|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:10 pm
BeeWolf_san Pochwale się wam biggrin Mam nową miłosc UT 2004 biggrin czesc naprawde taka fajna? @Twistt a co teraz sie tego wstydzisz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:12 pm
Kiray BeeWolf_san Pochwale się wam biggrin Mam nową miłosc UT 2004 biggrin czesc naprawde taka fajna? @Twistt a co teraz sie tego wstydzisz xd redface tak redface mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:14 pm
Twisted_Exile Kiray @Twistt a co teraz sie tego wstydzisz xd redface tak redface mrgreen twisted to wspolczuje... ja sobie juz ide... papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 2:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 7:16 am
Kiray BeeWolf_san Pochwale się wam biggrin Mam nową miłosc UT 2004 biggrin czesc naprawde taka fajna? @Twistt a co teraz sie tego wstydzisz xd No zajebista, ale ma jedna Wade na wiekszych pamach boty sa melutkie biggrin i ich niewidać, no i jeszcze jedna wada hm na prostym powiomie nie jest prosto mrgreen gram od jednego dnia i juz skonczyłęm prawie całe UT 2k4 a w miedzy czasie piłuje w Unreala 2 rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 11:39 pm
Kiray racqel jak zrobiles ze komp sam gra w tetrisa? bo ja bym zrobil tak samo i niech mi nabije rekord xd bo to wygaszacz ekranu byl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 11:42 pm
BeeWolf_san Kiray BeeWolf_san Pochwale się wam biggrin Mam nową miłosc UT 2004 biggrin czesc naprawde taka fajna? @Twistt a co teraz sie tego wstydzisz xd No zajebista, ale ma jedna Wade na wiekszych pamach boty sa melutkie biggrin i ich niewidać, no i jeszcze jedna wada hm na prostym powiomie nie jest prosto mrgreen gram od jednego dnia i juz skonczyłęm prawie całe UT 2k4 a w miedzy czasie piłuje w Unreala 2 rofl Unreal 2 fajny, ale za latwy na pierwszym poziomie a za trudny juz na srednim, ostatniego nawet nie probowalem, a poza tym mi skacze i sie krzaczy czasem - niestety duzo na lapie nie pogram. Zawsze pozostaje ZSNES.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 2:09 am
ee tam, jak nawalanki to cos na playa heart 3nodding (ja nie znosic sterowania mycha w FPP) *wyciaga nogi na stol, popija kawe i czyta ksiazke* takie poniedzialkito moga nawet byc cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 6:52 am
A w paszczu chca partyzany!?
Ja cie!!! Ale mi poniedzialek smiga, az nie wierze, juz tylko 2 godziny !!!! Juhuuu! I do domu - uczyc sie angola, wypisywac zeznania podatkowe, tlumaczenia robic, normalnie slave od the day, moze jutro uda sie wyskoczyc na basen...
A jak weekend bedzie sloneczny to nad ocean.
Zycie nie jest takie zle wcale, tylko bywa hujowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 7:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 9:44 am
ninja *roglada sie i szuka bimbru po calej gildi* powiem tyle ja chce czesciej poniedzialek a raczej zajecia z wuefu rofl mrgreen twisted heart
EDIT\a tak wogole to skoro chcemy sledzic poczynania innych gildii a zwlasazcza narchii to powinien zostac zalozony odpowiedni Topic do tego przeznaczony... rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 10:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 1:58 am
i skonczylo sie rumakowanie....znow wszystko od poczatku trzeba bedzie robic.... ciekaw jestem czy sie pozadnie postaraja aby to bylo naprawde ok......*siada przy stole i zaczyna pic*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 2:53 am
revcat i skonczylo sie rumakowanie....znow wszystko od poczatku trzeba bedzie robic.... ciekaw jestem czy sie pozadnie postaraja aby to bylo naprawde ok......*siada przy stole i zaczyna pic* postaraja sie tylko o to zeby ich przerosniete ego gorowalo nad pospolstwem...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 4:47 am
opcy revcat i skonczylo sie rumakowanie....znow wszystko od poczatku trzeba bedzie robic.... ciekaw jestem czy sie pozadnie postaraja aby to bylo naprawde ok......*siada przy stole i zaczyna pic* postaraja sie tylko o to zeby ich przerosniete ego gorowalo nad pospolstwem...........
tez fakt....czyli w zasadzie nic sie nie zmieni poza nazwa..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|