Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 377 378 379 380 381 382 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:07 am

revcat
Twisted_Exile
revcat

mwhahahaha dokladnie.... mrgreen strasznie kochany...... mrgreen

*podchodzi do Twisted i wrecza jej butelke bimberku ktory wlasnie przywiozl z delegacji* napij sie to ci sie poprawi..... mrgreen
*caluje generala w policzek i dalej sie usmieza*dziekuje 4laugh rofl mrgreen twisted

no problem zasadniczo..... jeszcze mam kielbase.....na zagryche... *siada do stolu i zaczyna pic zagryzajac owa kielbasa*
mwahahaha a ja glodna jestem *wyrywa mu spory kawal kielbasy i sie zajada* rofl mrgreen twisted
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:09 am

Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile
revcat

*podchodzi do Twisted i wrecza jej butelke bimberku ktory wlasnie przywiozl z delegacji* napij sie to ci sie poprawi..... mrgreen
*caluje generala w policzek i dalej sie usmieza*dziekuje 4laugh rofl mrgreen twisted

no problem zasadniczo..... jeszcze mam kielbase.....na zagryche... *siada do stolu i zaczyna pic zagryzajac owa kielbasa*
mwahahaha a ja glodna jestem *wyrywa mu spory kawal kielbasy i sie zajada* rofl mrgreen twisted

wyrywac nie musieliscie towarzyszko...pelno lezy na stole..... mrgreen  

revcat

Baliaur

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:10 am

Moni ubij mnie, moglam isc na portera i lipnicka w niedziele neutral
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:10 am

Baliaur
Twisted_Exile
nie lubie czarnej wole profanacje z mlekiem mrgreen ja aktualnie samam siedze ale to niedlugo potrwa rofl mrgreen twisted
ale chyba nie takie siki, co?
a ja w sumie tyz sama jestem, ojciec sobie bra,me do garazu robi, a mama dopiero okolo 18 z pracyprzyjezdza pirate
a moj Daunuch nie byl dzis w budzie i nie mialam sie z kim po miescie szwedac...
#I Am Kloot - Proof
'hey could You stand another drink i'm better when i don't think' heart
4. Strachy na Lachy - Dzien dobry kocham Cie.mp3 [3:07]
a ja bylam w szkole ale nie poszlam na 2 wyklady rofl mrgreen a jutro z Leth bedziemy pichcic pizze xd mrgreen twisted

Twisted_Exile

revcat

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:11 am

a tak poza tematem bimbru i kielbasy to wy rekrut Baliaur macie u mnie do zaliczenia egzamin na szeregowego jesli sie nie myle...... pirate a czas ucieka.....  
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:11 am

revcat
Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile
revcat

wyrywac nie musieliscie towarzyszko...pelno lezy na stole..... mrgreen
ale ta general jadl wiec napewno nie jest zatruta*gada zajadajac sie kielbasa*

@sopelku nie ubije cie tylko pogratuluje bo nie lubie Lipnickiej i Portera rofl mrgreen twisted

Twisted_Exile

revcat

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:14 am

Twisted_Exile

@sopelku nie ubije cie tylko pogratuluje bo nie lubie Lipnickiej i Portera rofl mrgreen twisted

pewnie ze nie jest zatruta bo jest z czystego zrodla i sprawdzona....ja nie przynosze byle czego... mrgreen  
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:14 am

revcat
a tak poza tematem bimbru i kielbasy to wy rekrut Baliaur macie u mnie do zaliczenia egzamin na szeregowego jesli sie nie myle...... pirate a czas ucieka.....
Ale co ja mam zrobic?
xp domokun

Moni bo Ty sie nie znasz domokun , tez w sumie nie kocham ich muzyki, ale szpoko sa 3nodding
jeszcze moge isc w czwartek na Fisz'a mrgreen

Baliaur

revcat

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:16 am

Baliaur
revcat
Ale co ja mam zrobic?
xp domokun

Moni bo Ty sie nie znasz domokun , tez w sumie nie kocham ich muzyki, ale szpoko sa 3nodding

zdobyc dla calej generalicji nowa bron, bimber itp.  
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:16 am

revcat
Twisted_Exile

pewnie ze nie jest zatruta bo jest z czystego zrodla i sprawdzona....ja nie przynosze byle czego... mrgreen
*zwala sie na fotel przejedzona8 mrrrrrrrrr nie ma to jak sniadanko o 16 rofl mrgreen twisted

@sopleku nic nie rob a fisz...to n/c ==" 7 grudnia na mikolajki happysad w warszawie ponownie 4laugh 4laugh
heart _ heart 5. Basement Jaxx - [Appleseed CD1 #03] Good Luck (ft. Lisa Kekaula) [4:38]

Twisted_Exile

Baliaur

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:18 am

revcat
Baliaur
revcat
Ale co ja mam zrobic?
xp domokun

Przepraszam Pana Generala, ale niestety musze Pana uswiadomic iz jestem tylko czlowiekiem........

ja tam slyszalam nowa plyte Fisha kiedys w trojce i mi sie podoba...
a pozatym to nie warszawa i tu rzadko cokolwiek ciekawego gra.. (ew gra ale kasy brak)
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:20 am

Baliaur
revcat
Baliaur
revcat
Ale co ja mam zrobic?
xp domokun

Przepraszam Pana Generala, ale niestety musze Pana uswiadomic iz jestem tylko czlowiekiem........

ja tam slyszalam nowa plyte Fisha kiedys w trojce i mi sie podoba...
a pozatym to nie warszawa i tu rzadko cokolwiek ciekawego gra.. (ew gra ale kasy brak)
tia ja tez kasy nie mam a powinnam jutro wszystkim znajomym piwo postawis a lacznie ma 18.80 zeta ==" twisted

Twisted_Exile

Baliaur

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:22 am

Twisted_Exile
tia ja tez kasy nie mam a powinnam jutro wszystkim znajomym piwo postawis a lacznie ma 18.80 zeta ==" twisted
mi tez? mrgreen heart
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:27 am

Baliaur
Twisted_Exile
mi tez? mrgreen heart
tak jak ruszysz ten leniwy tylek do wawy to postawie ci urodzinowe piffko rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted choc kupowanie alkoholu nieletnim jest zabronione wiec mozesz liczyc na soczek jablokowy rofl mrgreen twisted 4laugh

Twisted_Exile

Baliaur

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:30 am

Twisted_Exile
Baliaur
Twisted_Exile
mi tez? mrgreen heart
tak jak ruszysz ten leniwy tylek do wawy to postawie ci urodzinowe piffko rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted choc kupowanie alkoholu nieletnim jest zabronione wiec mozesz liczyc na soczek jablokowy rofl mrgreen twisted 4laugh
soczkiem jakblkowym to Ty sobie mozesz, ja chce
v00dki !
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 377 378 379 380 381 382 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games