|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 17, 2008 12:46 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol harab serapel Bardzo gleboka tresc, bardzo bogate slownictwo xp bo my się z witkiem bez słów rozumiemy (hahaha) xp c'nie? ach, a może się spotkamy natalio w wakaccje? ja w warszawie będę ok. 5 sierpnia, a kamila w tym tygodniu. no pewnie! piąty sierpnia to niedługo po moich urodzinach... ;> a właśnie planowałam wawa trip tak czy siak pod koniec lipca czy na początku sierpnia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 17, 2008 1:17 am
ichabot ZebraDeath moja nadobna matka dogadałaby się z Tobą. jest biochemikiem i kocha laboratoria. prawdziwa miłość! 3nodding O_o Czego ja się jeszcze o was dowiem na tym forum? xd ehehe, Zeber, wielbie juz Twoja mame heart ad Ichabot: np tego, ze zrobia mi krzywde we wtorek i bede musiala isc ciuchy kupowac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 18, 2008 1:16 am
wilkus ichabot ZebraDeath moja nadobna matka dogadałaby się z Tobą. jest biochemikiem i kocha laboratoria. prawdziwa miłość! 3nodding O_o Czego ja się jeszcze o was dowiem na tym forum? xd ehehe, Zeber, wielbie juz Twoja mame heart ad Ichabot: np tego, ze zrobia mi krzywde we wtorek i bede musiala isc ciuchy kupowac crying a chcesz ja kupic? gratis Zebra, zwrotów nie przyjmuje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 18, 2008 5:47 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol harab serapel Bardzo gleboka tresc, bardzo bogate slownictwo xp bo my się z witkiem bez słów rozumiemy (hahaha) xp c'nie? ach, a może się spotkamy natalio w wakaccje? ja w warszawie będę ok. 5 sierpnia, a kamila w tym tygodniu. no pewnie! piąty sierpnia to niedługo po moich urodzinach... ;> a właśnie planowałam wawa trip tak czy siak pod koniec lipca czy na początku sierpnia. hm, przepraszam, wracam 2 sierpnia. dzień po mad .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 19, 2008 12:34 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol harab serapel Bardzo gleboka tresc, bardzo bogate slownictwo xp bo my się z witkiem bez słów rozumiemy (hahaha) xp c'nie? ach, a może się spotkamy natalio w wakaccje? ja w warszawie będę ok. 5 sierpnia, a kamila w tym tygodniu. no pewnie! piąty sierpnia to niedługo po moich urodzinach... ;> a właśnie planowałam wawa trip tak czy siak pod koniec lipca czy na początku sierpnia. hm, przepraszam, wracam 2 sierpnia. dzień po mad . to nic, to nic 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 19, 2008 12:37 am
Gem_ma a chcesz ja kupic? gratis Zebra, zwrotów nie przyjmuje mrgreen w tym musi byc jakis kruczek. *mysli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 19, 2008 1:24 am
wilkus Gem_ma a chcesz ja kupic? gratis Zebra, zwrotów nie przyjmuje mrgreen w tym musi byc jakis kruczek. *mysli* ja bym Ci oddała matkę z Gemmą w zestawie, naprawdę dobra oferta 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 19, 2008 1:25 am
ZebraDeath wilkus Gem_ma a chcesz ja kupic? gratis Zebra, zwrotów nie przyjmuje mrgreen w tym musi byc jakis kruczek. *mysli* ja bym Ci oddała matkę z Gemmą w zestawie, naprawdę dobra oferta 3nodding 3nodding a mama dobrze gotuje? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 19, 2008 5:50 am
ZebraDeath ja bym Ci oddała matkę z Gemmą w zestawie, naprawdę dobra oferta 3nodding 3nodding ale wasza mama by mi zabrala odczynniki crying ja chce jednak mieszkac sama/z moim milym, jezeli takowy kiedykolwiek zaistnieje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 10:08 am
pani psychol ZebraDeath wilkus Gem_ma a chcesz ja kupic? gratis Zebra, zwrotów nie przyjmuje mrgreen w tym musi byc jakis kruczek. *mysli* ja bym Ci oddała matkę z Gemmą w zestawie, naprawdę dobra oferta 3nodding 3nodding a mama dobrze gotuje? xp z gemmą w zespole są niepokonane, ale kup sobie stopery do uszu, bo jak się kłócą to tak że pękają szyby.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 20, 2008 1:34 pm
ZebraDeath pani psychol ZebraDeath wilkus Gem_ma a chcesz ja kupic? gratis Zebra, zwrotów nie przyjmuje mrgreen w tym musi byc jakis kruczek. *mysli* ja bym Ci oddała matkę z Gemmą w zestawie, naprawdę dobra oferta 3nodding 3nodding a mama dobrze gotuje? xp z gemmą w zespole są niepokonane, ale kup sobie stopery do uszu, bo jak się kłócą to tak że pękają szyby. eee no to ja podziękuję... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 11, 2008 11:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 11, 2008 12:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 11, 2008 12:35 pm
nie, to tylko produkcja siarczanu miedzi xd iem, ze straszny s**t, ale jestem z siebie dumna, ze niczego [w tym siebie] nie uszkodzilam. mialam wczesniej uraz psychiczny do wrzacych mocno stezonych kwasow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 12, 2008 8:34 am
wilkus nie, to tylko produkcja siarczanu miedzi xd iem, ze straszny s**t, ale jestem z siebie dumna, ze niczego [w tym siebie] nie uszkodzilam. mialam wczesniej uraz psychiczny do wrzacych mocno stezonych kwasow xd ja w szkole operuje kwasem azotowym do wytrawiania wzorów(rozrabiam na oko) i jak jest juz troche "spracowany" przez wsadzanie do niego miedzi tez jest taki ładny turkusowy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|