|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:17 am
Baliaur Czarny Cirilla witam wszystkich! powróciłam... biggrin Witay! Baliaur heke??? (a cio czytales coos??? icon_eek.gif ) Gdzieś mi się o oczy obił twoj nick. I chyba nawet cos twojego czytalem... cio cio ciooooooooooooo????? powiedz pls 3nodding Nie wiem, nie pamietam. Przeczytam jeszcze raz jak mi sie bedzie chcialo i ci wstawie komenta xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:19 am
Cirilla Nerai Czarny *wyglada zza framugi* Czesc wszystkim! Wroocilem! Witaj xp jakoś powolnieje eek Turlanie zajmuje całą moją uwage xp witam szanowna Nerai, my sie juz poznałyśmy? Wiele o tobie slyszałam... (od panny lethiel, zes jej best best przyjaci22;a). Miło poznac szanowna turlaczke... 3nodding xd eek chlip...chlipu... Jetsem wzruszoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooona crying crying crying Mnie tez miło paznać 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:19 am
Czarny Nie wiem, nie pamietam. Przeczytam jeszcze raz jak mi sie bedzie chcialo i ci wstawie komenta xp bobla bobla jak ciesh........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:21 am
Nerai Cirilla Nerai Czarny *wyglada zza framugi* Czesc wszystkim! Wroocilem! Witaj xp jakoś powolnieje eek Turlanie zajmuje całą moją uwage xp witam szanowna Nerai, my sie juz poznałyśmy? Wiele o tobie slyszałam... (od panny lethiel, zes jej best best przyjaci22;a). Miło poznac szanowna turlaczke... 3nodding xd eek chlip...chlipu... Jetsem wzruszoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooona crying crying crying Mnie tez miło paznać 4laugh heh ^^ a gonie czy tylko ja nie widze avatara Nerai i Lethiel? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:21 am
Baliaur Czarny Nie wiem, nie pamietam. Przeczytam jeszcze raz jak mi sie bedzie chcialo i ci wstawie komenta xp bobla bobla jak ciesh........ Baliaur moglabys wejsc do banku i sprawdzis swoje tradey sweatdrop zdaje mi sie ze nie potwierdzilas jednego sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:23 am
powroocilam ninja .. wykonywalam tajniacka misje dla Nerai xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:24 am
Delisa Baliaur Czarny Nie wiem, nie pamietam. Przeczytam jeszcze raz jak mi sie bedzie chcialo i ci wstawie komenta xp bobla bobla jak ciesh........ Baliaur moglabys wejsc do banku i sprawdzis swoje tradey sweatdrop zdaje mi sie ze nie potwierdzilas jednego sad komena sai delisa sad sad sad sad srci nie zauwazylam KOMENA SAI
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:26 am
Cirilla Nerai Cirilla witam szanowna Nerai, my sie juz poznałyśmy? Wiele o tobie slyszałam... (od panny lethiel, zes jej best best przyjaci22;a). Miło poznac szanowna turlaczke... 3nodding xd eek chlip...chlipu... Jetsem wzruszoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooona crying crying crying Mnie tez miło paznać 4laugh heh ^^ a gonie czy tylko ja nie widze avatara Nerai i Lethiel? eek jak to nas nie widać eek co sie dzieeeeeeeeeeejeeeeeeeeeeeeeeee.. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel powroocilam ninja .. wykonywalam tajniacka misje dla Nerai xd o wsio jaka? *przytulas* ekhem , juz ok. Avki juz iwdac (cos z gaia nie tak...) sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur komena sai delisa sad sad sad sad srci nie zauwazylam KOMENA SAI nic nie szkodzi ^^ co to znaczy : ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel powroocilam ninja .. wykonywalam tajniacka misje dla Nerai xd witamy sowrotem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:27 am
Nerai Cirilla heh ^^ a gonie czy tylko ja nie widze avatara Nerai i Lethiel? eek jak to nas nie widać eek co sie dzieeeeeeeeeeejeeeeeeeeeeeeeeee.. gonk co ??!! eek ... nie widac nas.... ??!! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:28 am
Lethiel Nerai Cirilla heh ^^ a gonie czy tylko ja nie widze avatara Nerai i Lethiel? eek jak to nas nie widać eek co sie dzieeeeeeeeeeejeeeeeeeeeeeeeeee.. gonk co ??!! eek ... nie widac nas.... ??!! eek Rzeczywiscie, ja tez was nie widze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 9:28 am
Cirilla Lethiel powroocilam ninja .. wykonywalam tajniacka misje dla Nerai xd o wsio jaka? *przytulas* ekhem , juz ok. Avki juz iwdac (cos z gaia nie tak...) sweatdrop *przytulas* .. nio przeciesh moowie ze tajniacka ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|