|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 11:00 am
Lethiel Ozzwald Lethiel hieh... znowu mi kazali sprzatać xd .. ale jush jestem 3nodding mnie się za jakieś pół roku zapytają czy nie naszła mnie chęć żeby posprzątać w pokoju... ale mi nie kasha sprzatac w pokoju xp ... mam do sprzątania wszystko w calym domu .ech... xd Dobrze, ze mi nie karza domu sprzatrac nie chlopaki ! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 11:01 am
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE ... to ja już nikogo tulic nie mam stare a rób se co chcesz xd ok to ja biegne *wyskakuje przez okno i biegnie do sklepu* ale ja chce byc z toba zinnymi łącza mie tylko stosunki kolezeniskie eek a twoja dziewczyna to co? stare PIES? xd welcome back Lethiel, nasz droga kolezanko! *przytulas* a on a to juz zupełnoie inna kategoria
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lol.... nio i nie dosc ze sprzatać tio jeszcze musze znikać crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Kukus, jedna skrzynka jest dla ciebie sweatdrop to chyba podchodzi pod korupcje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 11:02 am
Cirilla BeeWolf Cirilla *wskakuje spowrotem ale z trzema duuzymi torbami i pelcamiem na plecach* uf, wpróciłam, kupilam pare skrzynek zeby byl zapas... blaugh *siada na foteklu i otwera jedno piwo...* Kukus, jedna skrzynka jest dla ciebie sweatdrop teraz ci powiem ze cie w loko zrobili bo mamy cala piwnice alkocholow w melinie .... a melina jest za drzwiami .. zrobilas tylko nam dodatkowe zakupy thx wink daje odznake zucha alkocholowego.. smile buhaha eek a ja chcialam byc uprzejma... stressed sweatdrop tak to jest w Polsce na wszystkim cie wyroluja... heh. buuuuuuu, nech mnie ktos przytuli... zostala oszukana... gonk crying *przytulas* tak juz bywa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 11:02 am
Omega Sun Cirilla Kukus, jedna skrzynka jest dla ciebie sweatdrop to chyba podchodzi pod korupcje ninja eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 11:03 am
Cirilla BeeWolf Cirilla *wskakuje spowrotem ale z trzema duuzymi torbami i pelcamiem na plecach* uf, wpróciłam, kupilam pare skrzynek zeby byl zapas... blaugh *siada na foteklu i otwera jedno piwo...* Kukus, jedna skrzynka jest dla ciebie sweatdrop teraz ci powiem ze cie w loko zrobili bo mamy cala piwnice alkocholow w melinie .... a melina jest za drzwiami .. zrobilas tylko nam dodatkowe zakupy thx wink daje odznake zucha alkocholowego.. smile buhaha eek a ja chcialam byc uprzejma... stressed sweatdrop tak to jest w Polsce na wszystkim cie wyroluja... heh. buuuuuuu, nech mnie ktos przytuli... zostala oszukana... gonk crying Może być miś ?? oto on biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 11:04 am
Lethiel lol.... nio i nie dosc ze sprzatać tio jeszcze musze znikać crying crying crying crying crying crying papapciaki Lethiel!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 11:04 am
BeeWolf Cirilla BeeWolf Cirilla *wskakuje spowrotem ale z trzema duuzymi torbami i pelcamiem na plecach* uf, wpróciłam, kupilam pare skrzynek zeby byl zapas... blaugh *siada na foteklu i otwera jedno piwo...* Kukus, jedna skrzynka jest dla ciebie sweatdrop teraz ci powiem ze cie w loko zrobili bo mamy cala piwnice alkocholow w melinie .... a melina jest za drzwiami .. zrobilas tylko nam dodatkowe zakupy thx wink daje odznake zucha alkocholowego.. smile buhaha eek a ja chcialam byc uprzejma... stressed sweatdrop tak to jest w Polsce na wszystkim cie wyroluja... heh. buuuuuuu, nech mnie ktos przytuli... zostala oszukana... gonk crying Może być miś ?? oto on biggrin chciał bym byc na miescu tego misia blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 11:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eek stare whee nie, nie lubie pluszowych misi... xd gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald Lethiel hieh... znowu mi kazali sprzatać xd .. ale jush jestem 3nodding mnie się za jakieś pół roku zapytają czy nie naszła mnie chęć żeby posprzątać w pokoju... ale mi nie kasha sprzatac w pokoju xp ... mam do sprzątania wszystko w calym domu .ech... xd źle sobie rodziców wychowałaś... nasi jak wspomną o sprzątaniu napotykają nasz e spojrzenie stare niekiedy poparte pytaniem "gorączka czy kiepski dowcip?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla eek stare whee nie, nie lubie pluszowych misi... xd gonk crying Serafin chce być na jego miejscu smile ... wiec nie ma problemu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 11:07 am
sie masz Deli biggrin Serafin... stare ciebie etz nie lubie xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 11:07 am
Cirilla BeeWolf Cirilla *wskakuje spowrotem ale z trzema duuzymi torbami i pelcamiem na plecach* uf, wpróciłam, kupilam pare skrzynek zeby byl zapas... blaugh *siada na foteklu i otwera jedno piwo...* Kukus, jedna skrzynka jest dla ciebie sweatdrop teraz ci powiem ze cie w loko zrobili bo mamy cala piwnice alkocholow w melinie .... a melina jest za drzwiami .. zrobilas tylko nam dodatkowe zakupy thx wink daje odznake zucha alkocholowego.. smile buhaha eek a ja chcialam byc uprzejma... stressed sweatdrop tak to jest w Polsce na wszystkim cie wyroluja... heh. buuuuuuu, nech mnie ktos przytuli... zostala oszukana... gonk crying *przytula* no jush, jush... nie płakaj *jedną ręką głaszcze ją po głoowce, a drugą wyciąga portfel i podaje go Bee* już lepiej? to ja wracam do picia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|