|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 5:24 am
revcat opcy revcat i skonczylo sie rumakowanie....znow wszystko od poczatku trzeba bedzie robic.... ciekaw jestem czy sie pozadnie postaraja aby to bylo naprawde ok......*siada przy stole i zaczyna pic* postaraja sie tylko o to zeby ich przerosniete ego gorowalo nad pospolstwem........... tez fakt....czyli w zasadzie nic sie nie zmieni poza nazwa..... mrgreen no i kochany przez wszystkich wladca_bez_skazy......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 6:20 am
nananana mrgreen witam was w ten przepiek.. *kaszl kaszl* rdolony dzien rofl glodny czlowiek zly czlowiek *jest zla* lol: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3006161.html
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 6:30 am
*kustykajac wlazi do gildi i szuka czegos na usmiezenie bolu* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 6:35 am
Twisted_Exile *kustykajac wlazi do gildi i szuka czegos na usmiezenie bolu* mrgreen twisted *trzymie w reku calkiem wiegachny mlotek* a cu sie stalo Jajeczniczko? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 6:36 am
opcy revcat opcy revcat i skonczylo sie rumakowanie....znow wszystko od poczatku trzeba bedzie robic.... ciekaw jestem czy sie pozadnie postaraja aby to bylo naprawde ok......*siada przy stole i zaczyna pic* postaraja sie tylko o to zeby ich przerosniete ego gorowalo nad pospolstwem........... tez fakt....czyli w zasadzie nic sie nie zmieni poza nazwa..... mrgreen no i kochany przez wszystkich wladca_bez_skazy......
mwhahahaha dokladnie.... mrgreen strasznie kochany...... mrgreen
*podchodzi do Twisted i wrecza jej butelke bimberku ktory wlasnie przywiozl z delegacji* napij sie to ci sie poprawi..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 6:37 am
Baliaur Twisted_Exile *kustykajac wlazi do gildi i szuka czegos na usmiezenie bolu* mrgreen twisted *trzymie w reku calkiem wiegachny mlotek* a cu sie stalo Jajeczniczko? biggrin tak zwane zbyt duze nagromadzneie kwasu mlekowego w dach spowodowane nadmiernym wysilkiem i odloz ten mlotek lepiej mrgreen twisted witay sopelku*wyciaga flaszke i sie usmieza rofl mrgreen twisted *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 6:40 am
revcat mwhahahaha dokladnie.... mrgreen strasznie kochany...... mrgreen *podchodzi do Twisted i wrecza jej butelke bimberku ktory wlasnie przywiozl z delegacji* napij sie to ci sie poprawi..... mrgreen a mi to nie laska? *foch* rofl 4laugh
Moni ja moglabym cierpiec po wczorajszym w-fie, dziewczyny skakaly w dal buahahaha ninja frejery mrgreen jesc jesc jesc........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 6:41 am
revcat mwhahahaha dokladnie.... mrgreen strasznie kochany...... mrgreen *podchodzi do Twisted i wrecza jej butelke bimberku ktory wlasnie przywiozl z delegacji* napij sie to ci sie poprawi..... mrgreen *caluje generala w policzek i dalej sie usmieza*dziekuje 4laugh rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 6:42 am
Baliaur revcat mwhahahaha dokladnie.... mrgreen strasznie kochany...... mrgreen *podchodzi do Twisted i wrecza jej butelke bimberku ktory wlasnie przywiozl z delegacji* napij sie to ci sie poprawi..... mrgreen a mi to nie laska? *foch* rofl 4laugh
Moni ja moglabym cierpiec po wczorajszym w-fie, dziewczyny skakaly w dal buahahaha ninja frejery mrgreen jesc jesc jesc........ a ja kce kawy i jesc dzis zjadlam tylko precla mwahahahahahahaha a kawy nie mam w domu sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 6:46 am
Twisted_Exile Baliaur revcat mwhahahaha dokladnie.... mrgreen strasznie kochany...... mrgreen *podchodzi do Twisted i wrecza jej butelke bimberku ktory wlasnie przywiozl z delegacji* napij sie to ci sie poprawi..... mrgreen a mi to nie laska? *foch* rofl 4laugh
Moni ja moglabym cierpiec po wczorajszym w-fie, dziewczyny skakaly w dal buahahaha ninja frejery mrgreen jesc jesc jesc........ a ja kce kawy i jesc dzis zjadlam tylko precla mwahahahahahahaha a kawy nie mam w domu sad twisted to do mnie przyjedzaj pirate na kaffke z rumem biggrin ja wlasnie kanapki wzarlam i zaraz chyba sobie kawunie zrobie 4laugh i przy okazji lep o sciane rozwale, bo ustrojstwo nie dosc ze nie chodzi jak trzeb a to jeszcze boli....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 6:50 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur revcat mwhahahaha dokladnie.... mrgreen strasznie kochany...... mrgreen *podchodzi do Twisted i wrecza jej butelke bimberku ktory wlasnie przywiozl z delegacji* napij sie to ci sie poprawi..... mrgreen a mi to nie laska? *foch* rofl 4laugh
Moni ja moglabym cierpiec po wczorajszym w-fie, dziewczyny skakaly w dal buahahaha ninja frejery mrgreen jesc jesc jesc........ a ja kce kawy i jesc dzis zjadlam tylko precla mwahahahahahahaha a kawy nie mam w domu sad twisted to do mnie przyjedzaj pirate na kaffke z rumem biggrin ja wlasnie kanapki wzarlam i zaraz chyba sobie kawunie zrobie 4laugh i przy okazji lep o sciane rozwale, bo ustrojstwo nie dosc ze nie chodzi jak trzeb a to jeszcze boli.... ja siedze z lyzeczka jogurtu w mordzie mrgreen o ile pamietam to ty mialas do mnie przyjechac mrgreen moze jakas kawa w domu jest ale nie ma mleka sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:00 am
Twisted_Exile ja siedze z lyzeczka jogurtu w mordzie mrgreen o ile pamietam to ty mialas do mnie przyjechac mrgreen moze jakas kawa w domu jest ale nie ma mleka sad twisted to mala ciarna sobie zrob 3nodding *popija kawunie* ale ja nie wiem rolleyes , moze mi rodzicostwo wywieje pirate rofl (ah te naiwane marzeni xp ) *kaszl kaszl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:01 am
Baliaur Twisted_Exile ja siedze z lyzeczka jogurtu w mordzie mrgreen o ile pamietam to ty mialas do mnie przyjechac mrgreen moze jakas kawa w domu jest ale nie ma mleka sad twisted to mala ciarna sobie zrob 3nodding *popija kawunie* ale ja nie wiem rolleyes , moze mi rodzicostwo wywieje pirate rofl (ah te naiwane marzeni xp ) *kaszl kaszl*
nie lubie czarnej wole profanacje z mlekiem mrgreen ja aktualnie samam siedze ale to niedlugo potrwa rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:05 am
Twisted_Exile revcat mwhahahaha dokladnie.... mrgreen strasznie kochany...... mrgreen *podchodzi do Twisted i wrecza jej butelke bimberku ktory wlasnie przywiozl z delegacji* napij sie to ci sie poprawi..... mrgreen *caluje generala w policzek i dalej sie usmieza*dziekuje 4laugh rofl mrgreen twisted
no problem zasadniczo..... jeszcze mam kielbase.....na zagryche... *siada do stolu i zaczyna pic zagryzajac owa kielbasa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:07 am
Twisted_Exile nie lubie czarnej wole profanacje z mlekiem mrgreen ja aktualnie samam siedze ale to niedlugo potrwa rofl mrgreen twisted ale chyba nie takie siki, co? a ja w sumie tyz sama jestem, ojciec sobie bra,me do garazu robi, a mama dopiero okolo 18 z pracyprzyjezdza pirate a moj Daunuch nie byl dzis w budzie i nie mialam sie z kim po miescie szwedac... #I Am Kloot - Proof 'hey could You stand another drink i'm better when i don't think' heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|