmy ze kilka osob stad znam, a najbardziej to chyba Ghosta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 01, 2008 2:06 pm
ghosta - kżyśa ?
a haraba ?
ja już nie kapuję >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 02, 2008 12:18 am
No tak jego też ale Ghosta (tak krzysia) dłużej xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 7:08 am
UWAGA panie : Patelnia i Mai Takashi-offtop! OSTRZEŻENIE dla : Mai Takashi KARNIAKI dla: Patelni za ponowny offtop na tym topicu, w związku z tym ze juz raz zostałas upomniana ty razem dostajesz -4punkty karne(i jako ze w przyrodzie nic nie ginie zostanie to zanotowane w topicu "Regulamin") Dziekujemy za współprace - wasza Władza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 1:05 pm
Wiek:18 (w lutym 19) Poziom wykształcenia:Licealista zainteresowania: manga, anime, grafika 3D, komputery, warhammer 40000 lubię - pracować przy grafikach 2D, 3D oraz animacjami^^ nie lubię - większości przedmiotów w szkole, hip hopu rapu i tym podobnym, siostry xD imię - Damian miejsce zamieszkania - Zamość
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 09, 2008 2:08 pm
Witamy serdecznie ^^ Prosze sie rozgoscic i czuc jak u siebie. Nie zwracac uwagi na indywidualia tego forum, kazdemu trzeba wybaczac smile No i prosimy zalozyc topik z pollem! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 12, 2008 5:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 3:37 pm
Skoro trzeba się przedstawić (nawet wypada razz ) to trzeba to zrobić wink a więc:
Wiek:20 (87 rocznik) Wykształcenie:Licealista, Jestem po szkole zawodowej o zawodzie piekarz aktualnie uczę się w liceum, maturkę trzeba zrobić ! moje plany na przyszłość to studium ochroniarskie w szczecinie a potem akademia policyjna w szczytne, chociaż te plany przełożyły się na parę innych ścieżek, no ale nie o tym nie o tym.
Co lubię ? zaczyna mi się przypominać "fotka.pl" heh ! w sumie tam też mam konto dla jaj, także skopiuje to stamtąd
- Szczerość i jeszcze raz szczerość !!! a nie pier**lenie trzy po trzy ... -Spać do południa- jeść (przeróżne łakocie ^_^) Słuchać głośno muzyki (mam dooobrych sasiądów razz ) - Zlulany Patrzeć na chmurki i gwiazdki biggrin - Gotować (a nie lubie jak ktoś mi się wcina do kuchni ^^ - Tanczyć i jeszcze raz tańczyć baaa i nawet śpiewać hehe - chociaż nie umiem :p
Czego nie lubię ?
- Pajacy którym się zdaje że dużo mogą , a tak naprawde gó**o mogą - Nadzianych dupków którzy nie szanują mamony i przeważnie są pajacami xD - jak panienka napina co chwile "kur....,pier... itd" albo pluje co chwile na ulice ,,, Żal ;/ - małolat którym się zdaje że cały świat kręci się wokół nich...
Rzeczy które lubię a których jednak nie , jest masę/tysiące a jest prawie północ więc nie chciało mi się tego dopełniać domokun
Imię - Łukasz Miejsce zamieszkania- Zamość inaczej zwane perłą renesansu, Padwą północy (sam nie wiem czemu nie południa razz Miastem arkad.
Póki co tyle,Zawsze pisze bardziej przejrzyste i ciekawsze posty, jutro was pomęczę mocniej a tymczasem lecę spać, bo z rańca do pracy by się szło ^_^
Dobranoc wszystkim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 3:54 pm
Witam na PPC i miłego postowania. Miejmy nadzieję, że zostaniesz u nas dłużej. mrgreen Śmieszne miałem przygody dotychczas z piekarzami u mnie w mieście. Kupywałem sobie kiedyś pączki, ładnie wszystko zamówiłem, piekarz przychodzi z jeszcze ciepłymi, oblanymi białym, błyszczącym, rozlewającym się po całym cieście i jego dłoniach lukrze ( a trzeba przyznać, że tego lukru było tak dużo, że wyglądał co najmniej dwuznacznie xd ), mówi szczerząc się przy tym i pokazując liczne braki w uzębieniu: "Wstrząśnięte, nie mieszane" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 17, 2008 4:18 pm
Omg xD będe z tego powodu boki zrywał przez kilka dni xD Jey Robin mam nadzieje że spodoba Ci się Gaia ^^ dozo w szkole albo na Gaia =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 12:19 am
Hej wam! Mam na imie Lukasz, jestem z Torronto, mam 20 lat, no i ogolnie nie wiem co by tu jeszcze napisac xp prawda wyjdzie w trakcie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|