|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 9:38 am
Akitta-chan Medvelaszlo Volfram Üdvi minden új tagnak! Remélem sokan jöttök majd forumokra wink Annak én is örülnék de nem nagyon látom sweatdrop Csak annyit látok hogy ide pötyögnek maximum! És örülnöm kéne, hogy Bump-ba is írnak valait... Kitartás...csak jönnek még aktívak...én is visszatértem.Najó de te oszlopos tag vagy. Természetes hogy vissza térsz. Hisz te, Mal, Szof, Bíbor alapítottátok ezt a guildot. Ezért is tisztellek titeket. Ha nem találtam volna anno régebben erre a guildra, nos....elég sok minden meg változott volna az életemben. Néhány példa: - Nem ismertem volna meg Malrenit. (Nem lenne egy olyan ismerősöm aki megért, és elvisel és barátomnak hívhatom, mert tudom hogy meg bízik bennem és én is benne.) -Nem lennének olyan ismerőseim akik szintén szeretik az animét, és tetszik nekik. (2 ember van gaián kívül de ők is csak alig 1-2 hónapja) -Sőt mivel el untam volna egy idő után a gaiát, lehet hogy ma én sem úgy álnék hozzá a dolgokhoz, mint eddig. - Annak hogy meg találtam ezt a Guildot Bíbornak köszönhetem. Amikor a Town-ban mászkéltam, csak egy fél pillanatra igaz, meg láttam. onnantól kezdve meg kerestem és (igaz nem írtam elöször mert biztosra akartam menni) utánna nézelődtem az ismerősei között. ott találtam rá Szoftra és a Magyar guild emblémára. Na innentől kezdve én is itt vagyok. És tudjátok mit? Ha rajtam múlna senki sem szűntethetné meg ezt a guildot! Ki állok mellete! (igaz néhányan elvetemültnek tartanak de amit szeretek azért kiállok)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 11:50 am
Fúhú élyen a guild! Élyen medve a guild védő szentje! xd Élyenek továbbá az oszlopos tagok! Én még egyenlőre semmi sem vagyok... sad Aprópó hamár az oszlopos tagokrol van szó észre vette már rajtam kívül valaki hogy Elleine eltünt!!! Már vagy 2 hete nincs fent ami nem olyan sok de...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 12:07 pm
Ohh Elleine nem tünik csak úgy el nyugi whee Én pont ma vok 340. napja a guildbe bár volt egy hosszú idő amit kihagytam és most jöttem vissza .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 12:10 pm
Kösz most megyugodtam! blaugh Igazság szerint az egyik kedvenc tagom. blaugh Szal nem csak a lóttó miadt agódom. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 12:11 pm
Nazgoor Ohh Elleine nem tünik csak úgy el nyugi whee Én pont ma vok 340. napja a guildbe bár volt egy hosszú idő amit kihagytam és most jöttem vissza . és mióta vagy fenn a gaia-n???...az én avim holnap lessz egy éves
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 12:16 pm
349 napos ^^ 9. napon keresgéltem guildek között és rákerestem a magyar szóra így bukkanta rá erre a guildra és szerencsére azóta is bentvok ^^ Ámbár most offolunk és az nem jó beszélgetés-ismerkedés topicba kéne ezt sztem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 12:29 pm
Igen igen ott kéne folytatni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 1:22 am
Sziasztok! Kb 1 hete regisztráltam a Gaiára. Lány vagyok, nevem Dóra és ne "essetek hanyatt", de 20 éves vagyok. Budapesten lakok. A guildet Nazgoor ajánlotta, miután összefutottam vele és Ricsikee-vel a Hollywood-on nővérem (Snowydia) társaságában (ő szúrta ki Ricsikee-t smile ). Remélem jó lesz itt, már nagyjából tudom mi hol hogyan de nem zárom ki, hogy még van amit nem tudok a Gaiával kapcsolatban. Üdv mindenkinek! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 1:41 am
Sziasztok! Én vagyok Obilia nővére. Február 1-től Gaia-zok, eddig tetszik. Én is úgy gondolom, hogy már sokat tudok róla, de még azért talán nem mindent. A zOMG-ben még eléggé az elején tartok, kezdő vagyok benne, ritkán is haladok benne tovább. De nem baj, majd megoldom. Pár magyart ismerünk innen, olyanokat is, akiket máshonnan is, meg olyanokat is, akiket csak innen. Remélem itt minden fontos, igazat megtudok még a Gaia-val kapcsolatban! azon belül is főleg az ajándék, cucc szerzésekről, meg a több, jobb aranykeresési lehetőségekről is. Hallottam Obiliától, hogy azt írtátok, hogy a kirakós játékban lehet cuccokat is néha nyerni, nem csak gold-okat. Ez igaz? Bb. mennyire ritka és mekkora az esély rá? Bármely módnál így van ez az easy-vel együtt, vagy nem? Ja és ha nem gond, kérlek nézzétek meg a Store-omat, eddig általában van miket eladnom, szeretném ha ti is vásárolnátok, főleg ha van köztük olyan, ami kell nektek. (Főleg drágább cuccokra gyűjtök gold-okat, melyek több 1000 felettiek.) Lassan február 15-én szülinapom lesz, szeretném ha küldene nekem a wishlistámon szereplő dolgok közül legalább 1 cuccot, vagy ha azok közül nem tud, legalább pár gold-ot. Szeretnék válaszokat kapni, előre is köszi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 1:47 am
Helló! Üdv itt! (Nem értem mi baj azzal, hogy 20 vagy Obilia én se vagyok mai csirke. (25 éves) Ismerek pár 30-on felülit, igaz ők inkább amerikaiak. razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 1:52 am
Snowydia Sziasztok! Én vagyok Obilia nővére. Február 1-től Gaia-zok, eddig tetszik. Én is úgy gondolom, hogy már sokat tudok róla, de még azért talán nem mindent. A zOMG-ben még eléggé az elején tartok, kezdő vagyok benne, ritkán is haladok benne tovább. De nem baj, majd megoldom. Pár magyart ismerünk innen, olyanokat is, akiket máshonnan is, meg olyanokat is, akiket csak innen. Remélem itt minden fontos, igazat megtudok még a Gaia-val kapcsolatban! azon belül is főleg az ajándék, cucc szerzésekről, meg a több, jobb aranykeresési lehetőségekről is. Hallottam Obiliától, hogy azt írtátok, hogy a kirakós játékban lehet cuccokat is néha nyerni, nem csak gold-okat. Ez igaz? Bb. mennyire ritka és mekkora az esély rá? Bármely módnál így van ez az easy-vel együtt, vagy nem? Ja és ha nem gond, kérlek nézzétek meg a Store-omat, eddig általában van miket eladnom, szeretném ha ti is vásárolnátok, főleg ha van köztük olyan, ami kell nektek. (Főleg drágább cuccokra gyűjtök gold-okat, melyek több 1000 felettiek.) Lassan február 15-én szülinapom lesz, szeretném ha küldene nekem a wishlistámon szereplő dolgok közül legalább 1 cuccot, vagy ha azok közül nem tud, legalább pár gold-ot. Szeretnék válaszokat kapni, előre is köszi! Légy üdvözölve! Bár topik tematika szerint ez nem ide tartozik - legközelebb majd a megfelelő alfórumba légyél szives - igen a kirakósban lehet random módon ajándék tárgyat kapni, ami szerintem nem szint függő, minden esetre nem olyan hű de drága dolgokat ad.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 1:58 am
Oké, bocsi. Nem tudtam, hogy itt nem lehet. Értem, tehát tényleg random cuccot lehet néha kapni a kirakósban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 2:00 am
Ó értem smile Csak tudom hogy sok a tizenéves.... Am én meg 1 mmorpg-n ismertem 1 33 évest smile És töknormális felnőtt stb smile Én innen nemigen ismerek még 20 fölöttieket, a barátok akik ajánlották fiatalabbak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 07, 2009 2:03 am