|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:40 pm
Kiray Twisted_Exile to sie ciesze ze moglam kogos uszczesliwic ^^ to moze teraz ty zatanczysz rofl mrgreen twisted ja juz tanczylem...poza tym jestem taki meczony niby czym zmeczony piciem bimberku ? mrgreen *przysysa si do butelki* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:41 pm
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile to sie ciesze ze moglam kogos uszczesliwic ^^ to moze teraz ty zatanczysz rofl mrgreen twisted ja juz tanczylem...poza tym jestem taki meczony niby czym zmeczony piciem bimberku ? mrgreen *przysysa si do butelki* mrgreen twisted wszystkim jestem zmeczony...cos mnie lupie w krzyzu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:44 pm
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile to sie ciesze ze moglam kogos uszczesliwic ^^ to moze teraz ty zatanczysz rofl mrgreen twisted ja juz tanczylem...poza tym jestem taki meczony niby czym zmeczony piciem bimberku ? mrgreen *przysysa si do butelki* mrgreen twisted wszystkim jestem zmeczony...cos mnie lupie w krzyzu... moze jak uderze to przejdzie to z powodu wieku cie tak lamie xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:48 pm
Twisted_Exile moze jak uderze to przejdzie to z powodu wieku cie tak lamie xd mrgreen twisted lepiej mnie nie bij...mogl bym tego nie wytrzymac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:50 pm
Kiray Twisted_Exile moze jak uderze to przejdzie to z powodu wieku cie tak lamie xd mrgreen twisted lepiej mnie nie bij...mogl bym tego nie wytrzymac *popycha go na fotel i owija kocykiem i podaje cieplutka herbatke* ty lepij staruszku juz odpocznij mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:51 pm
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile moze jak uderze to przejdzie to z powodu wieku cie tak lamie xd mrgreen twisted lepiej mnie nie bij...mogl bym tego nie wytrzymac *popycha go na fotel i owija kocykiem i podaje cieplutka herbatke* ty lepij staruszku juz odpocznij mrgreen twisted jezeli ja jestem stary to ty chyba tez xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:53 pm
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile moze jak uderze to przejdzie to z powodu wieku cie tak lamie xd mrgreen twisted lepiej mnie nie bij...mogl bym tego nie wytrzymac *popycha go na fotel i owija kocykiem i podaje cieplutka herbatke* ty lepij staruszku juz odpocznij mrgreen twisted jezeli ja jestem stary to ty chyba tez xp ja jeszcze nie ja wciaz mam 18 lat mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:55 pm
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile moze jak uderze to przejdzie to z powodu wieku cie tak lamie xd mrgreen twisted lepiej mnie nie bij...mogl bym tego nie wytrzymac *popycha go na fotel i owija kocykiem i podaje cieplutka herbatke* ty lepij staruszku juz odpocznij mrgreen twisted jezeli ja jestem stary to ty chyba tez xp ja jeszcze nie ja wciaz mam 18 lat mrgreen twisted ja tez mam 18 i kilka miesiecy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:56 pm
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile moze jak uderze to przejdzie to z powodu wieku cie tak lamie xd mrgreen twisted lepiej mnie nie bij...mogl bym tego nie wytrzymac *popycha go na fotel i owija kocykiem i podaje cieplutka herbatke* ty lepij staruszku juz odpocznij mrgreen twisted jezeli ja jestem stary to ty chyba tez xp ja jeszcze nie ja wciaz mam 18 lat mrgreen twisted ja tez mam 18 i kilka miesiecy wink pffffffffffff a ja bez tych kilk miesiecy..przez najblizsze kilka dni sad cry twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:59 pm
Twisted_Exile pffffffffffff a ja bez tych kilk miesiecy..przez najblizsze kilka dni sad cry twisted to ty jestes...gowniara rofl kilka czyli ile?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:01 pm
Kiray Twisted_Exile pffffffffffff a ja bez tych kilk miesiecy..przez najblizsze kilka dni sad cry twisted to ty jestes...gowniara rofl kilka czyli ile? mrgreen nie wiecej niz tydzien mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:03 pm
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile pffffffffffff a ja bez tych kilk miesiecy..przez najblizsze kilka dni sad cry twisted to ty jestes...gowniara rofl kilka czyli ile? mrgreen nie wiecej niz tydzien mrgreen twisted eek Birthday: 01 Jan 1950 eek to ty chyba jednak jestes starsza niz mowisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:05 pm
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile pffffffffffff a ja bez tych kilk miesiecy..przez najblizsze kilka dni sad cry twisted to ty jestes...gowniara rofl kilka czyli ile? mrgreen nie wiecej niz tydzien mrgreen twisted eek Birthday: 01 Jan 1950 eek to ty chyba jednak jestes starsza niz mowisz mrgreen nie to specjalnie zostalo zmienione do przyszles soboty zmienie na prawdziwe dane mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:07 pm
Pochwale się wam biggrin Mam nową miłosc UT 2004 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:09 pm
BeeWolf_san Pochwale się wam biggrin Mam nową miłosc UT 2004 biggrin zlamales serca wszystkim kobieta rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|