|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:28 am
Delisa Baliaur komena sai delisa sad sad sad sad srci nie zauwazylam KOMENA SAI nic nie szkodzi ^^ co to znaczy : ? nie ladnie nie ladnie za malo anime sie oglada tlum potoczne "sorrrrrrki"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:29 am
Czarny Lethiel Nerai Cirilla heh ^^ a gonie czy tylko ja nie widze avatara Nerai i Lethiel? eek jak to nas nie widać eek co sie dzieeeeeeeeeeejeeeeeeeeeeeeeeee.. gonk co ??!! eek ... nie widac nas.... ??!! eek Rzeczywiscie, ja tez was nie widze! gonk crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:29 am
Baliaur nie ladnie nie ladnie za malo anime sie oglada tlum potoczne "sorrrrrrki" acha sweatdrop ..... xd papa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:30 am
Lethiel Czarny Lethiel Nerai Cirilla heh ^^ a gonie czy tylko ja nie widze avatara Nerai i Lethiel? eek jak to nas nie widać eek co sie dzieeeeeeeeeeejeeeeeeeeeeeeeeee.. gonk co ??!! eek ... nie widac nas.... ??!! eek Rzeczywiscie, ja tez was nie widze! gonk crying crying crying znofu was nei widze, cio jest? eek pappaciaki Deli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa musze juz zmykac sad papatki papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa musze juz zmykac sad papatki Do zobaczenia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:32 am
Cirilla znofu was nei widze, cio jest? eek pappaciaki Deli... ale ja nas widze.. crying .. czemu nie widać sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:33 am
Lethiel Cirilla znofu was nei widze, cio jest? eek pappaciaki Deli... ale ja nas widze.. crying .. czemu nie widać sad teraz znowu widze, cos sie wali... nie wiem tylko co... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:34 am
Lethiel Cirilla znofu was nei widze, cio jest? eek pappaciaki Deli... ale ja nas widze.. crying .. czemu nie widać sad *przytula* Spokojnie, to na pewno nie potrwa długo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:35 am
Cirilla Lethiel Cirilla znofu was nei widze, cio jest? eek pappaciaki Deli... ale ja nas widze.. crying .. czemu nie widać sad teraz znowu widze, cos sie wali... nie wiem tylko co... ninja *patrzy w lewo* teraz mnie widać *patrzy w prawo* teraz nie widać *patrzy w goore* troche widać ... nie widać... xd xd xd (Asterix Obelix misja kleopatra wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:36 am
Lethiel Cirilla Lethiel Cirilla znofu was nei widze, cio jest? eek pappaciaki Deli... ale ja nas widze.. crying .. czemu nie widać sad teraz znowu widze, cos sie wali... nie wiem tylko co... ninja *patrzy w lewo* teraz mnie widać *patrzy w prawo* teraz nie widać *patrzy w goore* troche widać ... nie widać... xd xd xd (Asterix Obelix misja kleopatra wink ) hehe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Lethiel Cirilla znofu was nei widze, cio jest? eek pappaciaki Deli... ale ja nas widze.. crying .. czemu nie widać sad *przytula* Spokojnie, to na pewno nie potrwa długo! tio przerashajace... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:38 am
Lethiel Czarny Lethiel Cirilla znofu was nei widze, cio jest? eek pappaciaki Deli... ale ja nas widze.. crying .. czemu nie widać sad *przytula* Spokojnie, to na pewno nie potrwa długo! tio przerashajace... sad sproobuj najpierw "unequip all" zapisac zmiany a potem znoff aie ubrac tak jak kcesh u mnie to zadzialalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:38 am
Lethiel Czarny Lethiel Cirilla znofu was nei widze, cio jest? eek pappaciaki Deli... ale ja nas widze.. crying .. czemu nie widać sad *przytula* Spokojnie, to na pewno nie potrwa długo! tio przerashajace... sad Ze cie przytulam? neutral Dziwne... przecież się dzisiaj myłem stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|