|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 11:42 am
Cirilla Delisa Cirilla Delisa Cirilla jakbym nie zbierała kasy to bym wystartowała ale zbieram kase ^^ nastepnym arzem sie zpaisze DELIS... biggrin POMORZANIE SIE MUSZA TRZYMAC RAZEM... ^^ no jasne blaugh a wlasnie w jakiej okolcy mseszkasz jesli mzona wiedziec... na pomorzanach ^^ blisko TESCO I HIPERNOWEJ ^^ tam gdzie błękitna szkoła jest? błekitna blisko jest od TESCO (i od mojego domu) 3nodding ( ide do błekitnej z domu z 10 min piechota blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 11:42 am
Cirilla Kukus BeeWolf Kukus "ale szy mnie mieeeeeee sozunieszzz" [to znaczy "ale ty mnie nie rozumiesz"] moowiac to niemalze na mnie wszedl... moze by to nie bylo taka trauma dla mnie gdyby nie powtarzal tej kwestii NON STOP eek przez ponad pooltorej godziny, potem poszedł sobie do domu Szkoda ze nie zasnoł ... :> domokun juz na niego coś czeka ... Wiesz jak sie zastanowić ania jest glupia ... bo uwarza ze rzarcik z destem był glupi ... i jeszcze te zeczy wymyslałe ..włąsnie mi sie tto przypomniało stary... mnie jej wyobraźnia przeraziła... w życiu bym takiej opcji nie wymyślił... a ona nie dość, że stworzyła miejsce zbrodni to jeszcze dopasowała fakty do bredni i wyszła logiczna całość... w ktoorą bym był skłonny uwierzyć gdybym nie wiedział jak jest na serio eek o czym wy mówicie? whee historia jest długa i namiętna... Bee i Przemas zrobili Destowi nieładny dowcip... ale nie chcieli powiedzieć Ani co dokładnie... więc ona sama sobie wymyśliła co oni mogli zrobić i powstała historia zawierająca wątki gwałtu, morderstwa, nielegalnej produkcji win na export i podziemnych przygotowań do ataku możdxieżowego na pałac kultury
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 11:45 am
Kukus historia jest długa i namiętna... Bee i Przemas zrobili Destowi nieładny dowcip... ale nie chcieli powiedzieć Ani co dokładnie... więc ona sama sobie wymyśliła co oni mogli zrobić i powstała historia zawierająca wątki gwałtu, morderstwa, nielegalnej produkcji win na export i podziemnych przygotowań do ataku możdxieżowego na pałac kultury eek wow blaugh musze juz konczyc sad bede pewnie jutro po szkolce gdziec tak ok 16:00 a jak nie to do 20:00 jeszcze wejde blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 11:48 am
Delisa Kukus historia jest długa i namiętna... Bee i Przemas zrobili Destowi nieładny dowcip... ale nie chcieli powiedzieć Ani co dokładnie... więc ona sama sobie wymyśliła co oni mogli zrobić i powstała historia zawierająca wątki gwałtu, morderstwa, nielegalnej produkcji win na export i podziemnych przygotowań do ataku możdxieżowego na pałac kultury eek wow blaugh musze juz konczyc sad bede pewnie jutro po szkolce gdziec tak ok 16:00 a jak nie to do 20:00 jeszcze wejde blaugh No co wow ..ona tak ma ... papap .. A jeszcze inne ciekawe rzeczyrobiła !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 11:48 am
co miałem do zrobienia to zrobiłem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 11:53 am
SERAFIN-VAMPIRE co miałem do zrobienia to zrobiłem Nie pytam co robiłeś .... wkoncu dałem zdiecie misia ...! :> sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:01 pm
BeeWolf SERAFIN-VAMPIRE co miałem do zrobienia to zrobiłem Nie pytam co robiłeś .... wkoncu dałem zdiecie misia ...! :> sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:01 pm
padła niezręczna cisza... słychać tylko ćlamanie GzoPsa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:02 pm
Kukus padła niezręczna cisza... słychać tylko ćlamanie GzoPsa kogo? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:03 pm
Cirilla Kukus padła niezręczna cisza... słychać tylko ćlamanie GzoPsa kogo? sweatdrop mojego krewniaka stare ktoory moogłby się ujawnić wreszcie...b o czuję jego spojrzenie na sobie... i słyszę ten dźwięk co w nocy z soboty na niedzielę gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:05 pm
Cirilla BeeWolf SERAFIN-VAMPIRE co miałem do zrobienia to zrobiłem Nie pytam co robiłeś .... wkoncu dałem zdiecie misia ...! :> sweatdrop stare bee nie o to mi chodziło baiw sie teraz w robienie skurek do winampa i dwie już skoniczyłem a zaczne 3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:05 pm
Kukus padła niezręczna cisza... słychać tylko ćlamanie GzoPsapiszesz jak L. Carroll :> Zupelnie jakbym slyszala moja siostre blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:07 pm
Omega Sun Kukus padła niezręczna cisza... słychać tylko ćlamanie GzoPsapiszesz jak L. Carroll :> Zupelnie jakbym slyszala moja siostre blaugh nie wiem o kim ty do mnie rozmawiasz, więc założę, że mnie nie obrażasz i podziękuję wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:08 pm
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla BeeWolf SERAFIN-VAMPIRE co miałem do zrobienia to zrobiłem Nie pytam co robiłeś .... wkoncu dałem zdiecie misia ...! :> sweatdrop stare bee nie o to mi chodziło baiw sie teraz w robienie skurek do winampa i dwie już skoniczyłem a zaczne 3 heh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 12:09 pm
Kukus Omega Sun Kukus padła niezręczna cisza... słychać tylko ćlamanie GzoPsapiszesz jak L. Carroll :> Zupelnie jakbym slyszala moja siostre blaugh nie wiem o kim ty do mnie rozmawiasz, więc założę, że mnie nie obrażasz i podziękuję wink nie, nie obrazam, to bylo tylko luzne skojarzenie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|