|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 10:14 am
Nerai Lethiel Nerai Do sądu najwyższego Liścia Kleofasa eek tak.... mmmmmmmmmmmm... tak.........taaaaaaaaaaak... xd xd xd buehehehe........... w koncu moni nie dokończyla tej sesji .. a mialam wtedy dostać takie tajniaste zadanie od Kleofasa sad Ooooooooooooooch.. tajniackie zadanie sad nio..... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Omega Sun Ozzwald Omega Sun patrz pkt 10 -> "moderator ma zawsze racje" blaugh a co jeśli dwmoderatora inne zdania na temat przypadkowego delikwenta...? to ktmoderator ma wtedy racje...? To niemozliwe. Jezeli ktos lamie regulamin to moderatorzy sa na ogol zgodni co do tego. Jeszcze sie nam nie zdarzylo klocic np o topik do kasacji. Jezeli nie bedziemy zgodni, to wtedy spor roztrzygnie MissTao, bo ona tu rzadzi blaugh czy pozwany ma prawo wygłosić mowe obrończą przeczytaj regulamin... masz tam punkt dotyczący tego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Lethiel Nerai Do sądu najwyższego Liścia Kleofasa eek tak.... mmmmmmmmmmmm... tak.........taaaaaaaaaaak... xd xd xd buehehehe........... w koncu moni nie dokończyla tej sesji .. a mialam wtedy dostać takie tajniaste zadanie od Kleofasa sad Ooooooooooooooch.. tajniackie zadanie sad dziewczyny, mam dla was "tajniackie" zadanie.. niech któraś skoczy mi po piwo... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 10:15 am
Ozzwald czy pozwany ma prawo wygłosić mowe obrończą sie zobaczy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 10:16 am
Ozzwald Nerai Lethiel xd xd xd buehehehe........... w koncu moni nie dokończyla tej sesji .. a mialam wtedy dostać takie tajniaste zadanie od Kleofasa sad Ooooooooooooooch.. tajniackie zadanie sad dziewczyny, mam dla was "tajniackie" zadanie.. niech któraś skoczy mi po piwo... blaugh oooooooo... łysy pysy... dobrze gadasz... przy okazji mnie też zakupcie piwo z dębu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 10:17 am
Kukus Ozzwald Nerai Lethiel xd xd xd buehehehe........... w koncu moni nie dokończyla tej sesji .. a mialam wtedy dostać takie tajniaste zadanie od Kleofasa sad Ooooooooooooooch.. tajniackie zadanie sad dziewczyny, mam dla was "tajniackie" zadanie.. niech któraś skoczy mi po piwo... blaugh oooooooo... łysy pysy... dobrze gadasz... przy okazji mnie też zakupcie piwo z dębu stare ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 10:17 am
Kukus Ozzwald Nerai Lethiel xd xd xd buehehehe........... w koncu moni nie dokończyla tej sesji .. a mialam wtedy dostać takie tajniaste zadanie od Kleofasa sad Ooooooooooooooch.. tajniackie zadanie sad dziewczyny, mam dla was "tajniackie" zadanie.. niech któraś skoczy mi po piwo... blaugh oooooooo... łysy pysy... dobrze gadasz... przy okazji mnie też zakupcie piwo z dębu pomarzyć możecie xp xd xp muahahahahahahha! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 10:18 am
Kukus przeczytaj regulamin... masz tam punkt dotyczący tego i teraz patrzcie "moderator ma zawsze racje"... a ja mam prawo dyskutować... czyli moderator moze się pomylić... i tym samym nie mieć racji skoro dopuszczacie możliwość dyskusji... (zaczeło się wam w głowach mącić jak tak to dobrze) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 10:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus przeczytaj regulamin... masz tam punkt dotyczący tego i teraz patrzcie "moderator ma zawsze racje"... a ja mam prawo dyskutować... czyli moderator moze się pomylić... i tym samym nie mieć racji skoro dopuszczacie możliwość dyskusji... (zaczeło się wam w głowach mącić jak tak to dobrze) xd dyskusja w tym przypadku = "blaganie o litosc" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai pomarzyć możecie xp xd xp muahahahahahahha! twisted To ja maże o zimnym FAXE....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
4laugh witaj *przytuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ech....
Papapa wszystkim ja już musze lecieć..
zegnam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cześć moze ty chcesz tajniackie zadanie..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|