|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:07 am
revcat Twisted_Exile revcat mwhahahaha dokladnie.... mrgreen strasznie kochany...... mrgreen *podchodzi do Twisted i wrecza jej butelke bimberku ktory wlasnie przywiozl z delegacji* napij sie to ci sie poprawi..... mrgreen *caluje generala w policzek i dalej sie usmieza*dziekuje 4laugh rofl mrgreen twisted no problem zasadniczo..... jeszcze mam kielbase.....na zagryche... *siada do stolu i zaczyna pic zagryzajac owa kielbasa* mwahahaha a ja glodna jestem *wyrywa mu spory kawal kielbasy i sie zajada* rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:09 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat mwhahahaha dokladnie.... mrgreen strasznie kochany...... mrgreen *podchodzi do Twisted i wrecza jej butelke bimberku ktory wlasnie przywiozl z delegacji* napij sie to ci sie poprawi..... mrgreen *caluje generala w policzek i dalej sie usmieza*dziekuje 4laugh rofl mrgreen twisted no problem zasadniczo..... jeszcze mam kielbase.....na zagryche... *siada do stolu i zaczyna pic zagryzajac owa kielbasa* mwahahaha a ja glodna jestem *wyrywa mu spory kawal kielbasy i sie zajada* rofl mrgreen twisted
wyrywac nie musieliscie towarzyszko...pelno lezy na stole..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:10 am
Moni ubij mnie, moglam isc na portera i lipnicka w niedziele neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:10 am
Baliaur Twisted_Exile nie lubie czarnej wole profanacje z mlekiem mrgreen ja aktualnie samam siedze ale to niedlugo potrwa rofl mrgreen twisted ale chyba nie takie siki, co? a ja w sumie tyz sama jestem, ojciec sobie bra,me do garazu robi, a mama dopiero okolo 18 z pracyprzyjezdza pirate a moj Daunuch nie byl dzis w budzie i nie mialam sie z kim po miescie szwedac... #I Am Kloot - Proof 'hey could You stand another drink i'm better when i don't think' heart 4. Strachy na Lachy - Dzien dobry kocham Cie.mp3 [3:07] a ja bylam w szkole ale nie poszlam na 2 wyklady rofl mrgreen a jutro z Leth bedziemy pichcic pizze xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:11 am
a tak poza tematem bimbru i kielbasy to wy rekrut Baliaur macie u mnie do zaliczenia egzamin na szeregowego jesli sie nie myle...... pirate a czas ucieka.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:11 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat mwhahahaha dokladnie.... mrgreen strasznie kochany...... mrgreen *podchodzi do Twisted i wrecza jej butelke bimberku ktory wlasnie przywiozl z delegacji* napij sie to ci sie poprawi..... mrgreen *caluje generala w policzek i dalej sie usmieza*dziekuje 4laugh rofl mrgreen twisted no problem zasadniczo..... jeszcze mam kielbase.....na zagryche... *siada do stolu i zaczyna pic zagryzajac owa kielbasa* mwahahaha a ja glodna jestem *wyrywa mu spory kawal kielbasy i sie zajada* rofl mrgreen twisted wyrywac nie musieliscie towarzyszko...pelno lezy na stole..... mrgreen ale ta general jadl wiec napewno nie jest zatruta*gada zajadajac sie kielbasa* @sopelku nie ubije cie tylko pogratuluje bo nie lubie Lipnickiej i Portera rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:14 am
Twisted_Exile ale ta general jadl wiec napewno nie jest zatruta*gada zajadajac sie kielbasa* @sopelku nie ubije cie tylko pogratuluje bo nie lubie Lipnickiej i Portera rofl mrgreen twisted
pewnie ze nie jest zatruta bo jest z czystego zrodla i sprawdzona....ja nie przynosze byle czego... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:14 am
revcat a tak poza tematem bimbru i kielbasy to wy rekrut Baliaur macie u mnie do zaliczenia egzamin na szeregowego jesli sie nie myle...... pirate a czas ucieka..... Ale co ja mam zrobic? xp domokun
Moni bo Ty sie nie znasz domokun , tez w sumie nie kocham ich muzyki, ale szpoko sa 3nodding jeszcze moge isc w czwartek na Fisz'a mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:16 am
Baliaur revcat a tak poza tematem bimbru i kielbasy to wy rekrut Baliaur macie u mnie do zaliczenia egzamin na szeregowego jesli sie nie myle...... pirate a czas ucieka..... Ale co ja mam zrobic? xp domokun
Moni bo Ty sie nie znasz domokun , tez w sumie nie kocham ich muzyki, ale szpoko sa 3nodding jeszcze moge isc w czwartek na Fisz'a mrgreen
zdobyc dla calej generalicji nowa bron, bimber itp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:16 am
revcat Twisted_Exile ale ta general jadl wiec napewno nie jest zatruta*gada zajadajac sie kielbasa* @sopelku nie ubije cie tylko pogratuluje bo nie lubie Lipnickiej i Portera rofl mrgreen twisted pewnie ze nie jest zatruta bo jest z czystego zrodla i sprawdzona....ja nie przynosze byle czego... mrgreen *zwala sie na fotel przejedzona8 mrrrrrrrrr nie ma to jak sniadanko o 16 rofl mrgreen twisted @sopleku nic nie rob a fisz...to n/c ==" 7 grudnia na mikolajki happysad w warszawie ponownie 4laugh 4laugh heart _ heart 5. Basement Jaxx - [Appleseed CD1 #03] Good Luck (ft. Lisa Kekaula) [4:38]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:18 am
revcat Baliaur revcat a tak poza tematem bimbru i kielbasy to wy rekrut Baliaur macie u mnie do zaliczenia egzamin na szeregowego jesli sie nie myle...... pirate a czas ucieka..... Ale co ja mam zrobic? xp domokun
Moni bo Ty sie nie znasz domokun , tez w sumie nie kocham ich muzyki, ale szpoko sa 3nodding jeszcze moge isc w czwartek na Fisz'a mrgreen zdobyc dla calej generalicji nowa bron, bimber itp. Przepraszam Pana Generala, ale niestety musze Pana uswiadomic iz jestem tylko czlowiekiem........
ja tam slyszalam nowa plyte Fisha kiedys w trojce i mi sie podoba... a pozatym to nie warszawa i tu rzadko cokolwiek ciekawego gra.. (ew gra ale kasy brak)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:20 am
Baliaur revcat Baliaur revcat a tak poza tematem bimbru i kielbasy to wy rekrut Baliaur macie u mnie do zaliczenia egzamin na szeregowego jesli sie nie myle...... pirate a czas ucieka..... Ale co ja mam zrobic? xp domokun
Moni bo Ty sie nie znasz domokun , tez w sumie nie kocham ich muzyki, ale szpoko sa 3nodding jeszcze moge isc w czwartek na Fisz'a mrgreen zdobyc dla calej generalicji nowa bron, bimber itp. Przepraszam Pana Generala, ale niestety musze Pana uswiadomic iz jestem tylko czlowiekiem........
ja tam slyszalam nowa plyte Fisha kiedys w trojce i mi sie podoba... a pozatym to nie warszawa i tu rzadko cokolwiek ciekawego gra.. (ew gra ale kasy brak) tia ja tez kasy nie mam a powinnam jutro wszystkim znajomym piwo postawis a lacznie ma 18.80 zeta ==" twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:22 am
Twisted_Exile tia ja tez kasy nie mam a powinnam jutro wszystkim znajomym piwo postawis a lacznie ma 18.80 zeta ==" twisted mi tez? mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:27 am
Baliaur Twisted_Exile tia ja tez kasy nie mam a powinnam jutro wszystkim znajomym piwo postawis a lacznie ma 18.80 zeta ==" twisted mi tez? mrgreen heart tak jak ruszysz ten leniwy tylek do wawy to postawie ci urodzinowe piffko rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted choc kupowanie alkoholu nieletnim jest zabronione wiec mozesz liczyc na soczek jablokowy rofl mrgreen twisted 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:30 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile tia ja tez kasy nie mam a powinnam jutro wszystkim znajomym piwo postawis a lacznie ma 18.80 zeta ==" twisted mi tez? mrgreen heart tak jak ruszysz ten leniwy tylek do wawy to postawie ci urodzinowe piffko rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted choc kupowanie alkoholu nieletnim jest zabronione wiec mozesz liczyc na soczek jablokowy rofl mrgreen twisted 4laugh soczkiem jakblkowym to Ty sobie mozesz, ja chce v00dki !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|