Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 376 377 378 379 380 381 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy
Crew

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 5:24 am

revcat
opcy
revcat

i skonczylo sie rumakowanie....znow wszystko od poczatku trzeba bedzie robic.... ciekaw jestem czy sie pozadnie postaraja aby to bylo naprawde ok......*siada przy stole i zaczyna pic*
postaraja sie tylko o to zeby ich przerosniete ego gorowalo nad pospolstwem...........
tez fakt....czyli w zasadzie nic sie nie zmieni poza nazwa..... mrgreen
no i kochany przez wszystkich wladca_bez_skazy......
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 6:20 am

nananana mrgreen
witam was w ten przepiek.. *kaszl kaszl* rdolony dzien rofl
glodny czlowiek zly czlowiek *jest zla*
lol: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3006161.html

Baliaur

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 6:30 am

*kustykajac wlazi do gildi i szuka czegos na usmiezenie bolu* mrgreen twisted
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 6:35 am

Twisted_Exile
*trzymie w reku calkiem wiegachny mlotek*
a cu sie stalo Jajeczniczko? biggrin

Baliaur

revcat

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 6:36 am

opcy
revcat
opcy
revcat

i skonczylo sie rumakowanie....znow wszystko od poczatku trzeba bedzie robic.... ciekaw jestem czy sie pozadnie postaraja aby to bylo naprawde ok......*siada przy stole i zaczyna pic*
postaraja sie tylko o to zeby ich przerosniete ego gorowalo nad pospolstwem...........
tez fakt....czyli w zasadzie nic sie nie zmieni poza nazwa..... mrgreen
no i kochany przez wszystkich wladca_bez_skazy......

mwhahahaha dokladnie.... mrgreen strasznie kochany...... mrgreen

*podchodzi do Twisted i wrecza jej butelke bimberku ktory wlasnie przywiozl z delegacji* napij sie to ci sie poprawi..... mrgreen  
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 6:37 am

Baliaur
Twisted_Exile
*trzymie w reku calkiem wiegachny mlotek*
a cu sie stalo Jajeczniczko? biggrin
tak zwane zbyt duze nagromadzneie kwasu mlekowego w dach spowodowane nadmiernym wysilkiem i odloz ten mlotek lepiej mrgreen twisted witay sopelku*wyciaga flaszke i sie usmieza rofl mrgreen twisted *

Twisted_Exile

Baliaur

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 6:40 am

revcat

*podchodzi do Twisted i wrecza jej butelke bimberku ktory wlasnie przywiozl z delegacji* napij sie to ci sie poprawi..... mrgreen
a mi to nie laska?
*foch* rofl 4laugh

Moni ja moglabym cierpiec po wczorajszym w-fie, dziewczyny skakaly w dal buahahaha ninja frejery mrgreen
jesc jesc jesc........
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 6:41 am

revcat

*caluje generala w policzek i dalej sie usmieza*dziekuje 4laugh rofl mrgreen twisted

Twisted_Exile

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 6:42 am

Baliaur
revcat

a mi to nie laska?
*foch* rofl 4laugh

Moni ja moglabym cierpiec po wczorajszym w-fie, dziewczyny skakaly w dal buahahaha ninja frejery mrgreen
jesc jesc jesc........
a ja kce kawy i jesc dzis zjadlam tylko precla mwahahahahahahaha a kawy nie mam w domu sad twisted
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 6:46 am

Twisted_Exile
Baliaur
revcat

a mi to nie laska?
*foch* rofl 4laugh

jesc jesc jesc........
a ja kce kawy i jesc dzis zjadlam tylko precla mwahahahahahahaha a kawy nie mam w domu sad twisted
to do mnie przyjedzaj pirate na kaffke z rumem biggrin
ja wlasnie kanapki wzarlam i zaraz chyba sobie kawunie zrobie 4laugh i przy okazji lep o sciane rozwale, bo ustrojstwo nie dosc ze nie chodzi jak trzeb a to jeszcze boli....

Baliaur

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 6:50 am

Baliaur
Twisted_Exile
Baliaur
revcat

a mi to nie laska?
*foch* rofl 4laugh

jesc jesc jesc........
to do mnie przyjedzaj pirate na kaffke z rumem biggrin
ja wlasnie kanapki wzarlam i zaraz chyba sobie kawunie zrobie 4laugh i przy okazji lep o sciane rozwale, bo ustrojstwo nie dosc ze nie chodzi jak trzeb a to jeszcze boli....
ja siedze z lyzeczka jogurtu w mordzie mrgreen o ile pamietam to ty mialas do mnie przyjechac mrgreen moze jakas kawa w domu jest ale nie ma mleka sad twisted
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:00 am

Twisted_Exile
ja siedze z lyzeczka jogurtu w mordzie mrgreen o ile pamietam to ty mialas do mnie przyjechac mrgreen moze jakas kawa w domu jest ale nie ma mleka sad twisted
to mala ciarna sobie zrob 3nodding
*popija kawunie*
ale ja nie wiem rolleyes , moze mi rodzicostwo wywieje pirate rofl
(ah te naiwane marzeni xp )
*kaszl kaszl*

Baliaur

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:01 am

Baliaur
Twisted_Exile
to mala ciarna sobie zrob 3nodding
*popija kawunie*
ale ja nie wiem rolleyes , moze mi rodzicostwo wywieje pirate rofl
(ah te naiwane marzeni xp )
*kaszl kaszl*
nie lubie czarnej wole profanacje z mlekiem mrgreen ja aktualnie samam siedze ale to niedlugo potrwa rofl mrgreen twisted
PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:05 am

Twisted_Exile
revcat

*caluje generala w policzek i dalej sie usmieza*dziekuje 4laugh rofl mrgreen twisted

no problem zasadniczo..... jeszcze mam kielbase.....na zagryche... *siada do stolu i zaczyna pic zagryzajac owa kielbasa*  

revcat

Baliaur

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 7:07 am

Twisted_Exile
nie lubie czarnej wole profanacje z mlekiem mrgreen ja aktualnie samam siedze ale to niedlugo potrwa rofl mrgreen twisted
ale chyba nie takie siki, co?
a ja w sumie tyz sama jestem, ojciec sobie bra,me do garazu robi, a mama dopiero okolo 18 z pracyprzyjezdza pirate
a moj Daunuch nie byl dzis w budzie i nie mialam sie z kim po miescie szwedac...
#I Am Kloot - Proof
'hey could You stand another drink i'm better when i don't think' heart
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 376 377 378 379 380 381 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games