Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 3765 3766 3767 3768 3769 3770 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Tue Oct 19, 2004 11:00 am

Lethiel
Ozzwald
Lethiel
hieh... znowu mi kazali sprzatać xd .. ale jush jestem 3nodding
mnie się za jakieś pół roku zapytają czy nie naszła mnie chęć żeby posprzątać w pokoju...

ale mi nie kasha sprzatac w pokoju xp ... mam do sprzątania wszystko w calym domu .ech... xd
Dobrze, ze mi nie karza domu sprzatrac nie chlopaki ! xp
PostPosted: Tue Oct 19, 2004 11:01 am

Cirilla
SERAFIN-VAMPIRE
Cirilla
SERAFIN-VAMPIRE

... to ja już nikogo tulic nie mam stare

a rób se co chcesz xd
ok to ja biegne *wyskakuje przez okno i biegnie do sklepu*

ale ja chce byc z toba zinnymi łącza mie tylko stosunki kolezeniskie

eek a twoja dziewczyna to co? stare PIES? xd
welcome back Lethiel, nasz droga kolezanko! *przytulas*

a on a to juz zupełnoie inna kategoria

Uriell Angel of Death

Lethiel

Tipsy Lunatic

lol.... nio i nie dosc ze sprzatać tio jeszcze musze znikać crying crying crying

Cirilla
Kukus, jedna skrzynka jest dla ciebie sweatdrop

to chyba podchodzi pod korupcje ninja

Omega Sun
Captain

Uriell Angel of Death

PostPosted: Tue Oct 19, 2004 11:02 am

Cirilla
BeeWolf
Cirilla
*wskakuje spowrotem ale z trzema duuzymi torbami i pelcamiem na plecach* uf, wpróciłam, kupilam pare skrzynek zeby byl zapas... blaugh
*siada na foteklu i otwera jedno piwo...* Kukus, jedna skrzynka jest dla ciebie sweatdrop

teraz ci powiem ze cie w loko zrobili bo mamy cala piwnice alkocholow w melinie .... a melina jest za drzwiami .. zrobilas tylko nam dodatkowe zakupy thx wink daje odznake zucha alkocholowego.. smile buhaha

eek a ja chcialam byc uprzejma... stressed sweatdrop tak to jest w Polsce na wszystkim cie wyroluja... heh. buuuuuuu, nech mnie ktos przytuli... zostala oszukana... gonk crying

*przytulas* tak juz bywa
PostPosted: Tue Oct 19, 2004 11:02 am

Omega Sun
Cirilla
Kukus, jedna skrzynka jest dla ciebie sweatdrop

to chyba podchodzi pod korupcje ninja

eek

Asiataka

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Tue Oct 19, 2004 11:03 am

Cirilla
BeeWolf
Cirilla
*wskakuje spowrotem ale z trzema duuzymi torbami i pelcamiem na plecach* uf, wpróciłam, kupilam pare skrzynek zeby byl zapas... blaugh
*siada na foteklu i otwera jedno piwo...* Kukus, jedna skrzynka jest dla ciebie sweatdrop

teraz ci powiem ze cie w loko zrobili bo mamy cala piwnice alkocholow w melinie .... a melina jest za drzwiami .. zrobilas tylko nam dodatkowe zakupy thx wink daje odznake zucha alkocholowego.. smile buhaha

eek a ja chcialam byc uprzejma... stressed sweatdrop tak to jest w Polsce na wszystkim cie wyroluja... heh. buuuuuuu, nech mnie ktos przytuli... zostala oszukana... gonk crying

Może być miś ??oto on biggrin
PostPosted: Tue Oct 19, 2004 11:04 am

Lethiel
lol.... nio i nie dosc ze sprzatać tio jeszcze musze znikać crying crying crying

crying crying crying papapciaki Lethiel!!

Asiataka

Uriell Angel of Death

PostPosted: Tue Oct 19, 2004 11:04 am

BeeWolf
Cirilla
BeeWolf
Cirilla

chciał bym byc na miescu tego misia blaugh xd
PostPosted: Tue Oct 19, 2004 11:05 am

hejka 4laugh

Delisa

Asiataka

BeeWolf

eek stare whee nie, nie lubie pluszowych misi... xd gonk crying

Lethiel
Ozzwald
Lethiel
hieh... znowu mi kazali sprzatać xd .. ale jush jestem 3nodding
mnie się za jakieś pół roku zapytają czy nie naszła mnie chęć żeby posprzątać w pokoju...

ale mi nie kasha sprzatac w pokoju xp ... mam do sprzątania wszystko w calym domu .ech... xd
źle sobie rodziców wychowałaś... nasi jak wspomną o sprzątaniu napotykają nasz e spojrzenie stare niekiedy poparte pytaniem "gorączka czy kiepski dowcip?"

Kukus

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Cirilla
BeeWolf

eek stare whee nie, nie lubie pluszowych misi... xd gonk crying

Serafin chce być na jego miejscu smile ... wiec nie ma problemu wink
PostPosted: Tue Oct 19, 2004 11:07 am

Delisa
hejka 4laugh

sie masz Deli biggrin
Serafin... stare ciebie etz nie lubie xd blaugh

Asiataka

Kukus

PostPosted: Tue Oct 19, 2004 11:07 am

Cirilla
BeeWolf
Cirilla

*przytula* no jush, jush... nie płakaj *jedną ręką głaszcze ją po głoowce, a drugą wyciąga portfel i podaje go Bee* już lepiej? to ja wracam do picia wink
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 3765 3766 3767 3768 3769 3770 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games