|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 10:39 am
SERAFIN-VAMPIRE Lethiel lol.. cicho siem zrobilo sad niech mnie ktos przytuli crying *przytulas* eek a ty co taki chetny do przytulania hm? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 10:39 am
Ozzwald Lethiel lol.. cicho siem zrobilo sad niech mnie ktos przytuli crying jak przynieśiesz mi piwo.. : to cie pzrytule..wink: xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 10:40 am
o niczym... stare a ty myslales ze o czym myslalam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Lethiel lol.. cicho siem zrobilo sad niech mnie ktos przytuli crying *przytulas* eek a ty co taki chetny do przytulania hm? stare *przytulas* ja nic złego na mysli nie miałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus przetłumaczę... Ozzy już się nadźgał przed snem... dobrze myślę, łysolku? sweatdrop może bez komentarza... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Lethiel lol.. cicho siem zrobilo sad niech mnie ktos przytuli crying *glasq glasq* biedactwo *przytulas* 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Lethiel lol.. cicho siem zrobilo sad niech mnie ktos przytuli crying podaje misia ... Prosze on cie przytuli wink ... chyba ze zrobisz tak .... MISIOTo cie karzy przytuli ...! pozamnaidx w cholere z tym... zlaałem się kawą znowu przez ciebie... ale mam coś jeszcze lepszego POPPERSostrzegam, to jest tylko dla ludzi o mocnych nerwach... nie pytać jak trafiłem na ten artykuł... i tak nie odpowiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 10:41 am
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Lethiel lol.. cicho siem zrobilo sad niech mnie ktos przytuli crying *przytulas* eek a ty co taki chetny do przytulania hm? stare *przytulas* ja nic złego na mysli nie miałem yhm jasne, ale Lethiel ci wybacze... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 10:41 am
BeeWolf Lethiel lol.. cicho siem zrobilo sad niech mnie ktos przytuli crying podaje misia ... Prosze on cie przytuli wink ... chyba ze zrobisz tak .... MISIOTo cie karzy przytuli ...! pozamna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 10:42 am
Cirilla o niczym... stare a ty myslales ze o czym myslalam... jak to, o niczym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 10:44 am
Ozzwald Cirilla o niczym... stare a ty myslales ze o czym myslalam... jak to, o niczym no skoro tak to doszlismy do kompromisu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 10:46 am
Cirilla no skoro tak to doszlismy do kompromisu... teraz już nic nie wiem ... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 10:46 am
Ozzwald Cirilla no skoro tak to doszlismy do kompromisu... teraz już nic nie wiem ... eek a włąsnie ktos tu chciał piwo, moge pobiec bo ide do sklepu xd 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 10:48 am
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Lethiel lol.. cicho siem zrobilo sad niech mnie ktos przytuli crying *przytulas* eek a ty co taki chetny do przytulania hm? stare *przytulas* ja nic złego na mysli nie miałem yhm jasne, ale Lethiel ci wybacze... stare ... to ja już nikogo tulic nie mam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 10:48 am
Cirilla Ozzwald Cirilla no skoro tak to doszlismy do kompromisu... teraz już nic nie wiem ... eek a włąsnie ktos tu chciał piwo, moge pobiec bo ide do sklepu xd 3nodding whee ja ja ja ... chce dwa "dębowe mocne"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|