|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 7:41 am
Irinn *rozglada sie po pokoju* echh... *siada na foteliku. w jej lapce pojawia sie srebrna kulka. zaczyna sie nia bawic. kulka zmienia sie w kwiatka, papuzke, ufo, ksiazke, serduszko itp.* echh... *wychyla sie znad jej ramienia* Hejka 4laugh ! Cio robisz^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 7:41 am
Sayokun 'całuje po czym podnosi i kładziena foteliku obok kominka' heart *przytula* *zlazi z fotelika* *wdrapooje sie na dach* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 7:42 am
Yumehayla Irinn *rozglada sie po pokoju* echh... *siada na foteliku. w jej lapce pojawia sie srebrna kulka. zaczyna sie nia bawic. kulka zmienia sie w kwiatka, papuzke, ufo, ksiazke, serduszko itp.* echh... *wychyla sie znad jej ramienia* Hejka 4laugh ! Cio robisz^^? aha !!*skok na Yume* *przytulas* yay !!! wreszcie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 7:45 am
Lethiel Yumehayla Irinn *rozglada sie po pokoju* echh... *siada na foteliku. w jej lapce pojawia sie srebrna kulka. zaczyna sie nia bawic. kulka zmienia sie w kwiatka, papuzke, ufo, ksiazke, serduszko itp.* echh... *wychyla sie znad jej ramienia* Hejka 4laugh ! Cio robisz^^? aha !!*skok na Yume* *przytulas* yay !!! wreszcie twisted Oh nein, zostalem zlapany...masz mnie w swojej mocy...i co ze mna teraz zrobisz, piekna pani...? *mrug mrug*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 7:45 am
Yumehayla Irinn *rozglada sie po pokoju* echh... *siada na foteliku. w jej lapce pojawia sie srebrna kulka. zaczyna sie nia bawic. kulka zmienia sie w kwiatka, papuzke, ufo, ksiazke, serduszko itp.* echh... *wychyla sie znad jej ramienia* Hejka 4laugh ! Cio robisz^^? rozrywam sie... heh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 7:47 am
Irinn Yumehayla Irinn *rozglada sie po pokoju* echh... *siada na foteliku. w jej lapce pojawia sie srebrna kulka. zaczyna sie nia bawic. kulka zmienia sie w kwiatka, papuzke, ufo, ksiazke, serduszko itp.* echh... *wychyla sie znad jej ramienia* Hejka 4laugh ! Cio robisz^^? rozrywam sie... heh... tylko uwarzaj bo opryskaszkrwią fotel...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Lethiel Yumehayla Irinn *rozglada sie po pokoju* echh... *siada na foteliku. w jej lapce pojawia sie srebrna kulka. zaczyna sie nia bawic. kulka zmienia sie w kwiatka, papuzke, ufo, ksiazke, serduszko itp.* echh... *wychyla sie znad jej ramienia* Hejka 4laugh ! Cio robisz^^? aha !!*skok na Yume* *przytulas* yay !!! wreszcie twisted Oh nein, zostalem zlapany...masz mnie w swojej mocy...i co ze mna teraz zrobisz, piekna pani...? *mrug mrug* O.o ... o tym jeszcze nie myslalam... sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn Yumehayla Irinn *rozglada sie po pokoju* echh... *siada na foteliku. w jej lapce pojawia sie srebrna kulka. zaczyna sie nia bawic. kulka zmienia sie w kwiatka, papuzke, ufo, ksiazke, serduszko itp.* echh... *wychyla sie znad jej ramienia* Hejka 4laugh ! Cio robisz^^? rozrywam sie... heh... fajo^^! ...hmm...a chcesz pograc z nami w berka^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Yumehayla Lethiel Yumehayla Irinn *rozglada sie po pokoju* echh... *siada na foteliku. w jej lapce pojawia sie srebrna kulka. zaczyna sie nia bawic. kulka zmienia sie w kwiatka, papuzke, ufo, ksiazke, serduszko itp.* echh... *wychyla sie znad jej ramienia* Hejka 4laugh ! Cio robisz^^? aha !!*skok na Yume* *przytulas* yay !!! wreszcie twisted Oh nein, zostalem zlapany...masz mnie w swojej mocy...i co ze mna teraz zrobisz, piekna pani...? *mrug mrug* O.o ... o tym jeszcze nie myslalam... sweatdrop xd neutral obserwuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 7:49 am
Yumehayla Irinn Yumehayla Irinn *rozglada sie po pokoju* echh... *siada na foteliku. w jej lapce pojawia sie srebrna kulka. zaczyna sie nia bawic. kulka zmienia sie w kwiatka, papuzke, ufo, ksiazke, serduszko itp.* echh... *wychyla sie znad jej ramienia* Hejka 4laugh ! Cio robisz^^? rozrywam sie... heh... fajo^^! ...hmm...a chcesz pograc z nami w berka^^? jak tylko zdołam sie ruszyć.. heh *patrzy na slonia ktory wyladowal wlasnie na jaj kolanach* musze popracowac nad zdolnosciami... to nie mial byc slon tylko slonecznik... hieh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 7:49 am
Lethiel Yumehayla Lethiel Yumehayla Irinn *rozglada sie po pokoju* echh... *siada na foteliku. w jej lapce pojawia sie srebrna kulka. zaczyna sie nia bawic. kulka zmienia sie w kwiatka, papuzke, ufo, ksiazke, serduszko itp.* echh... *wychyla sie znad jej ramienia* Hejka 4laugh ! Cio robisz^^? aha !!*skok na Yume* *przytulas* yay !!! wreszcie twisted Oh nein, zostalem zlapany...masz mnie w swojej mocy...i co ze mna teraz zrobisz, piekna pani...? *mrug mrug* O.o ... o tym jeszcze nie myslalam... sweatdrop xd *delikatnie bierze jej twarz w dlonie i przysuwa sie, tak ze dziela ich tylko milimetry...usmiecha sie oszalamiajaco...* musialas miec jakis pomysl...skoro postanowilas mnie pochwycic... *oszalamiajacy usmiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 7:50 am
my siem tylko bawimy whee *kleps Yume w ramie* berek ! 4laugh *wskakooje za kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 7:50 am
Yumehayla Lethiel Yumehayla Lethiel Yumehayla Irinn *rozglada sie po pokoju* echh... *siada na foteliku. w jej lapce pojawia sie srebrna kulka. zaczyna sie nia bawic. kulka zmienia sie w kwiatka, papuzke, ufo, ksiazke, serduszko itp.* echh... *wychyla sie znad jej ramienia* Hejka 4laugh ! Cio robisz^^? aha !!*skok na Yume* *przytulas* yay !!! wreszcie twisted Oh nein, zostalem zlapany...masz mnie w swojej mocy...i co ze mna teraz zrobisz, piekna pani...? *mrug mrug* O.o ... o tym jeszcze nie myslalam... sweatdrop xd *delikatnie bierze jej twarz w dlonie i przysuwa sie, tak ze dziela ich tylko milimetry...usmiecha sie oszalamiajaco...* musialas miec jakis pomysl...skoro postanowilas mnie pochwycic... *oszalamiajacy usmiech* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2004 7:51 am