|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 7:54 am
Yumehayla *delikatnie bierze jej twarz w dlonie i przysuwa sie, tak ze dziela ich tylko milimetry...usmiecha sie oszalamiajaco...* musialas miec jakis pomysl...skoro postanowilas mnie pochwycic... *oszalamiajacy usmiech* *uśmiecha sie slodko* oczywiście ze mialam wink heart *patrzy mu gleboko w oczy* berek ! *kleps po lebku* xd *ucieka do kuchni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 7:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 7:57 am
witaj Sayokun nie opryskam krwią fotela... nie bydu sie zabijac przy wszystkich... to malo romantyczne jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 7:57 am
Lethiel Yumehayla *delikatnie bierze jej twarz w dlonie i przysuwa sie, tak ze dziela ich tylko milimetry...usmiecha sie oszalamiajaco...* musialas miec jakis pomysl...skoro postanowilas mnie pochwycic... *oszalamiajacy usmiech* *uśmiecha sie slodko* oczywiście ze mialam wink heart *patrzy mu gleboko w oczy* berek ! *kleps po lebku* xd *ucieka do kuchni* *usmiecha sie jeszcze raz i zaczyna ja gonic^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 7:59 am
Yumehayla Lethiel Yumehayla *delikatnie bierze jej twarz w dlonie i przysuwa sie, tak ze dziela ich tylko milimetry...usmiecha sie oszalamiajaco...* musialas miec jakis pomysl...skoro postanowilas mnie pochwycic... *oszalamiajacy usmiech* *uśmiecha sie slodko* oczywiście ze mialam wink heart *patrzy mu gleboko w oczy* berek ! *kleps po lebku* xd *ucieka do kuchni* *usmiecha sie jeszcze raz i zaczyna ja gonic^^* naiwniak ninja *skok przez okno do ogrodu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 8:01 am
Lethiel Yumehayla Lethiel Yumehayla *delikatnie bierze jej twarz w dlonie i przysuwa sie, tak ze dziela ich tylko milimetry...usmiecha sie oszalamiajaco...* musialas miec jakis pomysl...skoro postanowilas mnie pochwycic... *oszalamiajacy usmiech* *uśmiecha sie slodko* oczywiście ze mialam wink heart *patrzy mu gleboko w oczy* berek ! *kleps po lebku* xd *ucieka do kuchni* *usmiecha sie jeszcze raz i zaczyna ja gonic^^* naiwniak ninja *skok przez okno do ogrodu* *tajniasty wyskok za Leta!!!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 8:02 am
i znowu sie zaczelo... *slon zamienia sie w kulke* uff...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 8:02 am
Yumehayla *tajniasty wyskok za Leta!!!* hm..... *rozglada sie po ogrodzie* *wdrapooje sie na drzewo* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 8:03 am
Lethiel Yumehayla *tajniasty wyskok za Leta!!!* hm..... *rozglada sie po ogrodzie* *wdrapooje sie na drzewo* blaugh yume od razu upzedzam zakaz ścinania drzew... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 8:03 am
*wkrocz* Heyah! Szto robicie? :3 *rozdeptuje ja stado gildiowiczow uciekajace przed Yume* Ahiaaaaa... x^x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 8:05 am
Cornelia Erefashi *wkrocz* Heyah! Szto robicie? :3 *rozdeptuje ja stado gildiowiczow uciekajace przed Yume* Ahiaaaaa... x^x xd xd xd witaj 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 8:06 am
Cornelia Erefashi *wkrocz* Heyah! Szto robicie? :3 *rozdeptuje ja stado gildiowiczow uciekajace przed Yume* Ahiaaaaa... x^x stado mówisz... xd witaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 8:06 am
Cornelia Erefashi *wkrocz* Heyah! Szto robicie? :3 *rozdeptuje ja stado gildiowiczow uciekajace przed Yume* Ahiaaaaa... x^x cze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 8:08 am
Cornelia Erefashi *wkrocz* Heyah! Szto robicie? :3 *rozdeptuje ja stado gildiowiczow uciekajace przed Yume* Ahiaaaaa... x^x witaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 8:08 am
*wygrzebuje sie z ziemi* Jaki, kurna, odzew! xd ; Eej, poczekajcie na mnie! o_o *zwiewa za nimi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|