|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 11:15 am
skad sciagnac najwyzsza wersje macromedi flash player
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 2:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 12:21 am
MissTao Shui_Inamoto skad sciagnac najwyzsza wersje macromedi flash player http://www.macromedia.com/software/flashplayer/ dzieki bardzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 4:43 am
KILKA PRZYDATNYCH INFORMACJI O EVENCIE
Rynn the Vampire Ech...po półgodzinnym szperaniu i zbieraniu informacji na angielskich stronach obwieszczam co następuje.
Cukierki można zbierać, trzeba zebrać 10, po jednym u każdego sprzedawcy, żeby dostać itemka. Jest 9 itemków.
Nawet jeżeli zbierzesz 10 cukierków, to nie dostaniesz itemka, ponieważ jest bug i Jack się nie pojawia - Jack będzie się pojawiał dzisiaj, ale dopiero kiedy to naprawią, więc prawdopodobnie dopiero wieczorem.
Są linki żeby obejść nieistnienie jacka, ale zazwyczaj nie skutkują a admini zabronili ich używania.
Trick or treatowanie ZOSTANIE przedłużone do środy, fakt, żeby wszyscy mogli zebrać itemki.
I jeżeli kogoś by to interesowało - VO oficjalnie stwierdził, że jest mu przykro, że zawiódł jako jeden z głównych organizatorów grunniesowego eventu, bo ludzie się kłócili i byli dla siebie niemili. Chodzi o te wszystkie 'wydupiaj jeżeli nie masz 100+ króliczków' thready. Przeprasza też za wszystkie bugi i errory które wystąpiły/występują/wystąpią.
Uf. Przepraszam, jeżeli ktoś to już wyjaśnił.
Edit po przepatrzeniu poprzednich stron w gildii:
Jack będzie się pojawiał jako mały animowany stworek, z głową dyni i czarną peleryną. W różnych miastach. Będzie się przenosił. Jak się ma 10 cukierków to trzeba na niego kliknąć.
Jest dziesięć miejsc gdzie się dostaje cukierki: Ian, Sasha, Edmund, Moira, salon fryzjerski, Leon (budynek gildii), Agatha, Logan, Ruby&Peo (kapelusze) i sklepik w Aakea, tam, gdzie miasta.
Jak sprawdzić ile się ma cukierków:
Biegamy wszystkich sklepach i sprawdzamy : jeżeli NPC wyświetla nam informację : 'I'm all out of candy for now, why don't you try someone else?' to znaczy, że u tej osoby już dostaliśmy cukierek. Jeżeli wyświetli się nam 'Someone's a bit anxouis about a candy?' (lub podobnie, nie pamiętam) to znaczy, że jeżeli za chwilę tu wrócimy to dostaniemy cuksa. Trzeba po prostu posprawdzać wszystkie 10 miejsc.
Cukierki dostajemy w około 5 minutowych przerwach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 6:12 am
Wedle mojej Komorki - wystarczy okolo 4 minutowa przerwa i zdaje sie ze przedluzaja do czwartku nie do srody
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 7:50 am
a i przypominam ze proby szukania Jack'a przez dodanie do adresu mapy jakis_tam_znakow zostaly przez adminow zabronione......
i mozna poniesc konsekwencje uzywajac tego spososbu....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 3:56 pm
szczegulowy regulamin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 6:26 am
a te kwiatki robaczki i papierki bedzie mozna sprzedac (kiedys)??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 4:12 am
evilkaa a te kwiatki robaczki i papierki bedzie mozna sprzedac (kiedys)?? a wlasnie nie jestem na czasie po co one sa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 4:28 am
Driadaa evilkaa a te kwiatki robaczki i papierki bedzie mozna sprzedac (kiedys)?? a wlasnie nie jestem na czasie po co one sa? w przyszlosci bedzie mozna z nich robic itemki tak jak z ryb........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 2:37 am
Milo mi poinformowac, ze jeden z naszych rodakow -Cronoss99 - zdobyl najwyzsze, wedkarskie, gaiowe trofeum. Gratulacje smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 10, 2005 7:00 am
Nierozumie tego ja jestem tu juz prawie pol roku i niedostalem zadnego prezentu ani piklinka co sie dzieje????????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 5:29 am
Shui_Inamoto Nierozumie tego ja jestem tu juz prawie pol roku i niedostalem zadnego prezentu ani piklinka co sie dzieje???????????? nic ............ dostaniesz wtedy kiedy gaia bedzie miec kaprys i ci go da rofl duzo osob ma podobnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|