|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:14 pm
i znofu cisza xd gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:18 pm
Cirilla i znofu cisza xd gonk crying napisz jeszcze ze ci sie nudzi biggrin buhaha ..... Albo zaprz herbe :0 ... EEE gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:19 pm
Cirilla i znofu cisza xd gonk crying mogę napisać o czym rozmawiam z Omegą i Bee na GG ale chyba się zgorszysz... poza tym musielibyśmy się do MELINy z tym tematem przenieść
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:20 pm
BeeWolf Cirilla i znofu cisza xd gonk crying napisz jeszcze ze ci sie nudzi biggrin buhaha ..... Albo zaprz herbe :0 ... EEE gonk milcz... żadnej herbaty nie będzie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:20 pm
Cirilla i znofu cisza xd gonk crying dobra teraz jestem cały twój
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:22 pm
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla i znofu cisza xd gonk crying dobra teraz jestem cały twój moze nie cały .. bo ja to bym chciał twoja prawa konczyne gurna wolna ... mowiac potocznie Reke biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:24 pm
Kukus Cirilla i znofu cisza xd gonk crying mogę napisać o czym rozmawiam z Omegą i Bee na GG ale chyba się zgorszysz... poza tym musielibyśmy się do MELINy z tym tematem przenieść mamy zapewne tego nie mowic ak? i wiem ze mamy nie okazywac znudzenia. TAK JEST!! juz sie nie powtórzy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:25 pm
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla i znofu cisza xd gonk crying dobra teraz jestem cały twój nyu? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:25 pm
BeeWolf SERAFIN-VAMPIRE Cirilla i znofu cisza xd gonk crying dobra teraz jestem cały twój moze nie cały .. bo ja to bym chciał twoja prawa konczyne gurna wolna ... mowiac potocznie Reke biggrin a co, Bee? chcesz "na obcego"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:26 pm
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla i znofu cisza xd gonk crying dobra teraz jestem cały twój nyu? whee tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:27 pm
Kukus BeeWolf SERAFIN-VAMPIRE Cirilla i znofu cisza xd gonk crying dobra teraz jestem cały twój moze nie cały .. bo ja to bym chciał twoja prawa konczyne gurna wolna ... mowiac potocznie Reke biggrin a co, Bee? chcesz "na obcego"? nie ale chciał bym reke bo jeszcze nie mam ... a naprzyklad taka reka mogl by zdzielic kogos w oko ...!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:28 pm
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla i znofu cisza xd gonk crying dobra teraz jestem cały twój nyu? whee tak *przytulas i całus*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:28 pm
BeeWolf Kukus a co, Bee? chcesz "na obcego"? nie ale chciał bym reke bo jeszcze nie mam ... a naprzyklad taka reka mogl by zdzielic kogos w oko ...! już ci wierzę, że w oko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:32 pm
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla i znofu cisza xd gonk crying dobra teraz jestem cały twój nyu? whee tak *przytulas i całus* *wielki przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|